Μήνυμα στις 19/7/2013 στις 11:41 @Κλάψιμο
επειτελους ενας νορμαλ αν8ρωπος!!!νιωθω τα ιδια πραγματα οπως και συ παρολο που ειμαι λιγο ποιο νεοτερη...δεν γινετε να αλλα3εις τον κοσμο με ενα ποστ ουτε με τπτ απλα δε3ο τισ καταστασεις οπος ειναι και ακουλουθησε τα ονειρα σ και εκπληροσε τους ποιο τρελους στοχουσ σου!
Πήγαινε στο θέμα: Μισω την εποχη μας!
Μήνυμα στις 19/7/2013 στις 11:34 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:εγω παω για 3γυμνασιου και δυο χρονια εχω αυτο το προβλημα!παρολο π παω ε3ω κατα γνωστα.....επειδη εχω ζητηση γνωμη απο μεγαλυτερους και ειδικους μ πανε οτι ποια καταλαβαινουμε οτι δεν υπαρχουν φιλοι...με την εννοια οτι ολοι καλοοι ειναι να βγενεις εξω μεχρι..εμενα με προβληματιζει οτι φιλους εχω αληθηνους ομως οχι γτ απλα δεν υπαρχουν τοσο ευκολα...επεισης μ πανε οτι ειναι καλο επειδη το συνηδιτοποιησαμε τωρα ειναι καλητερα γτ ειναι μια πληγη π θα επουλοθει ευκολα ομως αμα το καταλαβαιναμε ποιο αργα θα μας ηταν ποιο δυσκολο!απλα βγες ε3ω να εισαι ο εαυτος σου να περνας καλα αυτα!!!!ελπιζω να σε βοηθησα!Πήγαινε στο θέμα: Νιωθω πως δεν εχω φιλους..Βοηθηστε με!
Μήνυμα στις 26/6/2013 στις 14:42 @Θ. Κλημεντίνη
κατα την γνωμη σαν κοριτσι φυσικα η προτη περιπτωση ειναι να σε βλεπει εντελος φυλικα στο λεω γτ το χω κανει εγω σε αγορι αλλα δεν τον γουσταρα...το μονο π μπορεις να κανεις ειναι να της το δει3εις οσο το περισσοτερο δυνατον γινεται μετα ακολουθουν τα αποτελεσματα!καλη τυχη!
Πήγαινε στο θέμα: Με Θελει?
Μήνυμα στις 25/6/2013 στις 20:06 @Θ. Κλημεντίνη
οτι στυλακι η χαρακτηρας να ειναι η κοπελα σου και φυσικα καθε κοριτσι δενν θα μπορεσει να αντισταθει σε εναν τεραστιο χνουδοτο αρκουδο(50 ευρω εχουν γιατι και μενα τετοιο δωρο μ κανε το αγορι μ στην επετειο μας.... ελπιζω να βοηθησα!!!(α και οταν εννοω αυτο οτι στυλακι ειναι το λεω γιατι εγω ειμαι αγοροκοριτσα καμια σχεση με τα αλλα κοριτσια της ηλικιας μ αλλα και παλι μα αρεσε το δωρακι....
Πήγαινε στο θέμα: Δωρο , επετειου !! 1 χρονος
Μήνυμα στις 25/6/2013 στις 16:05 @Sex
κατι θα κανω αλλα αυτο το μηνα εχω στερε3ει απο γκομενους τεσπα......κατι 8α κανω.,,,,ουφ τι κακο με βρικε!
Πήγαινε στο θέμα: help!!
Μήνυμα στις 25/6/2013 στις 16:02 @Κλάψιμο
δεν εχεις τιποτα 3εκολλα!!!!!!!! εμμ τι σ λεω κατι εγινε και σε ταρα3ε για αυτο...δεν εισαι τρελλος!στο τελος 8α καταντησεις μονο και μονο απο την σκε3η σου!
Πήγαινε στο θέμα: Εσας σας συμβαινουν αυτα;;
Μήνυμα στις 25/6/2013 στις 14:03 @Κλάψιμο
τι υπνοβατης και μαλακιες λετε στον αν8ροπω δεν εχει τιποτα απολυτος!!!!ειχα ακριβος τα ιδια συμπτωματα ακριβος...πηγα σε ψυχολογο και πα8ολογο μ λενε εισαι μια χαρα..το προβλημα μ ειπαν ειναι δικο μας ισως κατι σε ταρα3ε και τα πα8αινεις..ουτε τρελος εισαι ουτε τιποτα μην ανυσηχεις μετα απο καιρο 8α φυγουν αυτα τα συμκπτωματα...
Πήγαινε στο θέμα: Εσας σας συμβαινουν αυτα;;
Μήνυμα στις 25/6/2013 στις 11:59 @Sex
8ανκς για την διορ8οση αλλα εμενα αλλο ειναι το προβλημα μ.... Πήγαινε στο θέμα: help!!
Μήνυμα στις 25/6/2013 στις 00:44 @Sex
γεια σας παιδια και παλι!θελω να σας ρωτησω κατι κυριως απο κοριτσια...ειμαι απο τις κοπελες που αυγανιζομαι απο την πεμπτη δημοτικου..τον τελευταιο καιρο δεν ερεθιζομαι με τιποοτααααα οτι και να κανω οτι και να δω πχ πορνο τπτ.....τι να κανω ρε παιδια???σας παρακαλω απαντηστε μ!
Πήγαινε στο θέμα: help!!
Μήνυμα στις 24/6/2013 στις 23:56 @Κλάψιμο
dikaio exeis alla ilikreina ma eilikrina einai asximi i kopela na po gia thn allh koll m thn elenh na po nai re einai gomenara alla ti na kanume :(
Πήγαινε στο θέμα: ρε γαμωτο τι συμβαινει?? |