Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μην εκνευρίζεσαι αν ο γείτονάς σου έχει το στέρεο ανοιχτό στις δύο το πρωί. Τηλεφώνησέ του στις τέσσερις και πες του πόσο σου άρεσε.
Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου

MODELING

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #68860 από stella_28 στις 11 Δεκεμβρίου 2010, 12:58μμ

stella_28

Εικονίδιο
μέλος από: 25/10/2010
Γεια σας! Το θέμα μου έχει σχέση με το μόντελινγκ νέων κοριτσιών. Δηλαδη απο 12-13 χρονών μέχρι κάπου 17-18. Όποιος ασχολείται μ'αυτό ή ασχολιώταν παλιά θέλω να μου πείτε μερικά πράγματα. Όχι δεν σας ζητάω να μου γνωρίσετε manager. Τέλος πάντων διαβάστε παρακάτω.
Γνώρισα τυχαία μια κοπέλα στο facebook η οποία μου είπε ότι εδώ και 3 χρόνια ασχολείτε με το modeling και μου πρότεινε και εμένα. Αρχικά δίστασα να πω την αλήθεια αλλά μετά μου προκάλεσε ενδιαφέρον. Η κοπέλα αυτή δεν μένει στην ίδια πόλη με μένα άρα δεν μπορώ να την γνωρίσω απο κοντά. Όμως μου έδωσε το msn ενός manager που ξέρει. Εδώ και μερικές μέρες βγάζω φωτογραφίες με στιγκάκια αλλα και χωρίς και του τις δείχνω. (με σουτιέν φυσικά) Και τώρα τελευταία μου λέει να μην κρίβω τίποτα με το χέρι (καταλαβένετε τι εννοω) και βασικά ντρέπομαι λίγο να πω την αλήθεια να βγάζω φωτογραφίες γυμνή και να τις δείχνω σε κάπιον άγνωστο. Αφού θέλει να δει το σώμα μου, το μ***ι τι το θέλει? Επίσης μου λέει να βάλουμε κάμερα για να δεί το σώμα μου και καλύτερα .
Και σας ρωτάω λοιπόν είναι φυσιολογικό ένας manager να μου ζητάει να βγάζω γυμνές φωτογραφίες ώστε να δει καλά το σώμα μου?
Α και ξέχασα να πω είμαι 15 χρονών.
Περιμένω απαντήσεις σας!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #68861 από stekka στις 11 Δεκεμβρίου 2010, 1:06μμ

stekka

Εικονίδιο
μέλος από: 5/12/2010
Κορίτσι μου όποιος και να είναι ο ανώμαλος θέλει να σε εκμεταλλευτεί. Είτε σεξουαλικά είτε για να βγάλει χρήματα. Να του δώσεις π.χ τις φωτογραφίες και μετά να σε απειλεί πως εαν δεν τον πληρώσεις και εγώ δεν ξέρω τι θα τις δημοσιεύσει..
Έλεος... υπάρχουν τόσα και τόσα κορίτσια που παρακαλάνε για να κάνουν καρίερα στο modeling και δεν τους δινουν ευκαιρία και εσυ θα είσαι τόσο τυχερή που η ευκαιρία θα είρθε απο μόνη της και απο κάποιο που δεν σε είδε ΠΟΤΕ?!! και πού? στο facebook!
Έλεος. παιδική πορνογραφία, βιασμοί, εκβιασμοί, τόσa ακούμε καθε μέρα... μην γίνεις και εσύ θύμα τους.
Για το όνομα του Θεου...!!!

xxx
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #68862 από panosx στις 11 Δεκεμβρίου 2010, 1:09μμ

panosx

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 1/9/2010
κοπελια εισαι ηλιθιο??συγνωμη που το λεω ετσι αλλα δν ξερεις τι ειναι fake account οτι μλκ σου λενε τν πιστευεις κανας μλκ θα ειναι που θελει να τν παιξει με live webcam κι δν εχει λεφτα να πληρωσει σε σαιτ αν ηθελε να σε κανει modelo 8α σου εκελεινε ραντεβου να δει αν κανεις αν ειναι να πιστευεις τα παντα τοτε κι εγω ειμαι ο mg επεστεωα στην γη ως ελληνας σκοτοσε τν γειτονισα να ξαναπαω στο παραδεισω(μν το κανεις για πλακα α λεω δν ειμαι o mg αλλα με αυτα που λες σε εχω ικανη)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #68863 από GrandmasterL στις 11 Δεκεμβρίου 2010, 1:41μμ

GrandmasterL

μέλος από: 22/4/2010
Ειναι τσοντακιας και παιδεραστης,ξεχνα τον.Δεν υπαρχει manager.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #68898 από Jken στις 11 Δεκεμβρίου 2010, 11:27μμ

Jken

Εικονίδιο
μέλος από: 14/4/2010
@Στέλλα_28, σε έχουν εξαπατήσει, ελπίζω να μην έχεις μοιραστεί τίποτα μαζί του διότι πολύ πιθανόν να δεις την φάτσα σου σε κάνα περίεργο site ή δεν ξέρω και εγώ που αλλού.
Δεν είναι όλα τόσο ρόδινα και εύκολα.

@ΠανοςΧι, σημεία στίξης/ορθογραφία ρε φίλε, παιδεύομαι να διαβάσω το κάθε τι που γράφεις.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #68899 από Webmaster στις 11 Δεκεμβρίου 2010, 11:59μμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
μέλος από: 14/8/2002
Κάνε μια χάρη και σε σένα και στις άλλες που θα την πατήσουν και δώσε σε παρακαλώ τα στοιχεία του στην ασφάλεια.

-----------------
The only unbearable thing is that nothing is unbearable.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #68903 από Pelvic_Thrust στις 12 Δεκεμβρίου 2010, 12:11πμ

Pelvic_Thrust

Εικονίδιο
μέλος από: 5/11/2009
Επικοινωνσησε ΑΜΕΣΑ με το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και δωσε τους ολα τα στοιχεια που γνωριζεις γιαυτον (και το e-mail / facebook του). Μην το σκεφτεσαι καν, οι καταγγελιες γινονται και ανωνυμα. Αμα τους στειλεις e-mail φροντισε ο ο τιτλος του θεματος να ειναι "Παιδαραστης στο Facebook" η κατι τετοιο ωστε να τραβαει την προσοχη αμεσως..

Για Αθήνα:

Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Λ. Αλεξάνδρας 173 – Τ.Κ. 115 22 Αθήνα
Fax: 210 6476462
Τηλ. : 210-6476464, 210-6476000
e-mail: ccu@ath.forthnet.gr

Για Θεσσαλονίκη:

Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Μοναστηρίου 326 – Τ.Κ. 541 21 Θεσσαλονίκη
Fax: 2310 – 559929
Τηλ.: 2310 388370-5, 2310-388000
e-mail: info@cybercrime.gr
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #68969 από stella_28 στις 13 Δεκεμβρίου 2010, 6:32μμ

stella_28

Εικονίδιο
μέλος από: 25/10/2010
Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τις απαντησεις σας! Πραγματικα μου ανίξατε τα μάτια! Γιατί να πω την αλήθεια ήμουν έτιμη να βγάλω φωτογραφίες και γυμνή απλα ξαφνιάστηκα λίγο όταν μου είπε να βγάλω και γυμνές φωτογραφίες. Αλλά και να βάλουμε κάμερα και αυτός να με βλέπει ενό εγώ να μην ξέρω ούτε καν ποιος είναι διότι μου είπε οτι δεν έχει κάμερα.

Jken όπως είχα πει πριν του είχα στήλει μερικές φωτογραφίες μου..τι μερικές ..καμια 50νταρια και πιο πάνω μην πω..υπάρχει περίπτωση να τις δω σε κανένα περίεργο σαιτ? Γίνεται να το ελέγξω αυτό?

Pelvic_Thrust ευχαριστώ πολύ! Πώς γίνεται να τους στείλω ανώνυμα μήνυμα??
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #68973 από Pelvic_Thrust στις 13 Δεκεμβρίου 2010, 7:49μμ

Pelvic_Thrust

Εικονίδιο
Έγραψε:(stella_28@13 Δεκεμβρίου 2010)
Pelvic_Thrust ευχαριστώ πολύ! Πώς γίνεται να τους στείλω ανώνυμα μήνυμα??

Ειπα οι καταγγελιες γινονται ανωνυμα, παιρνεις τηλεφωνο με αποκρυψη και απλα δε λες το ονομα σου. Αν σε ρωτησουν ονομα τους λες οτι ειναι ανωνυμη καταγγελια.

Στο email φαινεται και το ονομα του αποστολεα. Δε ξερω για αλλες υπηρεσεις αλλα στο msn (hotmail) μπορεις να αλλαξεις το ονομα σου σε οτι θελεις αμα δεν θελεις να φαινεται το πραγματικο σου ονομα. Πρεπει να πας στις ρυθμισεις λογαριασμου για να το κανεις αυτο.

Δεν εχεις να φοβηθεις κατι, δεν θα σε κανουν τιποτα ισα ισα θα σε προστατεψουν ;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #68976 από Pelvic_Thrust στις 13 Δεκεμβρίου 2010, 7:53μμ

Pelvic_Thrust

Εικονίδιο
Το προσωπο σου το εχει δει ?
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login