όνειρο
4
Μήνυμα #46824 από little_lady! στις 12 Φεβρουαρίου 2008, 2:32μμ
![]() |
Αποδεκτή απάντησημήπως υπάρχει κάποιο πράγμα-θέμα άστατο στη ζωή σου κ πρέπει να το ισορροπήσεις χωρίς παρεμβάσεις άλλων?επίσης μπορεί να σημαίνει ότι κάποιοι απ το φιλικό ή οικογενειακό σου περιβάλλον σε πιέζουν να μην κάνεις κάτι ενώ εσύ το θέλεις... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #46841 από ksanthoulla στις 12 Φεβρουαρίου 2008, 9:10μμ
![]() ![]() μηνύματα: 748 ![]() |
Τα φίδια είναι εχθροί...Έτσι ένας εχθρός s θα καταφέρει να σε κάνει να πονέσεις και να σου ποτίσει φαρμάκι την ψυχή σου... αλλα ο άλλος,θα αποδεχτεί τελικά ότι είναι φίλος και sagapaei.. Πολύ... Ο ένας θα διαλύσει την "ιπαρξιτου" αλλου,και θα υπάρξει ισορροπία επιτέλους στην ζωή s... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #46842 από pappy στις 12 Φεβρουαρίου 2008, 9:12μμ
![]() |
εγω παλι λεω πωσ προσπαθεις να παρεις μια αποφαση η οποια ισοσ να μην ειναι και πολυ ξεκαθαρη μεσα στο μυαλο σου κατα ποσο ειναι σωστο ή οχι να την παρεισ.και ετσι εσυ προσπαθεισ να βρεισ ενα σημειο ισοροποιασ αναμεσα στο καλο και στο κακο για να επελθει ισοροποια στο μυαλο σου |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #46903 από Crystall στις 15 Φεβρουαρίου 2008, 5:34μμ
![]() ![]() μηνύματα: 64 ![]() |
δηλαδή ασχολείσαι χρονια μαζί t k αυτός ακόμα έχει άλλη στη ζωή t?κορίτσι m sr p στο λέω μα μιλάω εκ πείρας,χαραμίζεις t χρονια s ώρες κάποιο p 8 s αγαπήσει k 8 έχει εσένα πάνω απόλα αυτό δν αξίζει s εσένα όπως k s κανένα άλλο μειώνει τη προσωπικότητα s ν s έχει σαν 2η λύση έχτος k αν πιστεύεις ότι αξίζεις μονο ορισμένα ψίχουλα αγάπης στη ζωή s p 8 μπορεί ν s δίνει οποτε τη βολεύει |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #47046 από *fatsa* στις 23 Φεβρουαρίου 2008, 2:08μμ
![]() |
Εγώ λέω να βρείς την χρυσή τομή της ισορροπίας με αυτόν τον ανθρωπο...Ουτε ανίθηκη αλλα και χωρίς να καταπατήσεις αυτό που θέλεις..με μέτρο..τα φιδια είναι οι κακες γλωσσες όπως λένε δλδ κάποιοι που μιλάνε με ασχημα λογια..μερικοι το αποδέχονται και μερικοι όχι..αυτοι μπορει να ειναι και οι γονεις σου..ολοι πάντως δεν συμφωνουν με αυτό αλλα μόλις εσύ παρεις την αποφαση σου ολα θα επανέλθουν στην φυσιολογική τουα γαλήνη.. Ισχυει τπτ τετοιο απο οσα σου είπα στην ζωη σ?? |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #47148 από Bluejack στις 26 Φεβρουαρίου 2008, 1:51πμ
![]() |
Εγώ πάλι δεν πιστέυω στα όνειρα,, Στα όνειρα βλέπουμε αυτά που θέλουμε να γίνουν και αυτά που φοβόμαστε. Nothing More,, Ισως κάνω και λάθος, |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #47171 από ksanthoulla στις 26 Φεβρουαρίου 2008, 8:11μμ
![]() ![]() μηνύματα: 748 ![]() |
Εγω παλι πιστευωω...Και αρκετα..ολη μερα ειμαι με ενα ονειροκριτη στο χερι.. Τα ονειρα μουειναι τοσο αληθινα,που καποιες φορες πιστευω οτι οντως τα ζω.. Εχουν τοσες σημασιες που μερικες φορες μας βολευουν... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #47192 από lusifer στις 27 Φεβρουαρίου 2008, 1:52πμ
![]() |
orismenes fores 8 protimusa n mn 3ipnusa pote k as zusa apla s ena oniro... |
προφίλάλλα... |