Μήνυμα στις 29/6/2008 στις 13:14 @Sex
λοιπον επειδη το πολυ συζητατε αυτο το θεμα ωσ γυναικα εχω να σασ πω οτι δεν παιζει ρολο μονο το μηκος για να ικονοποιηθει μια γυναικα αλλα και το παχος οπως ασφαλως και το πωσ τη χειριζεται ο χειριστης της. Αρα μη μου ανχωνεστε επιπλεων πρεπει να αγαπαμε τον εαυτο μας οπως ειναι και να μη μασ νιαζει και πολυ για το τι λενε οι αλλοι σε οποιον αρεσουμε για τουσ αλλουσ δεν θα μπορεσουμε. Συμασια εχει να τα παμε καλα με τον εαυτο μας.....αυτα απο μενα φιλακια
Πήγαινε στο θέμα: ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑ!!!
Μήνυμα στις 22/5/2008 στις 20:47 @Διάφορα
δυστυχος τα οσα λες ειναι αληθεια οσο περναει ο καιρος γινομαστε ολο και πιο απανθροποι.. δεν ειναι μονο η απαγογες και οι ψευτηκες υποσχεσεις που το αποδηκνιουν αυτο ειναι και η σταση μας απεναντη σε αυτες τις κοπελες και χωρις να το θελουν βρεθουνται βουλιαγμενες ως το λαιμο στη λασπη της πορνειας οπου ο καθε αρρωστημενος απελευθερωνει ολες του τις διεστραμενες ορεξης πανω στα κορμια τους...δεν τις αποδεχομαστες τις φτυνουμε και αρνιομαστε να τις βοηθησουμε... και απο ολη αυτη την ιστορια δυστυχος δεν βγαζω την ουρα μου... δεν εχω τη δυναμη να τις πλησιασω ενας ανεξηγητος φοβος με κυριευει μονο και μονο με την ιδεα... καποτε εχα διαβασει οτι υπαρχουν δυο ειδων πορνες οι πορνες στο σωμα και οι πορνες στη ψυχη η δευτερη κατηγορια ειναι αυτη που μπορει να σου κανει μεγαλο κακο να σε παρασηρει να σε καταστρεψει για να βγει εκεινη πανω απο σενα....η πρωτη απλα ανοιγει παθητηκα τα ποδια και υπομενει τα βασανηστηρια σιωπηλα μη μποροντας να τα αποφυγει Πήγαινε στο θέμα: Κόλαση επί γης.............ντροπή
Μήνυμα στις 22/5/2008 στις 20:23 @Sex
εγω συμφωνα με τα οσα ξερω λεω πως δεν υπαρχει κυνδυνος εγγυμοσηνης διοτι η ωοριξια γινεται την 11 με 18 μερα αφου ξεκινηση η περιοδος.
Πήγαινε στο θέμα: ΕΠΕΙΓΟΝ!!!
Μήνυμα στις 17/5/2008 στις 10:17 @Sex
λοιπόν είναι γεγονός πολύ επεκτάθηκε το θέμα......το σεξ όπως ήδη γνωρίζεις δεν είναι κάτι απλό …. Ουσιαστικά είναι το ξεδηπλομα τις ψυχής του ανθρώπου του μυαλού και απελευθέρωση του σώματος…… επόμενος η φράσεις αγαπη μου θα ηθελα να κάνουμε κάτι περισσότερο και το ναι και εγώ θα το ήθελα εκφράζονται με τη γλωσσσα του σωματος το γεγονος ότι ηστε 6-7 μήνες μαζι δεν εχει καμιά σημασια…. Σημασια εχει το ποσο καλα ξερεις τον άλλο και κατά ποσο τον εμπιστεύεσαι για να του δήξεις ακόμα και τα πιο τρελλα στοιχειά του εαυτου σου και να να του αφεθεις να σε κάνει ότι θέλει. Σ’αυτηη τη φαση γίνεται μια εκρηξη συναισθημάτων και αισθήσεων …. Η διαδικασία μέχρι να φτάσεις στο σημειο της ολοκρηρωσης είναι κατι σαν τελετουργία.