earthlinks - δεν το πηστεύω..
Μήνυμα #58218 από baBle3 στις 31 Ιανουαρίου 2010, 6:04μμ
![]() ![]() μηνύματα: 56 ![]() |
παιδιά έχει δει κανείς το earthlings???είναι φοβερό ντοκιμαντέρ,σας παρακαλώ δείτε το(αν αντέχετε) και πείτε μου τη γνώμη σας,όταν το είδα έχασα τη γη κάτω απο τα πόδια μου,είναι απήστευτο... ![]() http://video.google.fr/videoplay?docid=-5165231031895551470&ei=axBjS8-1DYbL-AaqiKzACA&q=earthlings+greek+subtitles# |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #58226 από Doctoras στις 31 Ιανουαρίου 2010, 7:59μμ
Δεω ειμε γενικα κακοπροερετο ατομο ουτε εκδηκητικο.Αλλα πραγματικα ευχομαι ολοι οι υποτιθεμενοι ανθρωποι που μονο ο ορισμος "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΖΩΑ" θα τους χαρακτηριζε τους ευχομαι πραγματικα μια μερα να τνιωσουν 1000φορες χειρωτερα τα βασανιστηρια και τον πονο που προκαλεσαν στα κακομυρα πλασματα.Παρολο που τα εβλεπαν οτι ειναι τελιως ανυμπορα και αδυναμα να κανουν το οτι δηποτε τα σκωτωναν με τον χειροτερο και πιο βασανιστικο τροπο. Τους δινω ολοψυχα την καταρα μου γιατι θα τους χρειαστει εκει που θα πανε οταν ερθει η ωρα να πληρωσουν για ολλα αυτα. Μπραβο σου bable3 πολυ καλο εκμερος σου να μας διξεις κατι το οποιο μας διχνει τα λαθη που κανουν καποιοι για να φροντησουμε να μην τα κανουμε οχι μονο εμεις αλλα και τα παιδια μας.Πρεπει να μαθουμε να αντιμετοπιζουμε τα ακομα και τα ζωα με λιγο σεβασμο. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #58229 από antreas_14 στις 01 Φεβρουαρίου 2010, 12:14πμ
![]() ![]() μηνύματα: 208 ![]() |
Οσοι ειναι ευεσθητοι παρακαλω να μην το δουν αυτο το ντοκιμαντερ το ειδα σε 1000 βιντεο στο youtube και ειδα και χειροτερα στο discovery... εγω οταν βλεπω τετοια πραγματα κλεω γιατι αγαπαω αφανταστα ολα τα ζωα ακομα και τα φιδια.. Και ευχομαι αυτοι οι ανθρωποι να καταλαβουν τι κανουν και να σταματησουν..αλλα ολοι αυτοι ειναι αναισθητοι και δεν καταλαμβαινουν οτι τα ζωα ειναι ισα με μας. Αλλα ως δυνατοτερο και εξυπνοτερο ον που ειμαστε, της γης κατορθονουμε παντα να δειχνουμε τον νου μας.. ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #58233 από sintele στις 01 Φεβρουαρίου 2010, 1:30πμ
![]() |
έβλεπα στις είδησης πριν λίγο καιρό μια ομάδα φιλόζωων που είχε μπει σε ένα εργαστήριο παράνομα για να ελευθερώσουν τα ζωάκια γιατί δεν μπορούσαν να αποδείξουν διαφορετικά τι τους έκαναν και βρήκαν μέχρι και ένα μαϊμουδάκι που του είχαν ra4η τα βλέφαρα επάνω για να μη μπορεί να κλίνη ποτε τα ματια και όλα αυτά γιατί έκαναν κάτι παλιοκρεμες κτλ,,το θέαμα ήταν φρικιαστικό,,απορώ πιο on με 4ixi θα έκανε κάτι τέτοιο,απαντάω τώρα πριν δω το video γιατί και εγώ προσωπικά λατρεύω τα ζώα και θέλω να βρίσω όλο τον πλανήτη άμα βλέπω κάτι τέτοια,,a και εννοείτε πως έμπλεξαν και η φιλόζωοι με δικαστήρια για παράνομη είσοδο σε ξένοι περιουσια,,έλεος |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #58243 από baBle3 στις 01 Φεβρουαρίου 2010, 5:16μμ
