Μήνυμα στις 16/5/2008 στις 15:56 @Sex
Και κάτι ακόμα που ξέχασα να αναφέρω είναι ότι πρέπει να της δείξεις ότι είσαι άξιος εμπιστοσύνης και εχεμυθος.. Αν έχει υποψίες ότι συζητάς με τους φίλους σου τα προσωπικά - σεξουαλικά ζητήματα της σχέσης σας δεν πρόκειται να γίνει κάτι γιατί αφενός ντρέπεται και δεν θέλει να δώσει δικαιώματα και αφετέρου το σεξ είναι πράγμα που απαιτεί οικιόητα και εμπιστοσύνη μεταξύ των μελών του ζευγαριού... Όσο για τις υποψίες που έχεις να ξέρεις ότι είναι απλά κατασκευάσματα της φαντασίας σου.. Αν δεν είναι άλλωστε άξια εμπιστοσύνης και "παίζει" με άλλους, κάτι που δεν νομίζω να συμβαίνει, τότε δεν θα έπρεπε να ασχολείσαι μαζί της γιατί άδικα χαραμίζεις τα αισθήματα σου και την αγάπη σου.. Απο την στιγμή όμως που δεν μας αναφέρεις ότι σου έδωσε δικαίωμα να μην την εμπιστεύεσαι λόγω συμβάντος στο παρελθόν, θα πρέπει να ξεχάσεις όσα σκέφτεσαι γιατί απλά δεν υφίστανται... Ελπίζω να βγάλεις άκρη μαζί της... Η κάθε μια έχει το κουμπί της.. Βρες το και όλα θα γίνουν... Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά
Μήνυμα στις 16/5/2008 στις 11:08 @Sex
Κοιτα να δείς φιλε kouneli, απ' ότι φαίνεται το έχει πάρει πολύ στραβα και έχει πιεστεί πολύ... Αυτό που πρέπει να κάνεις έιναι να την χαλαρώσεις και σκέψου επιπλέον αυτό που σου είπα, ότι δλδ είναι και αυτή άνθρωπος και έχει ορμές και έτσι κάποια στιγμή θα υποκύψει σε αυτές... Τώρα βέβαια όπως τα έκανες τα πράγματα να σου πω την αλήθεια ούτε στα 30 δεν θα το κάνετε... Δεν θέλω να σε πληγώσω αλλά έτσι είναι.. Οι κοπέλες (απο την λίγη εμπειρία μου) είναι αποδεδειγμένο ότι δεν αντέχουν να τις πιέζουν για κάτι.. Μπορείς να τις δείξεις τις προθέσεις σου (με το μαλακό πάντα και πολύ αργά αργά) δείχνοντας και λέγοντας της πόσο σεξι και ελκυστική την βλέπεις.. Ακόμα κοίτα τον κώλο της μια φορά και φρόντισε να σε δει.. Πες της πόσο σέξι τον θεωρείς.. Αυτή θα πει: "Άντε βρε πονηρούλη.." θα πεις "Μα είναι τόσο υπέροχος και λαχταριστός που δεν μπορώ να του αντισταθώ και τον κοιτάω.." Αν αυτή κάνει πως παραξηγήθηκε μην ανησυχείς κατα βάθος τους αρέσει πολύ.. Τουλάχιστον όταν λέω εγώ τετοια, πιάνουν.. Και τα εννοώ κιολας.. Σε σένα αν δεν είστε σε τέτοια φάση, να λέτε δλδ ο ένας στον άλλον πόσο σέξι έιναι τότε περίμενε λίγο να φτάσετε σε αυτό το στάδιο πριν το επιχειρήσεις γιατί αλλίως αν στα ξαφνικά της πεις κάτι που δεν το περιμένει απο σένα μπορεί να έχει δυσάρεστες συνέπειες καθώς θα πιστεύει μετα απο αυτό που της είπες κιόλας ότι την βλέπεις σαν σκεύος ηδονής... Λίγη προσοχή λοιπόν.. Εξυπνος είσαι θα βγάλεις άκρη και θα βρεις την κατάλληλη στιγμή... Τωρα θα σου δώσω άλλη μια συμβουλή.. Κάνε την να σε πεθυμήσει για λίγο.. Πέρασε δυο τρείς μέρες χωρίς να την δεις.. Το θέμα βέβαια είναι να μην καταλάβει οτι το κάνεις εσκεμένα γιατί θα νομίζει ή ότι κάτι τρέχει ή ότι δεν την αγαπάς όσο πριν.. Πολλή ΠΡΟΣΟΧΗ να μην σε καταλάβει, μιλάω σοβαρά.. (μπορείς για παράδειγμα να της πεις τώρα που αρχίζουν οι εξετάσεις ότι πρέπει να μείνεις σπίτι δυο μέρες και ότι οι γονείς σου δεν πρόκειται να σε αφήσουν να βγείς γαιτί πρέπει να διαβάσεις..) είναι πιστεύω μια καλή δικαιολογιά που δεν μπορεί να αμφισβητήσει με τίποτα.. Αυτές τις δυο ή τρεις μέρες λοιπόν στείλε της μηνύματα και πές της πόσο πολύ την αγαπάς και ότι σου έλειψε αφάνταστα πολύ.. Πάρε την τηλέφωνο και αφιέρωσε της και ένα τραγούδι με νόημα και δείξε της ότι είναι πολύ σημαντική για εσενα.. Αν παρόλα αυτά δεν νιώσεις αυτές τις τρείς μέρες ότι σου έλειψε τότε πραγμαρικά κάτι δεν πάει καλά.. Μήπως σου έφυγε η τρέλα μαζί της?? Τώρα κάτι τελευταίο.. Οι γυναίκες θέλουν ρομαντισμό.. Αυτό που λές ότι ήρθε στο σπίτι σου και ήταν φοβισμένη και κομπλαρισμένη μπορείς να το αλλάξεις.. Όταν ξαναέρθει σπίτι σου μην της δείξεις ότι θέλεις πάλι να φιλιέστε συνέχεια μέχρι να φύγει αλλά καθίστε στον καναπέ ή στο κρεββάτι (κατα προτίμηση καναπέ για να είναι πιο "αθώο" το σκηνικό και να μην κομπλάρει και πάλι..) και πές της:"Μώρο μου θέλω μια γλυκιά αγκαλιά.. Θέλω να ξαπλώσουμε αγκαλιασμένοι και να μείνουμε έτσι όσο γίνεται περισσότερο.." Γίνε τρυφερός και ρομαντικός, θα το λατρέψει πραγματικά.. Λέγε της συνέχεια πόσο πολύ σ' αρέσει να είστε έτσι αγκαλιασμένοι και πές της πόσο όμορφη είναι και πόσο πολύ την αγαπάς.. Πές της να φέρεις μια κουβερτούλα και να κουκουλωθείτε (αν βέβαια έχει δροσιά το σπίτι μην σε περάσει για μλκ..) και πίστεψε κάτω απο την κουβέρτα ανάβουν τα αίματα.. Αυτά απο μένα για την ώρα... ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΓΙΝΕ ρομαντικός και τρυφερος και θα ξεχάσει το θέμα.. Δεν θα νομίζει πλέον ότι την θές μόνο για φίκι φικι αλλά ότι την αγαπάς πραγματικά... GOOD LUCK MAN!!! Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά
Μήνυμα στις 14/4/2008 στις 00:20 @Sex
Καταρχην σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις απαντήσεις... Ναι πηγαίνουμε στο ίδιο σχολείο αν έχει τόσο μεγάλη σημασία... Τελικά πάντως απο ότι φαίνεται αυτές τις μέρες ανακάμπτει η σχέση μας και πάλι αποκτά ενδιαφέρον.. Δεν έγινε κατι το συγκεκριμένο αλλά κατάλαβα πως το άγχος για ένα επερχόμενο διαγώνισμα μας έκανε να σκεφτούμε πολύ το διάβασμα και να μην δίνουμε τόσο πολύ σημασία ο ένας στον αλλον και έτσι υπήρχε ένα παράξενο κλίμα... Μεθαυριο ευτυχώς θα γράψουμε και μετά θα είμαστε και πάλί ξένοιαστοι... Αυτά απο μένα.. Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντησεις... Πήγαινε στο θέμα: Ξενέρωμα...
Μήνυμα στις 14/4/2008 στις 00:14 @Sex
Έχεις δίκαιο... Δεν είναι ότι κοιτάω μονο το θέμα σεξ αλλά κάποιες στιγμές σου έρχεται και αυτό στο μυαλό και θες να γίνει... Βέβαια όπως λες και εσύ το σεξ δεν είναι τα πάντα σε μια σχέση αφού περνάω πάρα πολύ όμορφα μαζί της και νιώθω πολύ ωραία που έχω μια κοπέλα σαν κι αυτή πλαι μου...
Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά
Μήνυμα στις 12/4/2008 στις 14:38 @Sex
Σωστό αυτό που είπες για την ρουτίνα... Όντως είναι θέμα ρουτίνας και όχι ξενερώματος... Τελικά πρέπει να βρώ κάτι να σπάσει η ρουτίνα και να γίνουν πιο ενδιαφέροντα τα πράγματα.. Ολο και κάτι θα βρω να κάνω δεν μπορεί...
Πήγαινε στο θέμα: Ξενέρωμα...
Μήνυμα στις 12/4/2008 στις 01:00 @Sex
Παιδιά τον τελευταίο καιρό παράτηρω στην σχέση μου ένα γενικό ξενέρωμα και απο την πλευρά της κοπέλας μου αλλά και απο μένα... Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω για να αλλάξει αυτό και το ενδιαφέρον να επανέλθει.. Είμαστε και οι δυο 17 και τα έχουμε 13 μήνες... Ίσως να φταίει που είμαστε τόσο καιρό μαζί και να χρειαζόμαστε να συμβεί κάτι για να ανανεωθεί η σχέση μας... Πείτε μου βρε παιδιά τί μπορώ να κάνω για να γίνουν όλα και πάλι καλά??? Help!!!
Πήγαινε στο θέμα: Ξενέρωμα...
Μήνυμα στις 11/4/2008 στις 19:25 @Sex
Λοιπόν με συμπληρωσε μια χαρά η φίλη μας η pappy... Τελικά ρε φίλε kouneli δεν μας είπες τι έγινε τελικά... Τι σου είπε και πώ ς αντέδρασε όταν την ξαναείδες??? Pappy αν επιτρέπεται πόσο χρονών είσαι?? Όχι ότι έχει σημασία αλλά έτσι ρωτάω... Φαίνεται απο αυτά που λες ότι τελικά μετα απο πολλές συζητήσεις κατάλαβα πως το βλέπετε εσείς η γυναίκες το θέμα σεξ σε αυτή την ηλικία αλλά έχω να πω και εγώ κάτι απο την πλευρά των παλικαριών ... Λοιπόν κοίτα να δεις, μπορεί εσείς να μην νιώθετε άνετα να γίνει κάτι αλλά και εμείς έχουμε ορμές και δεν μπορούμε να τις κόψουμε έτσι απλά... Δεν λέω βέβαια σε καμία περίπτωση να κάνετε κάτι με το ζόρι... Πρέπει πάντα να σεβόμαστε μια κοπέλα και να μην προσπαθούμε να την εξαναγκάσουμε να κάνει κάτι παρά την θέληση της αλλά στην προκειμένη περίπτωση η συμπεριφορά της κοπέλας ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και δεν νομίζω ότι σε καμία περίπτωση έπρεπε να πληγώσει τον φίλο μας γελώντας και αντιμέτωπίζοντας το θέμα με "παιδικό" τρόπο... Εγω είμαι της άποψης ότι απο την στιγμή που έχει σχέση κάποιος με κάποια δεν πρέπει να υπάρχει κανένα ταμπου ανάμεσα τους αλλά να μπορούν να συζητούν τα πάντα χωρίς παρεξηγήσεις... Μόνο έτσι θεωρώ ότι βρίσκονται δύο ανθρώποι κοντά... Προσωπικά έγω με την κοπέλα μου συζητώ σχεδόν τα πάντα πλην του θέματος σεξ.. Έχω καταλάβει ότι αυτό το θέμα την ενοχλεί (εμπειρικά βέβαια, δεν συζήτησα ποτέ ξεκάθαρα το θέμα μαζί της) και έτσι το αποφεύγω... Μπορείς να μου πεις που είναι το κακό με αυτό το θεμα και γιατί είναι τόσο δυσκολο απο πλευράς των γυναικών να το συζητήσουν?? Τα έχω μαζι της 13 μήνες και είναι δυνατόν ακόμα να μην υπάρχει αρκετή οικιότητα ώστε να συζητάμε τέτοια πράγματα απο την στιγμή που περνάμε τόσες ώρες καθημερινά μαζί και λέμε τόσα πολλά?? Αυτά απο μένα... Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά
Μήνυμα στις 8/4/2008 στις 21:04 @Sex
Κοίτα να δεις φιλαράκι που και εγω είμαι στην ίδια ακριβώς κατάσταση... Είμαι και εγω και αυτή 17 αλλά εμείς τα έχουμε 13 μήνες και απο αυτά που καταλαβαίνω θα περάσω ακόμα πολλόυς μηνες μαζί της μέχρι να το κάνουμε... Αστα να πάνε δηλαδή... Διάβασα σε άλλο φόρουμ παρόμοια περίπτωση με την δικιά μας και έλεγε αυτός που έγραφε ότι αυτή θέλει να το κάνουν στα 21... Τι να πει κανείς... Δηλαδή εκείνη η κοπέλα περιμένει να γίνει και αυτός 21 και ακόμα να μην το έχει κάνει?? Τι να πώ, δεν μπορώ ν ακαταλάβω το σκεπτικό μερικών κοριτσιών... Εγώ παρόλα αυτά διστάζω να της το πώ έτσι ευθέως όπως εσύ γιατί σίγουρα θα παρεξηγηθούμε και είναι πολύ κρίμα να χαλάσει κάτι... Τελικά κάθομαι και εγώ και περιμένω... Εχε χάρη που την αγαπώ πολύ και ονειρεύομαι να είναι αυτή η πρώτη μου... Αλήθεια εσύ το έχεις κάνει ξανά?? Αααααα... και κάτι ακόμα... Μαν μην ψαρώνεις μπορεί να γέλασε και να σου την έσπασε και να έπαιξε τρελό ξενερωμα αλλά θα πάρω ως παράδειγμα αυτό που έγινε με το άλλο παιδί που προανέφερα... Αυτοί τα είχαν 6 μήνες και του είπε και καλά ότι θα το κάνουν στα 21... Τελικά να σου πω τι έγινε?? Δεν άντεξε αυτή και σε 3 μήνες το κάνανε... Αυτό που μπορώ να σε συμβουλέψω με την ελάχιστη πείρα μου είναι: α)μην ξαναναφέρεις το θέμα γιατί υπάρχει κίνδυνος να σε περάσει για λιγούρι και να νομίζει ότι την θες μόνο για σεξ και ότι δεν την αγαπάς και τόσο πολύ.. β)αν ξανασυζητηθεί το θέμα πές της ότι είσαι σύμφωνος να περιμένεις και ότι δεν πρόκειται να την πιέσεις καθόλου γιατί την αγαπάς πολύ... γ)αν δεν γίνουν πρώτα όλα τα προκαταρκτικά δηλάδη να περάσετε απο όλες τις φάσεις πριν το κάνετε... Παίξτε και χαιδεψτε ο ενας τα γενετικά όργανα του άλλου και σιγά σιγά θα φτάσετε στο σταδιο σεξ... δ)Τέλος όταν κάνετε παιχνιδάκια άνεψε την όσο πιο πολύ μπορείς ... Άλλωστε και αυτή είναι άνθρωπος με πόθους και κάποια στιγμή θα "σπασει"... Φρόντισε μόνο να μην νιώθει ότι την πιέζεις γιατί έτσι δεν πέοκειται αφ' ενός να γίνει κάτι και αφ' ετέρου θα σε βαρεθει και μπορεί να χωρίσετε κάτι που νομίζω ότι θα σου φαινόταν δυσάρεστο... Ελπίζω να σε βοήθησα συνάδελφε και σου έυχομαι μέσα απο την ψυχή μου να το κάνετε αύριο κιόλας... Αυτά απο μένα και σόρρυ για το τεράαααστιο ποστ... Good (L).uck..... Περιμένω σχόλια μαν... Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά
Μήνυμα στις 15/1/2008 στις 18:22 @Θ. Κλημεντίνη
Παιδιά και οι δυό λέτε πως αντιμετωπίζω σοβαρά προβλήματα.. Η αλήθεια είναι πως δεν νιώθω ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα αλλά αυτά τα "προβληματάκια" τα αντιλαμβάνομαι ως κάτι που δεν είναι και τόσο σοβαρό απλά κάποιες φορές έρχονται στο μυαλό μου.. Μετά απο λίγο τα ξεχνάω.. Επίσης δεν νομίζω ότι την έχω πιέσει σε κάτι παρα μόνο δυο φορές επέμενα να μάθω γιατί δεν θέλει να πάω στο φροντιστήριο μαζί της.. Δεν θεωρώ ότι αντιμετωπίζουμε τόσο σοβαρά προβλήματα για να φτάσουμε στο σημείο να χωρίσουμε.. Τελικά ίσως είναι καλύτερα να την αφήσω να κάνει αυτό που θέλει χωρίς να την πιέζω για τίποτα και ίσως θα έπρεπε να μην την παρεξηγώ γενικά τόσο εύκολα.. Αυτά απο μένα.. Με στενοχωρήσατε πολύ με τα λόγια σας αλλά νομίζω ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς.. Αυτα..
Πήγαινε στο θέμα: Μηπως ζηλεύω πολύ??
Μήνυμα στις 15/1/2008 στις 17:08 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπόν παιδιά έχω και πάλι κάτι για το οποίο θέλω να μου πείτε την γνώμη σας και να μου δώσετε συμβουλές... Ο προβληματισμός μου αφορά και πάλι την σχέση μου... Το ξέρω ότι σε λίγο καιρό θα το έχω ξεχάσει αλλά θελω να το βγάλω απο την ψυχή μου... Ας ξεκινήσουμε λοιπόν... Ένας "φίλος" μου (όχι και πολύ, απλά είναι στην παρέα μας) φαίνεται ότι του αρέσει η κοπέλα μου.. Το έχει καταλάβει και αυτή.. Αυτός λοιπόν (κάθεται και απο πίσω της στην τάξη ο !@#!@#$ς) της μιλάει πολύ.. Προσπαθεί να την προσεγγίζει όσο πιο πολύ μπορεί.. Η κοπέλα μου παρόλο που ξέρει ότι την θέλει συνεχίζει και του μιλάει.. Λέει πως πιστεύει ότι αυτός αποδέχεται ότι έιμαι μαζί της και δεν πρόκειται να μας χαλάσει κάτι.. Παρόλα αυτά κάτι που το κάνει συχνά και σκόπιμα είναι να έρχεται και να μπαίνει ανάμεσα μας κάποιες φορές που είμαι μαζί της στην διάρκεια των διαλειμμάτων.. Αυτό με εκνευρίζει αφάνταστα όταν το κάνει αλλά συγκρατούμε και δεν γίνεται μπου!@#λο εκεί.. Θεωρείται μετά απο αυτά που σας είπα ότι δεν πρέπει να πω κάτι στην κοπέλα μου?? Είμαι υπερβολικός μήπως?? Δεν ξέρω πώς να χειριστώ την κατάσταση... Βοηθήστε παρακαλώ... Πήγαινε στο θέμα: Μηπως ζηλεύω πολύ?? |