Μήνυμα στις 29/5/2010 στις 01:31 @Sex
ο webmaster ακόμα να επέμβει???θα μου πείτε είναι και αργά...άντε να ξημερώσει να τελειώνουμε με αυτό το''θέμα'' Πήγαινε στο θέμα: ΠΕΟΣ
Μήνυμα στις 29/5/2010 στις 01:29 @Sex
και μην μπλέκεις το Χριστό σε αυτά που λές..
Πήγαινε στο θέμα: ΠΕΟΣ
Μήνυμα στις 29/5/2010 στις 01:12 @Sex
είναι νομίζω ξεκάθαρο πως γράφτηκε εδώ για να νευριάσει κάποιους(κανείς δεν θα τα έλεγε έτσι σαν να είναι φισιολογικά αυτά τα πράγματα)οπότε καλύτερα να μην ασχοληθούμε..
Πήγαινε στο θέμα: ΠΕΟΣ
Μήνυμα στις 28/5/2010 στις 19:53 @Διάφορα
μα αφού κάνεις καλή διατροφή πως πήρες 8 ολόκληρα κιλά???απλή απορία... Πήγαινε στο θέμα: Ραγαδες στους αντρες???
Μήνυμα στις 28/5/2010 στις 19:52 @Διάφορα
και εγώ έχω ακούσει για αλοιφές και ότι πρέπει να το προλάβεις στην αρχή για να μην γίνουν μόνιμες και μετά δεν φεύγουν,δεν ξέρω τίποτα περισσότερο γιατί εγώ δεν έχω,μπορείς να ρωτήσεις και σε ένα φαρμακείο αν θες και σήγουρα θα ξέρουν..!
Πήγαινε στο θέμα: Ραγαδες στους αντρες???
Μήνυμα στις 27/5/2010 στις 23:19 @Sex
μα αυτό δεν ισχύει...αυτό είναι στάση ζωής..(είναι σαν να μου λες πως κάποια στιγμή θα μισήσω το ανθρώπινο είδος)..αυτό είναι στο χαρακτήρα μου να αισθάνομαι έτσι,δεν αλάζει..
Πήγαινε στο θέμα: Θέλει αλλά δεν μπορεί!
Μήνυμα στις 27/5/2010 στις 23:10 @Sex
δεν νομίζω να αλάξω..!
Μήνυμα στις 27/5/2010 στις 21:43 @Sex
ισχύει,δεν ξέρω για τις άλλες αλλά εγώ και οι περισσότερες φίλες μου(δεν λέω όχι όλες αλλά οι περισσότερες)έτσι σκεφτόμαστε,δεν είμαστε τα χαζοχαρούμενα που όποιος μας την πέσει καθόμαστε,για να κάνουμε κάτι πρέπει να υπάρχει κάτι παραπάνω,δηλαδή συναισθήματα,δεν ξέρω τι κοπέλες γνωρίζεις εσύ αλλά εγώ δεν τις ξέρω...πως πήγε το ραντεβού σου merkon?έγινε τίποτα?περιμένουμε νέα σου! Πήγαινε στο θέμα: Θέλει αλλά δεν μπορεί!
Μήνυμα στις 27/5/2010 στις 12:43 @Sex
συμφωνώ με τον αποπάνω ενμέρη
Μήνυμα στις 27/5/2010 στις 12:41 @Sex
και βέβαια μετράνε..εγώ το καλοκαίρι θα γίνω 15 και απο όσο θυμάμαι τον εαυτό μου να μου αρέσει ένα αγόρι αυτά ζητούσα...αυτό δεν σου λέει τπτ?
Πήγαινε στο θέμα: Θέλει αλλά δεν μπορεί! |