Μήνυμα στις 28/1/2013 στις 08:40 @Μηχανήματα
Καλησπέρα, Πρόσφατα εγκατέστησα τα Windows 8 στον υπολογιστή μου. θα ήθελα λοιπόν να μάθω πως μπορώ να φτιάξω ένα metro app για την ιστοσελίδα μου και κάθε φορά που θα δημοσιεύω ένα νέο άρθρο να δημοσιεύετε αυτό αυτόματα στο app. Με λίγη αναζήτηση είδα ότι αυτό γίνεται μέσω του προγράμματος Visual Studio αλλά απ' ότι είδα θέλει και προγραμματισμό τον οποίο δυστυχώς δεν γνωρίζω τόσο καλά μιας και έχω εμπειρία σε Html και λίγο CSS. Υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος όπως κατεβάζοντας ένα template για το πρόγραμμα και από εκεί να το επεξεργαστώ εγώ με ευκολία; Ευχαριστώ! Πήγαινε στο θέμα: Πως να δημιουργήσω ένα metro app?
Μήνυμα στις 19/10/2012 στις 01:51 @Μηχανήματα
Θα σου πρότεινα να τσεκάρεις στις παρακάτω ιστοσελίδες: www.skroutz.gr www.ebay.gr www.ricardo.gr Εγώ θα σου έλεγα να τσεκάρεις για το Google Nexus 7 Tablet Πήγαινε στο θέμα: tablet
Μήνυμα στις 19/10/2012 στις 01:45 @Μηχανήματα
Μέσω των BIOS, θα μπεις στα BIOS σου ( για να μπεις κάνεις επανεκκίνηση τον υπολογιστή σου και στην συνέχεια πατάς το Delete η κάποιο από τα F κουμπιά ), θα βρεις εκεί που λέει boot και θα βάλεις να ξεκινάει πρώτα από το usb stick/cd rom πρώτα και μετά με το σκληρό δίσκο. Για να σου δώσω να καταλάβεις καλύτερα, μόλις πας στις επιλογές του boot πάτα enter στον σκληρό σου δίσκο και στην συνέχεια με τα βελάκια με F5/F6 κατεβάζεις το σκληρό σου δίσκο στη δεύτερη θέση και βάζεις το usb stick/cd room στην πρώτη θέση. Κάπου προς τα κάτω δείχνει τις επιλογές. Ελπίζω να τα καταφέρεις. Πήγαινε στο θέμα: puppy linux
Μήνυμα στις 26/9/2012 στις 03:25 @Μηχανήματα
Καλησπέρα, Έκανα format τον υπολογιστή μου και τώρα δεν έχω ήχο και δεν ξέρω το λόγο. Από Windows 7 64bit που είχε του πέρασα τα ίδια ξανά (Windows 7 64bit ultimate). Προσπάθησα με το troubleshoot των windows όσο αφορά τον ήχο αλλά τίποτα, επίσης έψαξα σε ιστοσελίδες της Microsoft αλλά και σε διάφορα forums αλλά δεν βρήκα τίποτα. Έκανα ξανά τον υπολογιστή format αλλά και πάλη τα ίδια με τον ήχο. Στην συνέχεια τον ξανά έκανα format αλλά πέρασα Windows 7 32bit Home premium αλλά για ακόμα μια φορά τα ίδια. Με τα ίδια Windows ( το ίδιο cd δηλαδή ) έχω ξανά κάνει format στον άλλον μου υπολογιστή και ήταν μια χαρά αλλά σε αυτόν μάλλον όχι. Όσο αφορά την κάρτα ήχου, δεν έχω, είμαι με την ενσωματωμένη κάρτα ήχο. Πέρασα επίσης μια παλιά που είχα από το παλιό μου υπολογιστή και κατέβασα και τα drivers αλλά και πάλη τίποτα. Τα ηχεία μου τα δοκίμασα σε Samsung Galaxy S III και δούλευαν μια χαρά, οπότε δεν έχουν πρόβλημα αυτά. Καμιά ιδέα; Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με τον ήχο μετά από format
Μήνυμα στις 21/4/2012 στις 00:21 @Μηχανήματα
Φίλε έκανα το modem μου restart αλλά δεν έγινε τίποτα..Το πρόβλημα δεν προέρχεται από το internet αλλά από κάτι άλλο, μιας και στις άλλες ιστοσελίδες όλα είναι μια χαρά.
Θα το κάνω και θα σου δώσω απάντηση μόλις πάω σπίτι γιατί είμαι από net αυτή την στιγμή. Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με τα βίντεο του Youtube!
