ΜΑΥΡΑ ΣΤΙΓΜΑΤΑ
Μήνυμα #65441 από DAINOS στις 29 Αυγούστου 2010, 5:24μμ
![]() |
Εχω σχεδον καθολου σπυρακια αλλα εχω πολλα μαυρα στιγματα. Εχω παει σε γιατρο που κιταει αφτα μου εδοσε 3 κιλα αληφες αλλα δεν τις εχω βαλει ποτε μου.. παλια ειχα παει πριν αρκετο καιρο.. ( 1 χρονο ) Οταν εβαζα ομως ειχα αποτελεσματα ΟΜΩΣ επιδι μου λεει να τα βαζω προι βραδυ δεν μπωρω γιατι πρωι το σχολειο μου ειναι μακρια και ξυπναω απο τισ 6 και το βραδυ με ενοχλουν που κιμαμε γιατι κανουν κρουστα στην μαπα μου.. Και βαριεμε ολην την διαδικασια να βαζω αληφες ... πλενω μουρι.... περνω βιταμινες... ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΠΛΖ!!!! (αμα μπωρειτε μην μου πειτε να κανω αφτα που μου λεει ο γιατρος γιατι δεν καταλαβενετε ποσο βαριεμε και ποσο ενοχλανε οι αλιφες.. και μην μου πειτε οτι ''τι να κανουμε πρεπει να τις βαλεις..'' και μην μου πειτε οτι ''οτι και να γραφεις πανω ρε συ πρεπει να βαλεις τις αλιφες...'' πειτε μου κανεναν ευκολο τροπο ) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #65443 από dark4 στις 29 Αυγούστου 2010, 5:40μμ
φιλε DAINOS χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος, πιστευω πως αν πας σε αισθητικο θα κανει αποτελεσματικη δουλεια.. μεσα σ μια μερα κιολας.. ψαξτο αν θελεις | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #65458 από xrisaki στις 29 Αυγούστου 2010, 7:01μμ
![]() |
υπαρχουν κατι χαπια τα οποια λεγονται Accuran εξαφανιζουν και τα σπυρακια αλλα και τα μαυρα στιγματα...ειχα και εγω προβλημα ακμης και πολλα μαυρα στιγματα αφου ειχα δοκιμασει ενα σορο κρεμουλες που δεν ειχαν και αποτελεσμα η δερματολογος που πηγαινα μου εγραψε αυτα τα χαπια...τα επερνα για 6 μηνες και ετσι ξεμπερδεψα..πλεον τα εχω σταματησει και ευτυχως δεν ξανα εμφανιστηκαν! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #65466 από anonymh στις 30 Αυγούστου 2010, 12:51πμ
![]() ![]() μηνύματα: 34 ![]() |
ειχα και εγω ακμη,στην αρχη ηταν παρα πολυ λιγο οποτε ξεκινησα και εγω με αλοιφες οι οποιες δεν εκαναν τιποτα.ε οταν ηρθε η ωρα που η κατασταση εφτασε εκτος οριων ο δερματολογος μου εδωσε κατι χαπια,roaccutan νομιζω τα ελεγαν,δεν ειμαι σιγουρη...σε ενα μηνα ειχαν εξαφανιστει τα παντα αλλα μετα εμειναν σημαδια και τωρα πρεπει να κανω θεραπεια και γι'αυτα...η αισθητικος μπορει να βοηθησει,σου τα σπαει νομιζω και κοκκινιζει η μαπα σου για δυο τρεις μερες...αλλα αν εχεις ακμη να ξερεις οτι μπορει να κρατησει απο 1 μεχρι κ 5 η παραπανω χρονια οποτε και να πας σε αισθητικο δεν θα γινει τιποτα,ενω αν κανεις θεραπεια εχει καλυτερες πιθανοτητες ,εγω προσωπικα εχω ενα μηνα να παρω χαπια και δεν εχω βγαλει τιποτα...αυτα!καλη τυχη |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #65489 από boy-19 στις 30 Αυγούστου 2010, 9:07πμ
![]() |
Απο πια ηλικια μπορεις να τα παρεις αυτα?? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #65490 από Doctoras στις 30 Αυγούστου 2010, 1:03μμ
Μα γιατι να παρεις χαπια.Και απλα να μην ασχολησε με αυτα και να τα αφηνεις να φεβγουν μονα τους?Και εμενα βγαινουν κατακερους στην μυτη κυριως και θα σου πω τι κανω και καθαριζει σιγα σιγα. Οταν εμφανιζονται τα αφινω μεχρι σιγα σιγα καθε ενα με την σειρα του να φουσκωνει και να παιρνει την μορφη απο ενα κανονικο σπυρι. Μετα το σπαω αφερωντας ολο το ασπρο μεχρι να βγαινει μονο εμα γιατι πρεπει να καθαρισει πληρως.Μετα με ενα βαμβακι καθαριζω με οινοπνευμα ολη την μυτη + την περιοχη που εσπασα και αμεσος αρχηζει και γινεται ιδιο με το δερμα και την αλλη μερα ουτε καν σημαδι δεν αφηνει. Προσοχη τοσπας μονο οταν φουσκωσει και γινει σαν σπυρι θα καταλαβεις.Και το πιεζεις μεχρι να μην βγαινει αλλο ασπρο. Και μετα πολυ καλο καθαρισμο(ΛΕΥΚΟ ΟΙΝΟΠΝΕΜΒΑ-ΚΑΘΑΡΟ). | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #65500 από anonymh στις 30 Αυγούστου 2010, 2:43μμ
![]() ![]() μηνύματα: 34 ![]() |
δεν πρεπει να τα πειραζεις...καθε δερμα ειναι διαφορετικο,σε καποια μενουν σημαδια σε αλλα οχι.σε αλλα παλι και να μην τα πειραζεις αφηνει η ακμη μονη της σημαδια(προσωπικη εμπειρια).οσο για τα χαπια,ο γιατρος σου 8α σου πει για την ηλικια κλπ,αλλα πρεπει πρωτα να κανεις εξετασεις αιματος λογικα για να δεις τους δεικτες ,να ειναι σε φυσιολογικα επιπεδα και καθ'ολη τη διαρκεια της θεραπειας 8α κανεις εξετασεις.εγω εκανα καθε μηνα για 6 μηνες που κρατησε η θεραπεια μου. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #65502 από DAINOS στις 30 Αυγούστου 2010, 2:46μμ
![]() |
Και εγω αφτο κανω δοκτορ!! Βγαζω το ασπρο απο μεσα ανοιγοντας τα. Ουτε σημαδια μενουν ουτε τιποτα και φευγουν γρηγορα. απλα βαριεμαι πολλες φορες. Ευχαριστω παντος θα δω τι μπωρω να κάνω! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #65602 από VeTeRaNoS στις 31 Αυγούστου 2010, 3:38μμ
![]() |
Εγώ που πήγα στο φαρμακείο μου είπαν 3 πράματα. 1.Μου έδωσε ένα σαπούνι ονόματι Castalia να το βάζω κάθε φορα μετά από το ντούζ.2 λεπτά είναι.Ούτε αλοιφές που σε ενοχλούν μετά ούτε τίποτα. 2.Να μην τα ακουμπάω καθόλου. 3.Να πίνω πολύ νερό γιατί κάνει πολύ καλο στο δέρμα γενικός.
Δεν νομίζω να παίζει ρολο η ηλικία αλλα για να τα πάρεις αυτά πρέπει οπωσδήποτε να πας στο γιατρό.Αυτά τα χάπια επηρεάζουν της ορμόνες και κάθε οργανισμός αντιδράει διαφορετικά.Γιαυτο λοιπόν πρώτα πήγαινε στο δερματολόγο να σου τα δεί να κανεις της απαραίτητες εξετάσεις και να σου πει. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |