Μήνυμα στις 10/12/2007 στις 04:00 @Μηχανήματα
ΓΕΙΑ, PLEASE ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙς ΤΟ RETURN TO THE MISTERIOUS ISLAND?? ΕΧΩ ΚΟΛΗΣΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΣΠΑΕΙ Ο ΤΕΙΧΟΣ ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΗΡΕΒΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΒΟΥΡΙΑ....ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ? ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΟΤΙ ΧΑΡΗ ΘΕΛΕΤΕ!! THANKS Πήγαινε στο θέμα: help απο τους gamers....
Μήνυμα στις 20/10/2007 στις 22:03 @Διάφορα
DON'T WORRY!! ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟ...ΜΗ ΣΚΑΣ ΛΟΓΙΚΑ Η ΕΠΗΣΤΙΜΗ ΞΕΡΕΙ. ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΜΕΧΡΗ ΤΑ 16!!! ΗΤΑΝ 1.50!!! ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 18 ΕΓΙΝΕ 1.90!!! ΕΞΑΛΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΗΣΧΙΟΥΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ, ΑΝ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ, ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΕΡΙ!!! ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ SUMUSU??? Ο ΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 1.50 ΚΑΝ...ΚΑΙ ΣΚΗΖΕΙ! ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΥΨΟΣ? (ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ HOLLYGOOD..NA MHN EISAI OK...ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ!!!Ε ΑΣΕ ΜΗΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ...ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ??ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ?? ΜΑ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ANTONIO BANDERA...MH MOY TO KANEIS AYTO... ) Πήγαινε στο θέμα: Δεν έχω πάρει ύψος ακόμα
Μήνυμα στις 18/10/2007 στις 22:28 @Μηχανήματα
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ HOL ΜΕ 17ΕΥΡΟ ΤΟ ΜΗΝΑ.ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ? Πήγαινε στο θέμα: HEPLP! INTERNET ΠΑΝΤΟΥ
Μήνυμα στις 18/10/2007 στις 22:01 @Μηχανήματα
ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ! ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΒΟΜΒΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΛΑΘΩΝ!ΨΥΧΡΕΜΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ! ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!! ΑΛΛΑ ΕΜΠΛΕΞΑ ΤΑ ΜΟΥΤΙΑ ΜΟΥ!! ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙς ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΗΝΕΙ ΤΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?? ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΗΜΟΥΣΑ ΔΕΟΝΤΩΣ! ΦΙΛΙΑ ΑΤΙΜΟΥΤΣΙΚΟ Πήγαινε στο θέμα: HEPLP! INTERNET ΠΑΝΤΟΥ
Μήνυμα στις 18/10/2007 στις 21:48 @Sex
ΔΙΑΦΩΝΩ!!!!!!!!!!!!!ΕΛΕΩΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ! ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ. Πήγαινε στο θέμα: αρεσει στην woman ο man να χινει πανωτης?
Μήνυμα στις 8/8/2007 στις 00:52 @Sex
ρε παιδια, είμαι μόνη μου απο τον περασμένο οκτώβρη...χρόνια δηλαδή...ακόμα δεν είμαι για σχέση, αλλά δε μου βιαίνει και η ξεπέτα!!!...οι ορμόνες μου όμως πεινάνε λιγο...καμια ιδεα?( τα ορθογραφικά, ειναι το κουσούρι μου...) τα λεμε!!!!!φιλια Πήγαινε στο θέμα: αράχνες...αλλά οχι και σχέση...
Μήνυμα στις 6/8/2007 στις 16:03 @Sex
κοριτσια ενα εχω να πω μονο. Ασχετο με το αν πωναει ή οχι, το βασικό ειναι να σε αγαπαει και να αγαπάς τον άνθρωπο που θα κανεισ ερωτα για πρώτη φορα. είναι κατι όμορφο, και θελει αγάπη, για να γινει μια μοναδική εμειρία. απλά αφεθείτε στα μαγικά, χερακια του, και αν ξερετε και λίγο απο ερεθηστικα..., η βοήθεια σας ειναι δεκτη! φιλια Πήγαινε στο θέμα: Αλλοι λενε οτι ποναει και αλλοι οχι...
Μήνυμα στις 25/1/2007 στις 13:18 @Θ. Κλημεντίνη
ποτέ δεν ξερεις αν χωρισες οριστικα. δεν ξερω τι τρεχει με σας, αλλα αν αγαπιεστε, θα ξαναηστε μαζι. αν θελατε να χωρισεται καλυτερα θα ειναι. εγω ενα ξερω και λεω. καθε αλλαγη ειναι πάντα πάντα μα παντα για καλο...και αν δεν ειναι, αλλαζω πλευση και ξανα οπισθεν.και αυτο αλλαγη ειναι. πανω απόλα να είσαι καλα. παντως οτι και να γινει, μονο με ηρεμία θα γινει. περαστικα, και κουραγιο. (συναδελφος) Πήγαινε στο θέμα: χώρισα σύντροφοι
Μήνυμα στις 24/10/2006 στις 21:25 @Διάφορα
λατρευω την ελλαδα ολοκληρη. δεν ηρωνευτικα. ουσιαστικα επεσα λιγο μεσα. πενθος ενωουσα απο ιστορικης πλευρας. να τιμας το παρελθον φοροντας μαυρο. για πιο λογο τσακωνομαστε τωρα?δεν καταλαβα. λογικα λαθως εκφραση. σορι.αλλα και συ τι αρπαζεσαι ετσι βρε αδερφακι μου??? αλλα δεν ειμαι κοπελα σου. Πήγαινε στο θέμα: μαυρα ρουχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μήνυμα στις 24/10/2006 στις 21:20 @Διάφορα
εχω παει στην αιγυπτο. ειναι υπεροχα. οσο για την αγορα του αλ χαλιλη ειναι χαμοσπιτακια με χοματοδρομο, που κανεις παζαρι.ειναι πολυ γραφικα με ενα κακο. απο εκει θα βγεις ή βιασμενος ή κλεμενοςή χουφτομενος... ειναι λιγο παραξενα αλλα ωραια. εγω μιλαω για μια χωρα μαυρων καθαρα. ας πουμε για θεμα εργασιας ειχα τους masssai. μαρεσει η παρθενα φυση πρι φτασει καν το ρευμα. και δεν ξερω καποιο τετοι μερος. Πήγαινε στο θέμα: ΔΙΑΚΟΠΕΣ MADE IN AFRICA... |