doctora δεν είσαι καθόλου κακοπροερετος,αυτό τους χρειάζεται,μακάρι παιδιά όσοι δουν αυτό το βίντεο να ελλατώσουν ή ακόμα καλύτερα να κόψουν τελείως το κρέας όπως έχω κάνει κ'γω,άλλωστε όλα μια ιδέα είναι,για λίγη ώρα ''νοστιμιάς''που στην κυριολεξία μετά από λίγο το έχεις ξεχάσει δεν αξήζει τον κόπο να χαθεί καμιά ψυχούλα,δεν συμφωνείτε??? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #58249 από antreas_14 στις 01 Φεβρουαρίου 2010, 8:00μμ
![]() ![]() μηνύματα: 208 ![]() |
Συμφωνω αλλα ως ενα σημειο. Δηλαδη ολα τα σαρκοφαγα πρεπει να τρωνε κρεας αλλα με μετρο και οχι οπως δηχνει στο ντοκιμαντερ.. Αυτος ειναι ο κυκλος στης φυσης.. απλως καποιοι κακομεταχειριζονται τα ζωα με σκοπο τα λεφτα, με το να βγαλουν τα νευρα τους πανω στα ζωα, ακομα και με ευχαριστηση. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #58251 από Doctoras στις 01 Φεβρουαρίου 2010, 9:33μμ
Kοιτα φιλη μου αυτο που λες ειναι υπερβολη γιατι το κρεας ειναι ακρος απαρετητο.Το να σκοτωνουν τα ζωα για να παραγουν κρεας ειναι κατι το φυσιολογικο.Αυτο που με εξωργησε ειναι ο τροπος που τους φερονται και το αντι να τα σκωτωσουν μπαμ και κατω προτοιμουν να τα βασανιζουν.Ας πουμε σε αυτο το κοματι με τις σφαγες για τροφη ειχα καπως χαλαρη στασει στο μονο που τρελενομαι ειναι η συμπεριφορα. Το αποκορυφωμα ομως που με μπριζοσε για τα καλα ειναι στο οτι γδερνουνε τα ζωα και τα παρατανε ζωντανα μεχρι να ξεψιχισουν για να φτειξουν γουνες για καριολες που τις φορανε και τα πειραματα που εκανα θετοντας τα σε πολυ πονο και βασανο. Με συνχωρειτε για το χαρακτηρισμο αλλα δεν αντεξα. Το ποιο βασικο που πρεπει να κανουμε εκτως απο να σκωτωσουμε ολους αυτους ειναι να παψουμε να αγοραζουμε γουνες και να κανουμε ενα μεγαλο αγωνα (αδυνατον αν δεν γινει ξεσηκομος) για τον τροπο συμπεριφορα και θανατωσεις των ζωων. Ακομαδεν μετανιωνω για την καταρα μου σε ολους αυτους .... Και το λεω με περιφανια. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #58272 από baBle3 στις 02 Φεβρουαρίου 2010, 5:24μμ
το ξέρω πως είναι φυσιολογικό να τρώμε κρέας αλλά δυστυχός δεν υπάρχει κρέας που μέχρι να φτάσει στο σημείο να είναι φαγόσιμο να μην έχει ταλεπορηθεί τόσο πολύ,γι'αυτό κ δεν τρώω κρέας,όχι μόνο γι'αυτό ποτέ δεν μου άρεσε γενικότερα αλλά κυρίως γι'αυτό,όσον αφορά τις γούνες συμφωνώ αλλά ποιός το κάνει???(τον ξεσηκομό εννοώ) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
7
Μήνυμα #58274 από Doctoras στις 02 Φεβρουαρίου 2010, 5:29μμ
Αποδεκτή απάντησηΘα φτειαξω ομαδα στο Facebook και θα δουμε.![]() Αναλογα με τα μελη. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |