Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Η επιτυχία του ενός φέρνει την αποτυχία των πολλών.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Να πάω Γερμανία ή όχι?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #121122 από Lovatic στις 19 Ιουνίου 2013, 10:19πμ

Lovatic

Εικονίδιο
μέλος από: 19/6/2013
Γειά σας αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Πρόσφερε η μητέρα της φίλης του αδερφού μου,η οποία πλέον μένει στην Γερμανία λόγο της κακής οικονομίας της Ελλάδας,μια δουλειά στην μητέρα μου με μισθό που φτάνει και τα 2000 ευρώ!!Από την μία θέλω να πάω γιατί όπως λέει ¨είναι το καλύτερο για όλους,αλλά περισσότερο για εσένα" αλλά από την άλλη δεν μπορώ να παρατήσω τις κολλητές μου για να "τρέχω" στην Γερμανία,μόλις το είπα σε μια από τις δύο κολλητές μου μου είπε " Έτσι και φύγεις ξεχνάς τα πάντα και εμένα και ο,τι έχουμε σαν κολλητές" και το κάνει ακόμα πιο περίπλοκο!!!Δεν ξέρω τι να κάνω πια...Καμία βοήθεια;;
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #121123 από love emo στις 19 Ιουνίου 2013, 10:56πμ

love emo

μέλος από: 31/5/2013

Αποδεκτή απάντηση

Σε λιγα χρονια μπορει να εχεις αλλαξει 100 φιλες και 300 παρεες το θεμα ειναι τη θελεις εσυ αν θα σ αρεσει στη γερμανια.. Εχεισ ξαναπαει ? Παντως οντως μπορει να εχεις ενα πλ καλυτερο μελον στη γερμανια...και μπορεις να πας για 5 χρονια μετα να ξαναγυρισεις πισω...αν τα περνατε δυσκολα εδω ...δν γντ να κανετε κατι αλλο θα σου δωσει η φιλη σ λευτα για τα ρουχα σου τα παπουτσια σ...βολτες καφεδες.. Τεσπα να διαλεξεις οτι θες εσυ οτι πιστευεις...οτι θεωρεις καλυτερο και μν ακους τους αλλους για εμενα φιλες και φιλους κτλπ ....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #121124 από Lovatic στις 19 Ιουνίου 2013, 11:13πμ

Lovatic

Εικονίδιο
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου,με βοήθησες αρκετά,η αλήθεια είναι οτι δεν έχω πάει ποτέ στο εξωτερικό,πράγμα καινούριο για εμένα.Όταν γίνω 18-σε 4 χρόνια-θα φύγω για Αμερική,Λος Άντζελες για να γίνω singer/songwriter/actress/dancer οπότε έτσι και αλλιώς θα έφευγα!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #121128 από jenaki14 στις 19 Ιουνίου 2013, 5:57μμ

jenaki14

Εικονίδιο
banned
εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με σενα!ο μπαμπας μ εχει εκει εστιατοριο και μας 8ελει εκει!εγω απο τη μια 8ελω απο την αλλη οχι...οταν παω γερμανια εχω τα παντα ενω οταν γυριζω ελλαδα ειναι τα πραγματα δισκολα!κατα την γνωμη μ 3ερω ειναι δυσκολο αλλα σκεψου πως 8α χεισ τα παντα......ουτε φωνες ουτε για οικονομικα 8α μιλαει η μαμα σου..οσο για τησ κολλ σ φιλεσ και φιλουσ κανουμε ευκολα..αμα σε προβληματιζει η γλωσσα (τα γερμανικα)μην μασας αμα 3ερεις καλα αγγλικα μπορεις να πας σε κολλεγιο(σχολειο)π ειναι ολοι αγγλοι... περα απο αυτα εσυ αποφασιζεις

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #121131 από Lovatic στις 19 Ιουνίου 2013, 6:33μμ

Lovatic

Εικονίδιο
Μιλάω άπιαστα Ελληνικά Αγγλικά και Γερμανικά!Νομίζω οτι το καλύτερο και για τις δύο μας είναι να πάμε γιατί καθώς είπες οτι θα γλιτώσουμε τους καβγάδες και θα αποκτούμε ο,τι θέλουμε,μόνο αυτή είναι λύση!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #121140 από jenaki14 στις 19 Ιουνίου 2013, 8:15μμ

jenaki14

Εικονίδιο
banned
εχεις δικαιο αλλα αυτα π ποναει ειναι να αποχωριστω την κολλ μ..εσυ εισαι τυχερη 3ερεις απιαστα γερμανικα εγω παλι μονο καλα αγγλικα και ελληνικα 3ερω......
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #121143 από Gray στις 19 Ιουνίου 2013, 8:49μμ

Gray

Εικονίδιο
μέλος από: 29/4/2011
να κανεις αυτο που θεωρεις εσυ σωστο και καλο για εσενα . Αν οι φιλες σου ενδιαφερονταν για το καλο σου , θα ηταν χαρουμενες για εσενα και δεν θα σου ελεγαν τετοια πραγματα . Εκει φαινεται ο πραγματικος φιλος .

Εχεις μια ευκαιρια να κανεις περισσοτερα πραγματα σε μια χωρα που θα σου προσφερει περισσοτερες δυνατοτητες , αυτο ειναι κατι το οποιο πολλοι ανθρωποι ψαχνουν και ελπιζουν .

Αν πιστευεις οτι αυτο θα σου προσφερει ενα ικανοποιητικο μελλον και μια εργασια για να εξασφαλιστει η ζωη σου , Go For it .

προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login