Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Αρχηγού παρόντος πασαρχή πασάντο λα φιέστα ά ρε Πάσσαρη...
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

τι σπουδαζεισ..???

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #61610 από nounou στις 22 Μαΐου 2010, 12:14μμ

nounou

Εικονίδιο
μέλος από: 20/5/2010
παιδια τι σπουδαζετε??αν σπουδαζετε κατι...ειστε ευχαριστιμενοι..??τι δεν σασ αρεσει??γινεται δουλεια τησ προκοπησ στισ σχολεσ..??καμμια συμβουλη..??
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #61611 από Seorge στις 22 Μαΐου 2010, 12:55μμ

Seorge

Εικονίδιο
μέλος από: 28/5/2009
Ηi nounou...Ναι σπουδάζω στη γεωπονική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και θα ειδικευτώ στη επιστήμη και τεχνολογία τροφίμων...Ευχαριστημένος...?με το αντικείμενο μου,ναι...με τη λειτουργεία της σχολής καθολου....ειμαι πολυ απογοητευμένος..διοτι εγω το πανεπιστήμιο το ειχα φανταστεί ΑΛΛΙΩΣ..ενα σύγχρονο κτήριο στεγασης γνώσεων-ερευνας-κατάρτησης..Αρχικα,το κτήριο στο οποίο κάνω μάθημα(οταν ο καθηγητής εχει όρεξη,διαφορετικά μπορεί και να μην έρθει)εχει κριθεί κατεδαφισταίο..Με το που πατας το πόδι στη σχολή αφίσες απο τα κόμματα ΠΑΝΤΟΥ..ακομα περισσότερες και απο τις έρευνες οι οποίες δημοσιεύονται και(αν ειναι δυνατον!!!!)κρύβονται πίσω απο τις αφίσες των κομμάτων..Κομματα τα οποια στελεχόνωνται απο φοιτητες..οι οποίοι αναρωτιέμαι,ΔΕΝ καταλαβαίνουν και αυτοί οτι οι πολιτικοί μας εχουν γα@@@σει κανονικά και ουσιαστικά το αβέβαιο μελλον τους-μελλον μας πηγάζει απο αυτούς?γιατι τους στηρίζουν..?Οσο για αυτό που λες Δουλεια της προκοπής..Να σου πω τι παίζει..όλη η χρονιά ειναι η εξεταστική..ενας μήνας..ολο το υπολοιπο ειναι απλα μια κακόγουστη γαρνιτούρα χωρις νόημα επι το πλείστον,να σου πω ενα π.χ ο καθηγητής παραδίδει το μάθημα...πως?κανει διαφάνεις το βιβλίο- πέρνει το μεγεθυντήρα και το διαβάζει στη αίθουσα...ετσι παραδίδω και γω μάθημα μου έρχεται να του πω.ΑΝΩΦΕΛΟ εως αποκρουστικό..Πρωσοπικά ΄θα παω στο τομεα επιστήμης τροφίμων διότι ειναι ο μόνος πο δεν υπολειτουργεί..Και κατι τελευταιο..μεχρι πριν λίγο καιρό προσπαθούσα να αποταθώ τη σκέψη του εξωτερικου..Ομως ειναι η μονη μου διέξοδος και σίγουρα θα κανω ο,τι μπορω για να πάω να ΣΠΟΥΔΑΣΩ είτε Σκοτία-Ολλανδία η Ιταλία..Εστω μεταπτυχιακά...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #61622 από nounou στις 22 Μαΐου 2010, 4:05μμ

nounou

Εικονίδιο
σ ευχαριστω seorge..!!και εγω δεν το φανταζομουν ετσι!!δεν ειναι ομωσ δυσκολο να πασ εξωτερικο??και λογω τησ γλωσσασ αλλα και γενικα..να τα αφησεισ ολα και να φυγεισ??
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #61624 από Seorge στις 22 Μαΐου 2010, 4:12μμ

Seorge

Εικονίδιο
μέλος από: 28/5/2009
Κοιτα να δεις,πρωτα απ'ολα ειναι το οικονομικο ζήτημα.ειναι αυτό που αν αντιμετωπίσεις μπορείς...Απο κει και πέρα ξερεις τι έχω διαπιστώσει..οτι εμεις οι νεοέλληνες εχουμε τοσο εξαρτηθει απο τους γονεις μας και γενικά απο τον περίγυρο που το πιο δύσκολο ειναι πλέον να απεξαρτηθείς απο την οικογένεια και κατ επέκταση να ζήσεις μονος στο εξωτερικό..Οσο για τη γλώσσα αγγλικα ρε συ....ακομα και σε επίπεδο lower να εισαι αν ζήσεις εκει θα αποκτήσεις απόλυτη εξοικέίωση..Σίγουρα δε μιλάω για προπτυχιακές σπουδές,οι οποίες γίνονται εν Ελλαδι,αλλα για μεταπτυχιακές..εσυ φέτος δίνεις ή σπουδάζεις?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #61625 από nounou στις 22 Μαΐου 2010, 4:15μμ

nounou

Εικονίδιο
εγω φετοσ τελειωνω την δευτερα λυκειου αλλα εχω προβληματιστει πολυ γιατι σιχαινομαι την επιφανειακη γνωση που παιρνουμε στην ελλαδα..!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #61737 από nounou στις 26 Μαΐου 2010, 7:44μμ

nounou

Εικονίδιο
κανενασ αλλοσ βρε παιδια..??
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #61744 από Pelvic_Thrust στις 26 Μαΐου 2010, 9:51μμ

Pelvic_Thrust

Εικονίδιο
μέλος από: 5/11/2009
Εγω τελειωσα Τεχνικος Ιντερνετ στα Ι.Ε.Κ. αλλα πραγματικα δεν εχω καταλαβει τι στο καλο σπουδασα :D

Ολη την ημερα παιζαμε Counter Strike στα εργαστηρια. Το 90% της υλης τα ηξερα απο μονος μου η απο το ΤΕΕ που πηγαινα..

Το μονο που δε μ'αρεσε ειναι οτι ειχαμε και ενα μαθημα που αφορουσε κατι νομικα θεματα και μας το διδασκε ενας δικηγορος. Πραγματικα ανουσια υλη μονο και μονο για να μας κουρασουν.

Επισης καναμε λιγο απ'ολλα οσον αφορα τον προγραμματισμο και γιαυτο δεν θυμαμαι τιποτα. Σε 1-2 εβδομαδες δινω πιστοποιηση στο θεωρητικο μερος και αν περασω περνω το πτυχιο (το πρακτικο το πηρα πριν 2 χρονια..)

Αυτο που θελω να σπουδασω πραγματικα ειναι πιλοτος πολιτικης αεροποριας. Αλλα θα μινει για παντα ονειρο γιατι ειναι μονο για ευπορους.. Η σχολη στην Καβαλα κοστιζει γυρω στα 40.000 €. Στην Αγγλια κοστιζει 75.000 € τουλαχιστον..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #61764 από hans στις 27 Μαΐου 2010, 9:59πμ

hans

Εικονίδιο
μέλος από: 3/4/2010
γιατι οχι???αν προσπαθησεις ισωσ τα βρεις τα λεφτα...πρεπει να το κυνηγησεις το ονειρο σου....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #61769 από Pelvic_Thrust στις 27 Μαΐου 2010, 11:53πμ

Pelvic_Thrust

Εικονίδιο
μέλος από: 5/11/2009
Ειμαι 20 χρονων και ανεργος. Αμα πιασω δουλεια θα πρεπει να βοηθησω τους γονεις μου να ξεχρεωσουν και θα παρει κανα 2-3 χρονακια..

Απο 19 εως 20 ειναι η καταλληλη ηληκια. Μετα θα πρεπει να σιμπληρωσω 1000 ωρες πτησης (αφου παρω το πτυχιο) οι οποιες κοστιζουν πολυυυυυυυυυυυυυ... Για να γινεις πιλοτος πρεπει να εχεις γεννηθει ευπορος, ο μπαμπακας να σου τα σταζει και να μην εχεις καμια αλλη υποχρεωση ωστε να αφιερωσεις ολο τον χρονο που εχεις για το διαβασμα. Ειμαι μεγαλη ιστορια.

Και μολις παρεις το πτυχιο θα πρεπει επισης να βγαλεις κατι σαν αδια για νυχτερινη πτηση, το οποιο κοστιζει και αυτο ακριβα. Αλλα οι κεραταδες οι πιλοτοι πληρωνονται αδρα.. Ενας εμπειρος πιλοτος μπορει να παιρνει και 8.000€ το μηνα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #61770 από pantelis20 στις 27 Μαΐου 2010, 12:20μμ

pantelis20

Εικονίδιο
μέλος από: 9/4/2010
Εγώ σπουδάζω 2 χρόνια εφαρμοσμένη πληροφορική στο Πανεπιστήμιο Μακεδονία (Θεσσαλονίκη). Γενικά είναι κάτι που δεν ήθελα (ήθελα παιδαγωγικό η ιατρική η φαρμακευτική) αλλά αυτό έπιασα. Πολύ επιφανιακές γνώσεις και λιγο απο όλα (οικονομικά, διοικητικά, πληροφορική, λιγος προγραμματισμος, μέχρι και νομικά). Επιφανειακές και ασύνδετες γνωσεις. Και εγώ αν είχα τα χρήματα θα πηγαινα ιατρική στην Αγγλία αλλά τι τα θές...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login