Μήνυμα στις 4/9/2010 στις 16:15 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:εξαρταται για τι το θελεις...εχει και στα φαρμακεια.Πήγαινε στο θέμα: απορια
Μήνυμα στις 3/9/2010 στις 20:53 @Sex
συμφωνω με τη marchie,οι ατακες ειναι ξενερωτες...
Πήγαινε στο θέμα: ΚΑΜΑΚΙΑ
Μήνυμα στις 3/9/2010 στις 19:53 @Διασκέδαση
και εγω ειμαι πολλες ωρες μονη στο σπιτι και βαριεμαι αφανταστα,αλλα δεν θελω να ανοιξουν κ τα σχολεια,δεν τρελαθηκα ακομη...!η τηλεοραση ειναι βαρετη,η μουσικη μετα απο λιγη ωρα και αυτη,γυμναστικη κανω το πρωι,φροντιστηρια εχω μια ωρα την ημερα,συνεχεια εξω το βαριεμαι...αρα μενει απειρη βαρεμαρα!προχθες καταντησα να σιδερωσω δυο λεκανες ρουχα.βαρετο κατανταει οταν βαρεθεις να βαριεσαι...!!!
Πήγαινε στο θέμα: τι κανετε οταν βαριεστε?
Μήνυμα στις 2/9/2010 στις 23:55 @Διάφορα
εμενα ο αδερφος μου τον ειχε πιασει εργασιομανια το καλοκαιρι και δουλεψε σε ενα πλυντηριο αυτοκινητων,και επαιρνε παραπανω απο οσα θελεις,εξαρταται βεβαια και απο την περιπτωση...
Πήγαινε στο θέμα: ιδεες για δουλεια
Μήνυμα στις 31/8/2010 στις 16:16 @Θ. Κλημεντίνη
χαχα,καημενε...!αν την εκανες ρεζιλι μπροστα σε αλλους??
Πήγαινε στο θέμα: Πως να την ξεφωρτοθω
Μήνυμα στις 31/8/2010 στις 01:33 @Διάφορα
α αρα δεν κερδιζεις μορια η κατι τετοιο,μονο μεταγραφες πρεπει να γινονται...και δηλαδη αυτος τον ειχε χασει προσφατα και επρεπε να ειναι εκει η απλα εκανε κατι σαν αιτηση?αν θυμασαι...
Πήγαινε στο θέμα: καποιος να ξερει...?
Μήνυμα στις 31/8/2010 στις 00:57 @Διάφορα
ξερει κανεις αν στις πανελλαδικες,καποιος που εχει χασει εναν απο του δυο γονιους εντασσεται σε ειδικη κατηγορια?οπως οι πολυτεκνοι?
Πήγαινε στο θέμα: καποιος να ξερει...?
Μήνυμα στις 30/8/2010 στις 22:19 @Sex
ε γνωμες λεμε...εμενα αυτα μου αρεσουν
Πήγαινε στο θέμα: Γι γυναικες Τι βρισκεται σεξυ σ ενα ανδρα
Μήνυμα στις 30/8/2010 στις 21:23 @Sex
το θεμα ειναι οτι ναι μεν ειναι ανιδεος,αλλα ντρεπεται να ρωτησει και κανενα φιλο του,γιατι ο κολλητος του ειναι ξαδερφος της φιλης μου και ετσι ειχαν γνωριστει.κ σαν δεν εφτανε αυτο τα ριχνει στην κοπελα,οτι και καλα αυτη κατι δεν κανει καλα...
Πήγαινε στο θέμα: να θες και να μην μπαινει...! |