Αφήστε τη Μακεδονία και πιάστε την Αθήνα
Μήνυμα #47462 από Webmaster στις 11 Μαρτίου 2008, 10:28μμ
Αφήστε γρήγορα τους ανθρώπους στα Σκόπια να ονομάσουν το κράτος τους όπως θέλουν, γιατί αν θέλετε ιστορικό τεκμήριο, εδώ σας έχω ένα αδιάσειστο του τι μαλάκες είστε: Ρε υποκριτές και παπάρες που κάνετε συλλαλητήρια και φωνάζετε και τσουγδίζετε στους δρόμους για να μην αφήσετε τους ανθρώπους τους γείτονες να ονομάσουνε το κράτος τους Μακεδονία, που στο φινάλε ούτε την τσόχα σας τρώει ούτε τα ραφτικά. Κι είστε ανασφαλείς και ζορίζεστε μην και σας κυριεύσει το περιούσιο Ελλαδιστάν η "Δημοκρατία της Μακεδονίας". Για την Αθήνα ρε σαφρακιάρηδες των Ηνωμένων Πολιτειών, ετούτη δω, έχετε τα αρχίδια να κάνετε το ίδιο ή εκεί σκάτε; Αυτήν όταν την ονομάζανε Αθήνα ποιος έκανε συλλαλητήριο; Ου ρε. ----------------- The only unbearable thing is that nothing is unbearable. | |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #47468 από Bluejack στις 12 Μαρτίου 2008, 12:29πμ
μέλος από: 28/12/2007 μηνύματα: 713 0 |
Έτσι είναι WebMaSter,, |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #47471 από dpap στις 12 Μαρτίου 2008, 6:32πμ
μέλος από: 8/3/2008 μηνύματα: 21 0 |
Υποκλείνομαι, μπράβο! Το έχω πει κ εγω αυτό ενιοτε σε παρεες και συζητησεις κ κανεις δεν με πιστευε κ ολοι λενε οτι δηθεν δεν ειναι το ιδιο και βλακειες!!!Ειναι δυνατον, δηλαδη, εμεις τελικα οι ελληνες δεν βλεπουμε περα απο τιν μυτη μας και τα συνορα μας. ΑΥτο μας νοιαζει μονο! Αισχος ποθ βγαινουμε και στους δρομους, αλλα δυστυχως ετσι εχουμε μαθει οταν δηθεν κατι νιωσουμε οτι μας αδικει κατι ριχνουμε ρολα, κλεινουμε ρευματα και νερα βγαινουμε στους δρομους και καλα για να υπερασπιστουμε το δικιο μας και μετα γυρναμε σπιτι και κοροιδευουμε τους αυριανους απεργούς που κανυν το ιδιο που καναμε εμεις χτες που παλι θα κανουμε μεθαυριο. Τελικα πιστευω ειμαστε η χωρα του συλλαλητηριου κ της απεργιας! Δεν συμβαινει τιποτα αλλο σε αυτη τη χωρα ανα 3 μερες-απαεργιεσ, συλλαλητηρια, πορειες και "πομπες"! Οπου τεμπελια, χαβαλες και ψευτοαγριοφωνες για τα δίκια του πωπουλι οι ελληνες μεσα! |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #47598 από DimK στις 15 Μαρτίου 2008, 10:33μμ
μέλος από: 3/2/2008 μηνύματα: 25 0 |
@dpap, webmaster Ναι, ξερεις, ο Ελληνας, δεν εχει τιποτα καλύτερο να κανει στον χρονο του (πχ να παει να παιξει ποδοσφαρ.. pro), και λεει: "δεν παω να κανω καμια πορεια ή καμια απεργια, χωρις λογο, ετσι για να περασει η ωρα, μια και δεν εχω τι αλλο να κανω". Δηλαδη, το γεγονος ότι το Αthens ειναι ονομα (υπάρχουν και ατομα με ονοματα οπως Αθηνα, ασχετα αν προτιμουν να τις φωναζουν με το αισχρο λεξιδιο "Νανά"). ενω η λέξη Μακεδονια ειναι γεωγραφικος προσδιορισμος, αρα ειναι δυο εντελώς διαφορετικες περιπτωσεις, δεν σου λεει κατι? Απλά, όταν κανεις δεν ακουει με το καλο, θα ακουσει με την απεργια και τα συλλαλητηρια. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #47604 από McAntonio στις 16 Μαρτίου 2008, 12:04πμ
μέλος από: 24/7/2006 μηνύματα: 201 0 |
Για άλλη μια φορά συμφωνώ. Άλλα έτσι είναι ο κλασσικός Έλληνας..Στην τελική δηλαδή τι πειράζει να πουν τη χώρα τους Μακεδονία? Ούτε Μέγα Αλέξανδρο θα 'χουνε ούτε Βεργίνα ούτε, ούτε..Μια λέξη αλλάζει.. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #47618 από bigblue στις 16 Μαρτίου 2008, 5:40μμ
μέλος από: 31/10/2007 μηνύματα: 63 0 |
εγω παντως εχω αλλη αποψη ας ονομασουν την μιση υφηλιο με δικα μας ονοματα και τι εγινε?τιμη μας και καμαρι μας αφου το θελουν δλδ και τι εγινε που οι αμερικανοι δωσανε ελληνικη ονομασια σε πολη τους?ολοι οι ξενοι που εχω γνωρισει αγαπησαν και αγαπουν την ελλαδα και θελαν κατι απο την λαμψη του αρχαιου ελληνικου πολιτισμου ..το θεμα ειναι εμεις τι κανουμε η τι καναμε για την κληρονομια μας?πολυ περισσοτερο κακο παρα καλο.Οταν πας γερμανια και βλεπεις ολοκληρο τον ναο της περγαμου σε κανει να αναρωτιεσαι ειναι καλυτερα που ειναι εδω ?γιατι τοσο ευκολα ξεπουλιομαστε? εδω τα μαρμαρα του παρθενωνα συνηθισαμε να τα αποκαλουμε ελγινια (αυτο ειναι ντροπη)...οι απαντησεις ειναι πολλες και αντιφατικες ας γινουμε λοιπον λιγοτερο μισαλλοδοξοι και υπεροπτες (δεν εχω δει ποτε κανεναν να πηγαινει σε πορειες γιατι βαριεται σπιτι του ας εχει ο καθενας την δικη του φωνη και ας φωναξει οτι θελει αρκει να εχει ελευθερη ψυχη) |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #47689 από *fatsa* στις 19 Μαρτίου 2008, 3:02μμ
μέλος από: 14/1/2008 μηνύματα: 73 0 |
μπραβο!! αυτο που ξερουν μονο ειναι να φωναζουν για ενα παλιονομα και δεν κοιτανε τι γινεται στην χωρα...απεργιες ΔΕΗ,σκουπιδια παντου,κλεισημο δρόμων και τοσα ακομα που βλεπετε ολοι καθημερινα...ελεος...εδω ταιριαζει το ''εδώ ο κοσμος καιγεται και οι πολιτικοι.....'' |
προφίλάλλα... |