Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
"Μόνο να βαράς ξέρεις." (Σενάριο ελληνικής σειράς)
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

μαυρα ρουχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #36317 από atimoutsiko στις 17 Οκτωβρίου 2006, 10:26μμ

atimoutsiko

Εικονίδιο
μέλος από: 15/10/2006
γιατι οι κρητικοί και οι ποντιοι φορανε μαυρα???????????????????????????????????????????????????????πενθος??
προφίλάλλα...
Μήνυμα #36319 από deathsinger... στις 17 Οκτωβρίου 2006, 11:07μμ

deathsinger...

μέλος από: 5/7/2006
Ναι κοίτα. Βασικά σε παρακαλώ προσπάθησε να κάνεις λίγο πιο εύστοχες ερωτήσεις. Γιατι τώρα με προκαλείς να σου πω και γω γιατί φοράνε και οι τσολιάδες φούστα αλλα θα με πάρουν με τις ντοματες...τεσπα περα απο την πλάκα. Έτσι είναι. Οι κρητικοί (όσοι γουστάρουν και "νιώθουν" τελος παντων την καταγωγή) προτιμουν να φοράνε μαυρα σε εκδηλώσεις και έτσι. Όμως εντάξει δεν μπορεις να πεις οτι φορανε μαυρα (οταν και αν) γι αυτον τον λογο ή για τον παραλλο.
προφίλάλλα...
Μήνυμα #36350 από Maximos στις 19 Οκτωβρίου 2006, 3:59πμ

Maximos

Εικονίδιο
μέλος από: 28/8/2006
Και ποιος σας ειπε ρε παιδια οτι φοραμε μαυρα???επειδη στην τηλεοραση μας παρουσιαζουν ετσι....??αντε να ειναι 200-500 αυτοι που φορανε μαυρα....τι στερεοτυπα ειναι αυτα παλι??/ οι κρητικοι λεει φορανε μαυρα........και ελεος πια με τις ιστοριες των κρητικων οτι ειναι αγριοι και βεντετες και κουραφεξαλα....ελεος πια...

Υ.Γ:καταληψη forever!!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #36355 από deathsinger... στις 19 Οκτωβρίου 2006, 11:11πμ

deathsinger...

Έλα ρε maxime...πατριώτης είσαι και εσυ? οεος........Εντάξει μωρε maxime ας τους...νομίζουν οτι ζούμε στο Μεσαίωνα. Δεν ξέρουν οτι ο νομός Ηρακλείου είναι ο ταχύτερα αναπτυσόμενος νομος μετα αυτον της Αττικής? δεν ξέρουν οτι η βάση στη Σούδα είναι απο της 10 μεγαλύτερες βάσεις στην Μεσόγειο? Κατεβήτε Κρήτη να δείτε τι παίζει και μετά καντε λόγο για μάυρα ρούχα και βεντέτες. (αντε να σκοτώσουμε και κανα κοπέλι που και που με το kalaznikof AK-47 για να μην ξεχνάμε και τσι βεντέτες...)
προφίλάλλα...
4
Μήνυμα #36412 από Praetorian στις 22 Οκτωβρίου 2006, 9:55μμ

Praetorian

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 7/1/2006

Αποδεκτή απάντηση

Ρε παλικάρια από πατρίδα και εσείς;;;Σαν πολλοί μαζευτήκαμε και νομίζω ότι θα βγάλω έξω τα κουμπούρια να το γιορτάσω!! Atimoutsiko οι Κρητικοί φοράνε μαύρα λόγω ιστορίας...Κατά την Ενετοκρατία και αργότερα στην Τουρκοκρατία(περισσότερο) συνηθίστηκε να φοράνε μαύρα όλοι όσοι ένιωθαν μέσα τους τον πόνο της σκλαβιάς. Ουσιαστικά το μαύρο συμβολίζει τα μάυρα χρόνια της Τουρκοκρατίας μέχρι την Κρητική Επανάσταση το 1866(νομίζω...)οπότε και απελευθερωθήκαμε...Τώρα γιατί συνεχίζουνε πολλοί να τα φοράνε και σήμερα, ε, μην ξεχνάμε και την παράδοση...Πάντως θεωρώ ότι είναι ωραία η στολή, έχει πλάκα. Άλλωστε την έχω φορέσει πολλές φορές, τι την μαθαίναμε την πεντοζάλη τόσα χρόνια;;;
Ρε Μαξιμε γιατί σε πειράζει που μας παρουσιάζουν άγριους, άλλωστε είμαστε, νομίζω;;;;

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΤΡΙΔΑ!!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #36416 από Maximos στις 23 Οκτωβρίου 2006, 12:34πμ

Maximos

Εικονίδιο
ΠΑΤΡΙΔΑ!!!!! Να σου πω την αληθεια ποτε δε με πειραζε μεχρις οτου πηγα για μισο χρονο εκτος Κρητης για οικογενειακους λογους και καταλαβα τι σημαινει κρητικος για τους υπολοιπους...λενε λενε λενε λενε λενε χωρις να ξερουν τιποτα...λες και πιο πανω δεν εχουν τα δικα τους.....(χασαμε και στο ποδοσφαιρο σημερα.... Οχι τιποτα αλλο αλλα εχασα και το προπο...)
προφίλάλλα...
Μήνυμα #36417 από deathsinger... στις 23 Οκτωβρίου 2006, 1:54μμ

deathsinger...

Ωπα αμαν ωρε σύντεκνοι απου μαζωχτήκαμε επαε...Maximos σε πιο ποδοσφαιρο χασαμε? (Εργοτελάρας ειμαι...και ξεσκίσαμε τον Ηρακλη το Σαββατο...να μαθουνε αλλη φορα να εχουν κλειστες τις "πισω πορτες" οταν κατεβαίνουνε Κρητη... )
προφίλάλλα...
Μήνυμα #36419 από atimoutsiko στις 23 Οκτωβρίου 2006, 11:19μμ

atimoutsiko

Εικονίδιο
μέλος από: 15/10/2006
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΕ PRAETORIAN. EISAI Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΟΙ ΠΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΣΤΕ?????????
ΤΙ ΕΙΠΑ??
προφίλάλλα...
Μήνυμα #36422 από Maximos στις 24 Οκτωβρίου 2006, 2:11πμ

Maximos

Εικονίδιο
Ενταξει μωρε αλλα οσο και να λεμε οτι λεμε...δεν ειναι λιγο αδικο να μας λενε ολους τους Κτητικους ειστε αυτο??Εχει καταντησει αηδια πια...Εγω προσωπικα πιστευω οτι ειναι ενα ειδος ρατσισμου αυτο με τους Κρητικους με τους ποντιους κλπ κλπκλπ κλπ κλπ...εχω αδικο ρε παιδια??
προφίλάλλα...
Μήνυμα #36423 από Maximos στις 24 Οκτωβρίου 2006, 2:24πμ

Maximos

Εικονίδιο
Οσο για το κομπλεξικοι εγω θα πω οτι εδω εχεις αδικο....Δεν με πειραξε καθολου η ερωτηση σου αλλα το <<πενθος???>>.Θα μπορουσες να θεσεις το ερωτημα σου χωρις αυτη την τελευταια λεξη που τελικα προσεθεσε εναν ειρωνικο τονο στο μηνυμα σου.Και σε ρωταω τωρα κοπελα μου: Ηθελες εξαρχης να ειρωνευτεις και να θιξεις τους κρητικους?'Η ηθελες απλα να ρωτησεις κατι??(για να μην υπαρχουν και παρεξηγησεις...)
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login