Μήνυμα στις 1/3/2011 στις 23:59 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:και γω το παθαινω.. ολα στο μυαλο μας ειναι.. αν σκεφτεις πως ισως καποιος ειναι εκει, τοτε θα το πιστεψεις κιολας..Πήγαινε στο θέμα: Περιεργο συναισθημα
Μήνυμα στις 1/3/2011 στις 23:54 @Κλάψιμο
Gmou3 Επιδη θα ηθελα να ζησω μαι ζωη οπως τοτε .Χωρις αυτοκινητα , ελευθερια και απλοτητα .Συλογικη δουλεια για τις αναγκες του σπιτιου. Θα ζουσα και χουντα(πρωσοπικος μου λογος μην με ρωτησετε).Ταξιδια με ατμοπλοιο μηνων.... με τρενο που καει καρβουνο.Κλασικες κοπελες.Να περπατησω στον παλιο πειραια.Εχω μια αγαπη για αυτα τα χρονια. Σηγουρα θα μου λυψει το ζεστο μπανιο και η εχρωμη τηλεωραση το ιντερνετ αλλα ποιος τα γαμ... μποστα σε τοσα αλλα ωραια που θα ζησω. Αμα πεθανω... λεμε τωρα ακι υπαρξη επιλογη σε πια χρονια αν ζησω εκει θα διαλεγα.Ftou ftou ftou ftou κουφια η ωρα... [/QUOTE] ρε φιλε γιατι στην χουντα?? οταν λες προσωπικη σου επιλογη ενοεις οτι σ'αρεσει αυτο το ειδος βασιλιας? αυτο μονο Πήγαινε στο θέμα: Αν μπορούσατε να αλλάξετε κάτι
Μήνυμα στις 1/3/2011 στις 23:51 @Sex
να σας κανω μια ερωτηση στις γυναικες κυριως.. επειδη σε πολλους αρεσει να γλυφουν τα δαχτυλα στις γυναικες.. τον ποδιων .. θα ηθελα να μαθω αν αρεσει και σε σας.. προσωπικα δεν ξερω γιατι αλλα τα ποδια με ερεθιζουν αρκετα.. δεν ξερω γιατι.. οταν το σκεφτομαι θεωρω τον εαυτο μου διεστραμενο η κατι τετιο αλλα απ'την αλλη στις μισες τσοντες το κανουν.. τι να πω.. δεν ξερω θελω την γνωμη σας
Πήγαινε στο θέμα: Πραξη και Ποδαρακια :D
Μήνυμα στις 1/3/2011 στις 23:45 @Διάφορα
Εχεις ακουσει τι μυνημα περνανε στα κομματια τους? λενε πραγματα αληθινα που κανεις δεν μπορει να τα αμφησβητησει. Ακομα και ο Χριστιανισμος δεν λέει τοσες αληθειες [/QUOTE] Ποιος χριστιανισμος.. αστο αμα ξεκινισω να μιλαω για τον χριστιανισμο δεν θα εχω τελειωμα.. και οσο για τους Ladose επειδη τους ξερω.. αστο .. ειναι φλωρακια που πρωσπαθουν να βγαλουν φραγκα.. καραγκιοζιδες.. ακουμε που σε λεω .. πιστεψε με κατι παραπανω ξερω,για φαπες εντελως.. Πήγαινε στο θέμα: Το είδωλο σας
Μήνυμα στις 25/2/2011 στις 23:13 @Διάφορα
Τι αλλο θα ακουσω προσωπικα το θεωρω εξεφτελιστικο.. anyway δεν εχω καποιο ειδωλο και θα ηθελα να κανω κατι δικο μου .. παρολα αυτα θα παραδεχτω πως δεν θα με χαλαγε να ειχα μια ζωη σαν του Soulja Boy.. Γενικα η Αμερικανικη hip hop κουλτουρα με εμπνεει απιστευτα.. Πήγαινε στο θέμα: Το είδωλο σας
Μήνυμα στις 25/2/2011 στις 23:09 @Διάφορα
αραξε ρε μαλακιες ειναι..
Πήγαινε στο θέμα: οι 4 καβαλαριδες
Μήνυμα στις 23/2/2011 στις 15:29 @Κλάψιμο
πηρα τελικα το Wildfire της htc Φοβερο το κινητο με μονο του ελλατωμα την αναλυση.. ολα τα αλλα νταξ δεν πεζονται..
Πήγαινε στο θέμα: κηνιτα
Μήνυμα στις 22/2/2011 στις 23:18 @Διάφορα
ειλικρινα .. συμπερανες να εβρισα και να ξεσπασα με το παραπανω σχολιο? αν αυτο συμπερανες τοτε συγνωμη αλλα κατα την γνωμη μου εχεις ή προβλημα ή περιοδο..
Πήγαινε στο θέμα: σχέση με μεγαλύτερη
Μήνυμα στις 21/2/2011 στις 23:45 @Διάφορα
βασικα για ηρεμησε λιγο .. γιατι πολυ πραμα ειπες αντε.. εγω ειπα την γνωμη μου πιστευω πως δεν σε εθιξα και εσυ τωρα το συνεχιζεις λεγοντας μια φραση ''ασχημη'' για προσεξε γιατι δεν θυμαμαι να ειπα κατι για σε να προσωπικα.. και αν δεν γουσταρεις στην τελικη αποψη ειναι σεβασου
Πήγαινε στο θέμα: σχέση με μεγαλύτερη |