…. Όπως ειπα και πριν για να της ζητήσεις να προχορισεται πρεπει να το κανεις με κινησεις της οποιες δεν ξερω καταποσο μπορώ να σου της αναφέρω…. Το μονο που ισως μπορω να πω είναι τη φιλάς και καθώς τη φιλάς να τη χαϊδεύεις αργα ετσι ώστε αν κατι δεν της αρέσει να το σταματήσει μονο μη το επιχειρήσεις τωρα διοτι το κοριτσακι είναι αρκετα τρομαγμένο με την ιδεα του σεξ και με το δίκαιο της…… και κατι τελευταιο ειπες ότι πρεπει να σας καταλαβουμαι και εμεις λιγο σας καταλαβαινουμε απλα δεν μπορουμε να κανουμαε κατι αν ειμεις οι ιδιες δεν το θελει σου με αν δεν ειμαστε σιγουρες για αυτό η διαδηκασια μεχρι την εισδοχη του πεους σου στο σωμα της ΠΟΝΑ και πρεπει να πει θελεω να ολοκληρωσω μαζι του αρα θα το αντεξω και αυτό μπορει να κρατησει μηνες και θελει υπομονη και τρυφεροτητα….!!!!!!! Αυτά από μένα ελπιζω να σε βοηθάνε λιγο …. χχχχχ
Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά
Μήνυμα στις 16/5/2008 στις 20:16 @Sex
ισως να θελει να ακουσει αυτο.....εγω δε θελω να σε πιεσω να γινει κατι μεταξυ μας θα περιμενω οσο χριαζεται...μεχρι να νιωσεισ ετοιμη για να κανουμε κατι... σαγαπαω παρα πολι και αγαπι μου δεν περιοριζεται στο κρεβατι....θελω να νιωθεισ ανετα μαζι μου και να μη φοβασαι οτι θα σε ριξω στο κρεβατι με το ετσι θελω... Θελω να νιωθεισ ωραια οταν ειμαστε μαζι οπως νιωθω και εγω... εσυ εντο μεταξυ θα προσπαθεισ να τιην κανεισ να νιωθει ομορφα και ανετα μαζι σου....να σε ρωτησω και κατι αδιακριτο? αν θελεισ μου απαντας....ειπεσ τησ ζυτησα να ολοκλιρωσουμε δλδ πηγεσ μια καλη ημερα και τησ το προτηνες?
Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά
Μήνυμα στις 14/5/2008 στις 00:24 @Sex
δικαιο εχει ο αγαπητος Αντρε .. υπομονη μεν εισαι ανυπομινος. με το καιρο θα το ξεπερασεις... και μην ανησυχεισ για τη κοπελα σηγουρα θα καταλαβαινει οτι δεν φτες εσυ για αυτο!!
Πήγαινε στο θέμα: Teleiwnw prin na to thelw!
Μήνυμα στις 14/5/2008 στις 00:04 @Sex
δεν ξερω τι αλλο να σου πω..... και στο αγορι μου ερχετα συχνα ακομα και οταν αλλαζουμε....οσπου τα αφηνει τελειωνει... break για λιγο και μετα αντε παλι απο την αρχη...!!!!!!!!!
Μήνυμα στις 13/5/2008 στις 23:44 @Sex
εκτοσ απο αυτα μενεισ σηνεχεια σε στηση και ακομα και να θελεισ να σταματησεισ δηλδ=αδη να τελειωσεισ δεν μπορεις
Μήνυμα στις 13/5/2008 στις 23:37 @Sex
ναι ειναι και θεμα εμπειριας. και οπωσ πολυ σωστα σου ειπαν τα προκαταρτικα ειναι πολυ βασικο στοιχειο..... οσο πιο πολυ ωρα ασχολισαι με αυτα τοσο πιο ωραια ειναι το απολαβανεται και 2.....εμενα προσωπικα δε με χαλα οταν σταματαμε.... αααα και κατι αλλο μπορει να ακουσεις και για κατι σπρει που ταχα σε βοηθουν να μην τελειωνεις γρηγορα ειναι βλακειες μη τα δοκημασεις....
Μήνυμα στις 13/5/2008 στις 23:24 @Sex
βασηκα πριν αλλαξουμε σταματαμε μεχρι νατου φηγει η αισθηση οτι θα τελειωσει και μετα αλλαζουμε. στο διαστιμα που σταματαμε για να του περασει δεν κουνιετε κανενασ με πιεζει προσ τα κατω για να σταματισω να κουνιεμαι και μενουμε εκει Πήγαινε στο θέμα: Teleiwnw prin na to thelw! |