Μήνυμα στις 20/4/2012 στις 16:19 @Μηχανήματα
Ναι μου το κάνει σε όλα τα βίντεο του Youtube. Πως κάνω speedtest? Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με τα βίντεο του Youtube!
Μήνυμα στις 19/4/2012 στις 14:50 @Μηχανήματα
Καλησπέρα. Έχει τώρα μια εβδομάδα που προσπαθώ να δω βίντεο στο Youtube αλλά φορτώνουν πάρα πολύ αργά ακόμα και όταν δεν τα έχω σε 720p | 1080p κ.τ.λ. Η σύνδεση μου είναι μια χαρά μιας και δεν έχω πρόβλημα με τα βίντεο του vimeo | metacafe | και Dailymotion. Έκανα update (αναβάθμιση) το Adobe Flash Player αλλά τίποτα. Προσπάθησα με άλλους browsers (IE9 | FIREFOX | OPERA | SAFARI|) αλλά και πάλι το ίδιο (δεν ήταν πρόβλημα του chrome). Καμιά ιδέα? Έχω φτάσει στο σημείο να κατεβάζω τα βίντεο από το Youtube για να τα δω. Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με τα βίντεο του Youtube!
Μήνυμα στις 6/4/2012 στις 06:00 @Μηχανήματα
Καλησπέρα σε όλους και σε όλες. Μόλις εγκατέστησα το WordPress και έχω ένα πρόβλημα. Καταρχάς να ενημερώσω πως έχω κάνει λογαριασμό στην ιστοσελίδα του byethost από την οποία έχω και των δωρεάν server και domain name που μου παρέχει. Όλα μια χαρά μέχρι που μπήκα wp-admin/ και μου ζητάει να συμπληρώσω τα παρακάτω πεδία : Database Name : User name : Password : Database Host : localhost Table Prefix : wp_ Τα συμπλήρωσα όλα αλλά όταν πατάω "Submit" μου βγάζει το εξής μήνυμα : Σφάλμα στη σύνδεση με τη βάση δεδομένων Αυτό σημαίνει είτε ότι το όνομα χρήση και το συνθηματικό [password] στο αρχείο wp-config.php είναι λάθος είτε ότι δεν ήταν δυνατή η επικοινωνία με τον διακομιστή της βάσης στο localhost. Πιθανόν να είναι εκτός λειτουργίας ο διακομιστής. Είστε σίγουροι ότι έχετε ορίσει σωστό όνομα χρήστη και συνθηματικό; Είστε σίγουροι ότι πληκτρολογήσατε το σωστό hostname; Είστε σίγουροι ότι ο διακομιστής της βάσης δεδομένων λειτουργεί; Αν δεν είστε σίγουροι τί σημαίνουν τα παραπάνω, ίσως είναι καλύτερα να επικοινωνήσετε με την εταιρεία που σας φιλοξενεί. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το Φόρουμ υποστήριξης του WordPress. Τι πρέπει να κάνω; Είμαι σίγουρος πως τα πεδία παραπάνω τα έχω συμπληρώσει όλα μια χαρά μιας και μου τα έχουν στείλει σε e-mail. Ευχαριστώ! Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με τη σελίδα μου στο WordPress
Μήνυμα στις 14/3/2012 στις 11:55 @Μηχανήματα
Φίλε webmaster τα έχω τα windows!! Απλά με τα windows μου δεν έχω ίντερνετ και δεν ξέρω γιατί.. Περιμένω πως και πως τους τεχνικούς της Forthnet να έρθουν μια βόλτα από εδώ. Πήγαινε στο θέμα: Πως να παίξω το Aion στα Ubuntu 11.10 ?
Μήνυμα στις 13/3/2012 στις 10:57 @Μηχανήματα
Καλησπέρα σε όλους και σε όλες.. Μόλις έβαλα στον υπολογιστή μου τα Ubuntu 11.10 64bit και θα ήθελα να μάθω πως να εγκαταστήσω το Aion (Official). Κατέβασα το Aion και στην συνέχεια το έκανα εγκατάσταση μέσω Wine.Τώρα το μόνο που έμεινε είναι να ανοίξω το NCsoft Launcher και να εγκαταστήσω το game και στην συνέχεια να το παίξω. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να ανοίξω το NCsoft Launcher για να το κάνω εγκατάσταση.Ούτε με κλικ ούτε με τίποτα. Καμιά ιδέα? Ευχαριστώ. Πήγαινε στο θέμα: Πως να παίξω το Aion στα Ubuntu 11.10 ? |