Ποιος θα μου γράψει ένα ποίημα???
Μήνυμα #45548 από Paras στις 31 Δεκεμβρίου 2007, 1:08μμ
![]() |
Παιδιά έχω μια εργασία για το σχολείο και πρέπει να γράψω ένα ποίημα με θέμα: "τι είναι ποίηση"... Θα πρέπει δηλαδή να λέει: "Ποίηση είναι ............" Βοηθήστε βρε παιδιά γιατί όσο και να παιδεύομαι δεν μπορώ να γράψω όσο χρειάζεται... Για αυτό λοιπόν στρέφομαι στους ποιητές του φτού για λίγη βοήθεια... Thanks σε όσους μου γράψουν έστω και λίγο... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #45549 από bigblue στις 31 Δεκεμβρίου 2007, 1:39μμ
![]() |
ποιηση ειναι το μαγικο εκεινο μερος που εστω και με λαθος τροπο αποτυπωνεται η αναγκη για ουρανο... http://www.afterzed.gr/kartasos/2stasimo.html περισσοτερα διαβασε σε αυτην την σελιδα εχει πολυ υλικο πιστευω |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #45550 από ksanthoulla στις 31 Δεκεμβρίου 2007, 3:23μμ
![]() ![]() μηνύματα: 748 ![]() |
Ποιηση ειναι ενας τροπος εκφρασης συναισθηματων... ενας τροπος να λες αυτα που νιωθεις χωρις να σε κατακρινουν.. Ποιηση ειναι κατι μαγικο,που γεννιετε μεσα απο την καρδια και την ψυχη σου... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #45551 από spirooos στις 31 Δεκεμβρίου 2007, 4:19μμ
![]() ![]() μηνύματα: 364 ![]() |
Ksanthoulla 8eiko... anepanalypto... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #45750 από little_lady! στις 07 Ιανουαρίου 2008, 12:26πμ
![]() |
ποίηση είναι να γράφεις το κελαήδισμα των πουλιών, το άρωμα των λουλουδιών, τις κραυγές των παιδιών καθώς παίζουν. ποίηση είναι η αγάπη του να προβληματίζεσαι κ να φτιάχνεις τραγούδια με τη φανταία σου... κ αλλο ένα που μου ρθε στο μυαλο: ποίηση είναι το βλέμμα του ποιητή, ένα ύφασμα που ποτέ δε ξεθωριάζει, ο καθρέφτης της ψυχής που ο καθένας βγάζει... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #45751 από little_lady! στις 07 Ιανουαρίου 2008, 12:27πμ
![]() |
*φαντασία σου ήθελα να γράψω στο 1ο ποίημα.... σορι,καταλάθος... |
προφίλάλλα... |