downloads
Μήνυμα #70238 από xrysoulinaki στις 07 Ιανουαρίου 2011, 5:08μμ
![]() |
παιδια κατεωασα το youtube downloader τωρα που θα κατεβαζω 8α ειναι δωρεαν??? γιατι δεν μπορς να χρεονομαι.... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #70239 από Atom στις 07 Ιανουαρίου 2011, 5:30μμ
![]() |
dvd videosoft χρησιμοποιω εγω.. ειναι οτι καλυτερο για να κατεβαζεις απο youtube... δοκιμασε το.. ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #70242 από Σηπτικό Βόδι στις 07 Ιανουαρίου 2011, 6:20μμ
Atom, άλλο πράμα ρωτάει. Χρυσουλινάκι: Για οτιδήποτε είναι ΓΝΩΣΤΟ πρόγραμμα που κατεβάζεις βίντεο ΕΙΔΙΚΑ απ' το youtube, και που χρησιμοποιούν τόσα εκατομμύρια χρήστες, όχι ΔΕΝ χρεώνει. Είναι δωρεάν, τζαμπέ, δεν πληρώνεις τίποτα. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #70249 από jimmas στις 07 Ιανουαρίου 2011, 8:52μμ
![]() |
Αποδεκτή απάντησηΡίξε μια ματιά στο θέμα που είχες ανοίξει στην ενότητα για τα pc. Υπάρχουν συγκεκρίμενες περιπτώσεις που μπορείς να χρεωθείς και με τα πακέτα σύνδεσης που επιλέγουν τα σύγχρονα νοικοκυριά είναι δύσκολο.Δηλαδή πληρώνεις μόνο αυτόν που σου παρέχει το δίκτυο, το τηλέφωνο και άντε κανά πάγιο. Αν θέλεις ρώτα κάποιον που να ξέρει ή πες μας τι ακριβώς σύνδεση έχεις στο ίντερνετ για να σε καθησυχάσουμε μια και καλή. ;) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #72604 από Mystickarf στις 17 Φεβρουαρίου 2011, 9:38πμ
![]() |
Vdownlaoder χρησιμοποιώ εγω επιδί σου δίνει πολλές επιλογές και ξέρω στα σίγουρα οτι δεν χρεώνεσε. αλλα απ' οσο ξέρω δεν χρεώνεσαι με κανένα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |