Μήνυμα στις 8/9/2007 στις 16:05 @Διάφορα
Αναφορά: (deathsinger...@22 Ιανουαρίου 2007)Marie Curie(1867-1934) η γυναικα του κορυφαιου Pierre Curie , νομπελ φυσικης. Mακαρι να ειχαμε ολοι μαζι το μυαλο της...τελοσπαντων Πήγαινε στο θέμα: Γιατί οι άντρες είναι υπερεκτιμημένοι?
Μήνυμα στις 29/8/2007 στις 19:10 @Κλάψιμο
Μιας και εκλεισε το θεμα,(ΜΠΡΑΒΟ ΞΑΝΘΟΥΛΑ!!)θα ηθελα να πω κατι. Δεn επεκτεινομαι στο θεμα Χριστοδουλου, προς το παρον, μονο και μονο για να μη φαω ban. Webmaster, αν μιλησω καπως ασχημα(με στοιχεια, οχι χωρις λογο) θα αξιζω ban?? Πήγαινε στο θέμα: den eimai etsi....
Μήνυμα στις 29/8/2007 στις 07:44 @Κλάψιμο
Αναφορά: (senza paura@28 Αυγούστου 2007) Δεν το σχολιαζω αυτο...Ο Χριστοδουλος ειναι η μεγαλυτερη μαφια στην Ελλαδα αλλα τελοσπαντων... Βασικα οχι τελοσπαντων, ακου σε με καλα(η μαλλον διαβασε με καλα):1. ενα μεγαλο ποσοστο φτωχειας και δυσκολιας αποκτησης σπιτιου απο μια μεση οικογενεια οφειλεται σε αυτον και την Εκκλησια γιατι ολοι οι ηλικιωμενοι που δεν εχουν οικογενεια ή οι οικογενειες τους, τους εχουν εγκαταληψει, αφηνουν το σπιτι τους στην Εκκλησια(μιλαμε για ενα 5% των διαμερισματων)με αποτελεσμα να μην αξιοποιουνται(δηλ να μην ζουν σε αυτα)και φυσικα να μην μπορουν ευκολα να βρουν οι οικογενειες σπιτι, αφου οχι μονο μειωνεται ο αριθμος αλλα και σαν φυσικο επακολουθο, ανεβαινουν οι τιμες. 2. Επι Παπαδοπουλου(τον ξερεις, ε? για τον δικτατορα μιλαω, Πολυτεχνειο κλπ) ο Χριστοδουλος ελεγε οτι ηταν εκτος Ελλαδας αλλα αποδειχθεικε αργοτερα οτι οχι μονο ηταν στην Ελλαδα(αρα ελεγε ψεματα)αλλα μετειχε στη δικτατορια(το πως, και γιατιδεν ξερω να σου πω υποθεσεις ειναι ολα αυτα). Το τι χρημα εχει η Εκκλησια δε λεγεται να φανταστεις βρηκαν στο λογαριασμο τραπεζης Παπα 2.000.000 ευρω και ειπε πως ηταν για αναγκη, ΑΚΟΥ ΡΕ για αναγκη!!! 3. Τωρα που εχει προβλημα με το συκοτι του, παει Μαιαμι, ενω ενα παιδακι που ειχε το ιδιο προβλημα μα οχι λεφτα εκατσε εδω και πεθανε.(επισης με την κινηση του να παει Μαιαμι δειχνει το οτι δεν εμπιστευεται τους Ελληνες γιατρους...) Εκει λοιπον θα περιμενουν, και καλα τωρα, να βρεθει διαθεσημο συκοτι. Αμφιβαλλω αν θα περιμενουν η θα περασουν στη δραση(ο νοων...) 4. Οσων αφορα τις αποψεις του για αυτα τα θεματα, το μονο που εχω να σου πω ειναι να διαβασεις μια συνεντευξη του πανω στο σεξ(λεει πχ οτι το σεξ με προφυλακτικο ειναι θανασιμο αμαρτημα......) Εεμ...ναι, ξεφυγα λιγο...στο θεμα μας. Πιστευω πως εισαι μια χαρα Ξανθουλα, κανε ο,τι θες και μη δινεις σημασια στο τι θα σου πουν ενα ματσο αντε μην πω. Να δινεις σημασια στις κριτικες μοναχα ατομων που εχουν κερδισει το σεβασμο σου.... Οσων αφορα τη μουσικη, οι Πυθαγοροιοι ελεγαν πως μπορεις να φτιαξεις μουσικη μεσα απο αριθμους και οτι αυτα τα πραγματα ειναι αλληλοσυνδετα. Συνεπως, λογικο ειναι να νιωθεις εσυ και ολοι μας διαφορα αφου ας πουμε ζεις τους αριθμους(αυτο το πρωτοανακαλυψαν οι Πυθαγοροιοι και γαι περισσοτερες πληροφοριες για οποιον ενδιαφερεται, στο Θεωρημα του Παπαγαλου του Ντενι Γκετζ και φυσικα στο internet-google οποως και στο βιβλιο ...αχ δε θυμαμαι τιτλο... νομιζω μουσικη πρωτοι ή πρωτοι μουσικοι, μιλαει για την ανακαλυψη στο οτι οι πρωτοι αριθμοι, αν μπουν σε σειρα συνθετουν ομορφες και ολοκληρ. μελοδιες κατι το οποιο χωρις πρωτο, στη συνθεση, δεν ιφυσταται...και απο εκει ψαχνουν και να λυσουν την εικασια του goldbach... Sorry αν σας κουρασα, οποιος θελει, απλα δεν δινει σημασια... Πήγαινε στο θέμα: den eimai etsi....
Μήνυμα στις 28/8/2007 στις 20:46 @Sex
Ποσο καμμενοι ειναι καποιοι..... Συγνωμη, αλλα εγω τωρα που ειμαι 15(μικρος δηλαδη), αναπολω τα χρονια του δημοτικου, την αθοωτητα, τις σκανταλιες, το loona park, τους φιλους που παιζαμε με καρτες, τις "εξερευνησεις" στο δασος, τις κατασκηνωσεις ποδοσφαιρου(το τι σημαινει τωρα κατασκηνωση για παιδια του λυκειου κλπ ας μην το συζητησουμε)και ο,τι αλλο συνεβαινε τοτε. Τωρα, ολα αυτα εχουν αντικατασταθει με αγχος(λεμε τωρα), φθονο, barακια κλπ, φιλους οι οποιοι, μαθαινεις οτι σου εχει κανει τα χιλια μυρια(οχι ολοι, αλλα πολλοι) και γενικα οχι ξεγνοιασια... Και τωρα που η κοπελα αυτη, εκανε... ασχοληθηκε τελοσπαντων με κατι τετοιο, σκεφτομαι, οταν μεγαλωσει, τι μνημες θα εχει απο την παιδικη της ηλικια? Τον !@#$%^ ενος 13χρονου να μπαινοβγαινει μεσα της(sorry, αλλα ετσι ειναι)? ΕΛΕΟΣ! Που καταντησαμε? Παει ο αλλος και της λεει ορμα του!!! Που να ορμησει, ρε? Εδω ο κοσμος καιγεται, και ασχολουμαστε με τετοια πραγματα. Δεν εχει σημασια το αν θα μεινει εγκυος, η το τι θα πουν οι γονεις της αλλα το ποιες ειναι οι ψυχολογικες επιπτωσεις πανω της. Μονο και μονο που επιζητει το σεξ απο τα 13 της, λεει πολλα....... Το ανεκδοτο με τον διαβολο που ψαχνει στη γη για παρθενα και με το διαβολακι, το ξερετε? Να που καταντησαμε! Πήγαινε στο θέμα: Πώς και πού
Μήνυμα στις 28/8/2007 στις 17:54 @Διάφορα
Ειμαι 75% μαζι με τον rasputin...Ολα αυτα που λες ειναι ολοσωστα κατα τη γνωμη μου αλλα, ναι, ειναι δικαιωμα τους. Δεν ξερω, γιατι και πως, αλλα εγω το βλεπω απο την εξης οπτικη γωνια: Το οτι οι καπνιστες εχουν δικαιωμα να καπνιζουν, ειναι η τιμωρια τους, αυτο που τους αξιζει! Και εμενα ο πατερας μου καπνιζει, και προσπαθουσα να του το κοψω αλλα τωρα που το σκεφτομαι εδω και 10+ χρονια προσπαθειας(δεν ειναι η ηλικια μου αυτη αλλα δεν ημουν και απο τα 2 μου αντικαπνιστης...)δεν εγινε τιποτα οποτε ο,τι παθει απο το τσιγαρο, του αξιζει. Το ξερο το κεφαλι αυτων που καπνιζουν, καλα να παθουν και ουσιαστικα αυτο ειναι το δικαιο. Και μην ακουω βλακειες περι εθισμου, γιατι η μητερα μου που καπνιζε το εκοψε σε μια μερα γιατι κατι ειχε γινει με το τσιγαρο και τα ειχε παρει, οποτε... Πήγαινε στο θέμα: Τελικά είναι δικαίωμα?
Μήνυμα στις 27/8/2007 στις 18:51 @Διάφορα
....εγω παντως σε αυτον τον τομεα δεν εχω προβλημα αλλακαι να ειχα...
Πήγαινε στο θέμα: αυτοπεποιθηση
Μήνυμα στις 27/8/2007 στις 17:29 @Κλάψιμο
Eιναι χειροτερα απο πολεμο παιδια, πολυ χειροτερο. Ο αριθμος των θυματων θα ηταν ο ιδιος αλλα τοσα δαση, η ομορφια της Ελλαδας..... Το θεμα τωρα ειναι ενα: Να γινουν αναδασοτεα!! Συμφωνα με τον νομο, μονο το 1/11 ειναι αναδασοτεο. Εδω εμεις με διαδηλωσεις πρεπει να το αλλαξουμε αυτο, αν παει να συμβει. Ελπιζω μονο, στο μελλον, να βρεθει καποιος πραγματικα αξιος να μας κυβερνησει. Πήγαινε στο θέμα: Συλλυπητηρια σε ολους........
Μήνυμα στις 27/8/2007 στις 08:58 @Διάφορα
Mην ξεχασεις Red Hot Chili Peppers! Επισης the clash(should i stay or should i go) the eagles(hotel california) Και απο κομματια γιατι το ψαξιμο απο συγκροτηματα κλπ θα ειναι χρονοβορο:1. Snow 2. Paranoid 3. Boulevard of Broken Dreams 4. Stairway to Heaven(LIVE) 5. I was made for Loving you 6. Brown Sugar 7. Cat People 8. Sunrise(LIVE) 9. Have A Nice Day Και στο καπακι 10. Μy Immortal 11. Roadhouse Blues 12. Smoke on the Water 13. Wake Me up When September Ends 14. La Grange 15. Vicious 16. School 15. Hold the Line 16. Relax Πήγαινε στο θέμα: Ιδέες για Rock συγκροτήματα-καλλιτέχες
Μήνυμα στις 27/8/2007 στις 08:26 @Κλάψιμο
Mακαρι να μπορουσαμε να κανουμε κατι... Απο Αθηνα ειναι αδυνατον... Εγω που ειμαι οικολογος τρελαθηκα φιλε μου. Αυτη τη στιγμη εκτος απο τα δαση, τους ανθρωπος, καταστρεφεται και η Ελληνικη οικονομια. Ερχεται πεινα. Τουρισμος καταστεφηκε(ποιος θα ερθει τωρα εδω?)η γεωργια, ο κορμος της οικονομας μας κι αυτη πεθανε μαζι με τους γεωργους...Το τι τοπιο χαθηκε δεν λεγεται, πριν ενα μηνα εκει ημουν και στο τσακ γλυτωσε ενας φιλος μου. Ομως περισσοτερο φταινε οι καλοι που αδιαφορουν παρα οι κακοι που καταστρεφουν και το κρατος μαλλον φανηκε αναξιο της "εμπιστοσυνης" μας. Τι να πω, δεν ξερω, συλλυπητηρια στις οικογενειες των θυματων και....δεν ξερω.... Πήγαινε στο θέμα: Σηματα ΣΟΣ!!!
Μήνυμα στις 26/8/2007 στις 20:05 @Κλάψιμο
Δεν εχω τιποτα να πω, απλα μολις τωρα η Ελλαδα πεθανε... Τα συλλυπητηρια μου σε ολους τους Ελληνες... Θα μπορουσα να γραψω ενα κατεβατο με γνωμη, γεγονοτα και χιλια δυο πραγματα αλλα ειναι περιττο. Μυαλο εχουμε, καταλαβαινουμε... Πήγαινε στο θέμα: Συλλυπητηρια σε ολους........ |