Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Παπακωνσταντίνου να τραγουδάει Ζουγανέλη - Φοβάμαι
Τρίτη, 26 Νοεμβρίου

Απορώ γιατί!!

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #44760 από ksanthoulla στις 18 Νοεμβρίου 2007, 1:04μμ

ksanthoulla

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 12/8/2007
Aporw giati oi antres mia zwi perimenoun apo tis gynaikes na kanoun to prwto vima...!!ali8eia,to exw prose3ei polles fores kai sini8ws otan ts rwtas gt den ekanan to prwto vima menoun ekei k se koitane..ali8eia ti fovosaste;;;;
προφίλάλλα...
4
Μήνυμα #44762 από antreas_16 στις 18 Νοεμβρίου 2007, 6:43μμ

antreas_16

Εικονίδιο
μέλος από: 12/6/2007

Αποδεκτή απάντηση

esas xDDDD
προφίλάλλα...
Μήνυμα #44763 από ksanthoulla στις 18 Νοεμβρίου 2007, 10:31μμ

ksanthoulla

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 12/8/2007
giati emas k.antrea p eisai apo tin kypro kai mporei na eisai konta m kai den m les apo p eisai...:p;;;;
προφίλάλλα...
Μήνυμα #44779 από mjertis στις 20 Νοεμβρίου 2007, 1:02πμ

mjertis

Εικονίδιο
μέλος από: 20/11/2007
Γειά σου ksanthoula!Δεν νομίζω να είσαι απόλυτη σε αυτό που λές γιατι στην περίπτωση που είσαι απόλυτη τότε έχεις άδικο!Εμένα π.χ ποτέ δεν μου έχει τύχει να κάνω κάτι με κοπέλα η οποία ξεκίνησε αυτή!Οχι γιατί είμαι κανένας βλάκας αλλά επειδή πάντα ήθελα να δείχνω πως ενδιαφέρομαι γι'αυτήν και πως έχει κάτι το οποίο αξίζει να δώσω σημασία!!!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #44805 από john_is_my_name στις 22 Νοεμβρίου 2007, 8:24μμ

john_is_my_name

μέλος από: 3/10/2007
Εγω προσωπηκα δεν γουσταρω κα8ολου να ερχεται και να μου την πεφτει η κοπελα, ποιος ο ρολος μου σαν αντρας???
Για να κανω την κινηση πρεπει να δω και σημαδια ανταποκρισης. Δεν την πεφτεις σε ολες.Πρεπει να προηγη8ει καποιο παιχνιδι με τα ματια ή κατι τετοιο που να μου δωσει το ερε8ισμα να παω να της μιλησω.
Θα κανω κατι με μια τετοια κοπελα μονο για μια νυχτα και τιποτε παραπανω.
προφίλάλλα...
Μήνυμα #44813 από little_lady! στις 23 Νοεμβρίου 2007, 2:37μμ

little_lady!

Εικονίδιο
μέλος από: 13/11/2007
to fainomeno pou les ksanthoula,to na kanei dld i kopela to prwto vima exei pleon kathierothei,oxi pou den iparxoun agoria pou pairnoun oi idioi tin protovoulia,alla ta agoria auta pleon einai liga.twra poios einai o logos,ti na sou pw...rwtisa enan filo m k m pe oti iparxoun agoria pou ntrepontai(mou xei simbei auto distixws) k episis epeidi o antras exei enan a egwismo k de thelei na faei ta moutra tou thelei na dei tin prwti kinisi ap tin kopela gia na sigoureutei...k ase pou meta an sigoureutei tha sou kanei k ton diskolo....
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login