Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Πάντα αλλάζει ριζικά μια γλώσσα προγραμματισμού τη στιγμή ακριβώς που θα σιγουρευτείς ότι την έμαθες καλά.
Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου

Μισώ το σχολείο

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #41967 από ksanthoulla στις 23 Αυγούστου 2007, 1:02πμ

ksanthoulla

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 12/8/2007
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ..ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ Τ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ..ΛΟΙΠΟΝ..ΜΙΣΩ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ..ΔΕΝ ΜΙΣΩ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΞΥΠΝΗΜΑ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ..ΑΠΛΑ ΦΕΤΟΣ 7 ΜΕ 8 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΚΑΣΑ 'Η ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΣΠΙΤΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ,ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ..ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ 'Η ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΤΕ ΜΑΘΗΜΑ...Ε ΛΟΙΠΟΝ,ΕΓΩ ΦΕΤΟΣ 8ΕΛΩ 18 ΚΑΤΙ ΓΕΝΙΚΟ,ΕΒΑΛΑ ΣΤΟΧΟ ΑΠΟ ΤΟ 16 ΠΟΥΕΙΧΑ ΦΕΤΟΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΩΝΕΥΩ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ 8Α ΤΡΕΛΑΘΩ..ΤΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ Γ ΝΑ ΧΩΝΕΨΩ ΤΗΝ ΙΔΕΑ-ΕΙΜΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ,ΕΝΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΝΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΞΩ KAI ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ-ΣΟΒΑΡΑ..ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ..:)
προφίλάλλα...
Μήνυμα #41968 από Snow-white στις 23 Αυγούστου 2007, 2:12πμ

Snow-white

Εικονίδιο
μέλος από: 18/8/2005
Ksanthoulla μου γλυκια,
Αν και τωρα δεν μπορεις να το δεις, σε μερικα χρονια θα αναπολεις τις ωρες που ησουνα 'κλεισμενη' στην αίθουσα το σχολείου.
Τα χιλιαδες πραγματα που λες οτι θα μπορουσες να κάνεις έξω δε θα τα χαιρόσουν τοσο πολύ άμα τα είχες. Σκέψου μόνο ότι θα ήσουν μόνη σου... Ή με άτομα πολύ μεγαλύτερα από σένα. Οι φίλοι σου θα ήταν στο σχολείο.
Απλά πάντα, σε ότι κι αν κάνεις, ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα μας φαίνεται σαν όαση.
Η μόνη φάση κατά την οποία πραγματικά θα έχεις όλο το χρόνο να κάνεις ότι θέλεις όποτε θέλεις, θα είναι όταν θα είσαι φοιτήτρια πια.
Οπότε, δες το σχολείο σαν το σκαλοπάτι για να φτάσεις 'εκεί έξω'
προφίλάλλα...
Μήνυμα #41969 από ksanthoulla στις 23 Αυγούστου 2007, 10:20πμ

ksanthoulla

Εικονίδιο
banned
ontws me megaliterous ekana parea fetos..alla koita..p.x fetos mesa ston genari p den imoun kala k den pigaina sxoleio,oi filoi m ekeinoi oi megalyteroi,me ekanan kala..mazi tous perasa 3 meres prwina k eniwsa klytera..8imame akomi mia fora pou pira adeia e3odou k ir8a sto xwrio mou k pigaa me miaa fili m peripato..kai vrika kapoion p imastan tsakwmenoi kai m eipe signwmi gt 8a efevge g xronia apo tin kypro..skeftika meta AN IMOUN STO SXOLEIO,SIIGOURA 8A EFEVGE KAI 8A EIMASTAN TSAKWMENOI..den mporw na vgalw avto t sinais8ima apo mesa m dystyxws.
προφίλάλλα...
Μήνυμα #41974 από TzhmhS στις 23 Αυγούστου 2007, 2:39μμ

TzhmhS

Εικονίδιο
μέλος από: 21/6/2007
Κοιτα να δεις γιατι κι εγω μαθητης ειμαι δεν το τελειωσα ακομη το σχολειο...Ναι εχεις δικαιο το πρωινο ξυπνημα το διαβασμα τα φροντιστηρια και ολα αυτα σε κανουν να βαρεθεις το σχολειο...Εγω τωρα θελω να ξεκινησει το σχολειο,αλλα ειμαι σιγουρος πως μετα απο 3 μηνες αντε 4 θα αρχισω να βαριεμαι...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #41976 από ksanthoulla στις 23 Αυγούστου 2007, 3:00μμ

ksanthoulla

Εικονίδιο
banned
den eipa oti variemai to sxoleio.apla eimai me tin idea oti xanw simantika pragmata....
προφίλάλλα...
Μήνυμα #41978 από ArisMas! στις 23 Αυγούστου 2007, 3:34μμ

ArisMas!

Εικονίδιο
μέλος από: 8/8/2007
Εγω παλι αγαπω το σχολειο και μισω απογευματινο διαβασμα και πρωινο ξυπνημα, εξηγουμαι...

Στην ταξη εχω ριξει το περισοτερο γελιο, εχω παιξει την περισσοτερη μπαλα, ειμαι τον περισοτερο χρονο με τους φιλους μου και περαν τουτου ειναι καλο να μαθαινεις 5-6 πραγματα(ας πουμε οσο μου αρεσουν τα θετικα μισω τα φιλολογικακαι θελω να γινω μαθηματικος γι'αυτο και ειμαι οσο καλυτερος μπορω στα μαθηματικα, για τα αλλα τωρα, τα φιλολογικα.....)

Οσων αφορα το πρωινο ξυπνημα ειναι πραγματικο βασανηστηριο το οποιο ξερεις πως δεν σταματαει!!!!!! Το απογευμα ενω εξω εχει φοβερη μερα κλπ εσυ εισαι κλεισμενος μεσα και μεταφραζεις ο,τι μεταφραζεις.....

Ο μονος τροπος ειναι να το αγαπησεις αυτο, να εισαι θετικος και να εισαι συγκεντρωμενος σε αυτο που κανεις. Να το δεις σαν παιχνιδι, να το διασκεδασεις βρε παιδι μου(τωρα ποσο διασκεδαστικος ειναι ο Ηροδοτος κια η παρεα του αλλα ιστορια...) Και μετα τις πρωτες επιτυχιες, ποιος σε πιανει! Παιρνεις μπρος και περνας μια χαρα.....Αυτα ειχα να πω και πραγματικα, οι φατσες και στυλ καποιων καθηγητων απλα δεν παιζονται, ειναι το πιο αστειο πραγμα που υπαρχει, μια ταξη να εχει πεθανει απο γελιο και ο καθηγητης να μην εχει καταλαβει τιποτα!

Μην μου πεις ξανθουλα οτι εισαι στο Γυμνασιο Ακροπολεψς!!!!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #41979 από ACceSs στις 23 Αυγούστου 2007, 3:42μμ

ACceSs

μέλος από: 18/8/2007
Ksanthoulla einai ligo xasimo xronou opos les kai 8a to vare8eis se 3-4 mhnes opos leei o tzhmhs alla ego to variemai apo thn prwth vdomada
προφίλάλλα...
Μήνυμα #41983 από ToFonikoAgouri στις 23 Αυγούστου 2007, 5:42μμ

ToFonikoAgouri

μέλος από: 20/8/2007
Το πρωινό ξύπνημα δν είναι τόσο βάσανο όπως το παρουσιάζετε. Και 1πμ να κοιμηθείς μπορείς άνετα να ξυπνήσεις 7, απλά βάζοντας ξυπνητήρι 6.30 και χουζουρεύοντας το υπόλοιπο μισάωρο. Αυτή η ζαλάδα και η κούραση προέρχονται από το απότομο σήκωμα. Τώρα αυτό για το απογευματινό διάβασμα, δν ξέρω τι να πω, ποτέ δεν διάβασα πάνω από 1 ώρα (εκτός φυσικά στις εξετάσεις) και έβγαζα άριστο βαθμό

Το σχολείο το μισώ, αλλα δεν είναι ούτε το 7ωρο, ούτε τα βιβλία, ούτε η βρώμα, οι ηλίθιοι αντι-καπνιστές, ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΜΑΣ

Αι στα διαλα πια
προφίλάλλα...
Μήνυμα #41984 από ArisMas! στις 23 Αυγούστου 2007, 7:30μμ

ArisMas!

Εικονίδιο
μέλος από: 8/8/2007
Sorry αλλα μια θεωρειται αργα?
Οταν λες αριστο βαθμο?
Οι ηλιθοιοι αντι καπνιστες?
Βρωμα?
Υπαρχουν και φυσιολογικοι καθηγητες...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #41985 από ksanthoulla στις 23 Αυγούστου 2007, 11:24μμ

ksanthoulla

Εικονίδιο
banned
paidia ontws.eixa mia ka8igitria fetos...kala p zei akomaa....toulaxisto t sxoleio se kanei na 3exnas ton pono tis agapis..
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login