χρωσταω
Μήνυμα #72654 από geoxd στις 18 Φεβρουαρίου 2011, 11:50πμ
![]() |
γεια εχω ενα προβλημμα χρωσταω dvd εδω και ενα μηνα κι το ειχα ξεκασει . με παιρνει ο ανθρωπος και μου λεει θελω τα dvd και δεν εχω λεφτα και με πιεζει ν τα παω . τι να κανω για να τα μαζεψω τα λεφτα ????? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #72655 από Pelvic_Thrust στις 18 Φεβρουαρίου 2011, 12:31μμ
![]() |
Τι καθεσε και περιμενεις αυξανοντας το χρεος σου ?? Πανε δωστα πισω και πληρωσε οσα μπορεις και τα υπολοιπα κανονιστε τα μεταξυ σας.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #72657 από makis92 στις 18 Φεβρουαρίου 2011, 1:03μμ
![]() ![]() μηνύματα: 367 ![]() |
Γιατι δεν ζητας απο τους γονεις σου?(ποσο χρονων εισαι για να βρουμε τιποτα να σου πουμε για το πως να μαζεψεις?) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #72659 από geoxd στις 18 Φεβρουαρίου 2011, 2:26μμ
![]() |
ειμαι 15 αλλα δεν θελω να πω τιποτα στουσ γονεισ μου θα προσπαθισω μονοσ μου να μαζεπσω απλα δεν ξερω πωσ ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #72660 από makis92 στις 18 Φεβρουαρίου 2011, 2:30μμ
![]() ![]() μηνύματα: 367 ![]() |
Μαζεβε το χαρτζιλι που θα σου δεινουν... τωρα 15 δεν μπορεις να κανεις πολλα αλλα καλυτερα να ζητησεις απο τον πατερα σου ή την μητερ σου(με οπιον εχεις καλυτερη οικιοτητα) να του πεις οτι το ξεχασες να σου δωσει τα λεφτα να πληρωσεις γιατι το χρεως ανεβαινει και μετα πες στους γονεις να σου μειοσουν το χαρτζιλικι για 1-2 μηνες περιπου (κατι τετιο σου προτεινω να κανεισ ) :) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #72661 από Arthas στις 18 Φεβρουαρίου 2011, 2:31μμ
![]() |
Μα καλα ποσα δηλαδη λεφτα χρωστας?Δεν μπορει να ειναι και τοσα πολλα...Αν δεν εχεις αρκετα ξεπουλα τπτ σε κανα φιλο σου π.χ. κανα παιχνιδι για το playstation |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #72663 από Doctoras στις 18 Φεβρουαρίου 2011, 2:52μμ
Θα του πας το dvd να μεινει σταθερο το χρεος.Θα του πεις οτι θα του τα φερνεις λιγα λιγα και ολλα θα παν καλα.Εξηγησε του δεν εχω λεφτα και πηγενετου μια φορα την βδοματα ενα δεκαρικο λογικα πανω απο 60 ευρο δεν θα ειναι.Το χρεος ειναι μεγαλο αλλα λιγα λιγα δεν θα εχεις προβλημα. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #72664 από Ντανη στις 18 Φεβρουαρίου 2011, 3:09μμ
![]() ![]() μηνύματα: 171 ![]() |
Αποδεκτή απάντησηβασικα πιστευω δεν θα ζητησει 60 ευρω.. σιγα μην κρατισει και 2 ευρω την μερα ενω περασε ενας μηνας.. κανα 25αρι θα'νε.. παζαρεψετον λιγο πες δεν εχω τοσα κτλπ .. ισα ισα τον ιδιοκτητη τον συμφερει αυτο το πραμα γιατι αλλιως παλι θα επερνε 2 ευρω την μερα.. και αν το επερναν το dvd.. οποτε αραξε.. επεστρεψε το.. και ζητα και καλα για αλο σκοπο χρηματα απτους γονεις σου.. ψαξε να βρεις δικαιολογια.. πες για το σαββατο πως θες ενα 15αρικο ε και δωσε τα 10 στο dvd και ψιλοστερισου το σαββατακι.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |