Μήνυμα στις 19/6/2013 στις 18:33 @Διάφορα
Μιλάω άπιαστα Ελληνικά Αγγλικά και Γερμανικά!Νομίζω οτι το καλύτερο και για τις δύο μας είναι να πάμε γιατί καθώς είπες οτι θα γλιτώσουμε τους καβγάδες και θα αποκτούμε ο,τι θέλουμε,μόνο αυτή είναι λύση!
Πήγαινε στο θέμα: Να πάω Γερμανία ή όχι?
Μήνυμα στις 19/6/2013 στις 11:13 @Διάφορα
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου,με βοήθησες αρκετά,η αλήθεια είναι οτι δεν έχω πάει ποτέ στο εξωτερικό,πράγμα καινούριο για εμένα.Όταν γίνω 18-σε 4 χρόνια-θα φύγω για Αμερική,Λος Άντζελες για να γίνω singer/songwriter/actress/dancer οπότε έτσι και αλλιώς θα έφευγα!
Πήγαινε στο θέμα: Να πάω Γερμανία ή όχι?
Μήνυμα στις 19/6/2013 στις 10:19 @Διάφορα
Γειά σας αγαπητοί φίλοι και φίλες, Πρόσφερε η μητέρα της φίλης του αδερφού μου,η οποία πλέον μένει στην Γερμανία λόγο της κακής οικονομίας της Ελλάδας,μια δουλειά στην μητέρα μου με μισθό που φτάνει και τα 2000 ευρώ!!Από την μία θέλω να πάω γιατί όπως λέει ¨είναι το καλύτερο για όλους,αλλά περισσότερο για εσένα" αλλά από την άλλη δεν μπορώ να παρατήσω τις κολλητές μου για να "τρέχω" στην Γερμανία,μόλις το είπα σε μια από τις δύο κολλητές μου μου είπε " Έτσι και φύγεις ξεχνάς τα πάντα και εμένα και ο,τι έχουμε σαν κολλητές" και το κάνει ακόμα πιο περίπλοκο!!!Δεν ξέρω τι να κάνω πια...Καμία βοήθεια;; Πήγαινε στο θέμα: Να πάω Γερμανία ή όχι?
Μήνυμα στις 19/6/2013 στις 10:02 @Κλάψιμο
Αγαπητή Σταυρούλα, Είσαι 18 ετών,αυτό σημαίνει οτι βρίσκεσαι σε μια ηλικία που δεν εξηγείται να μην μπορείς να κοιμηθείς χωρίς τους γονείς σου!Πρέπει να κάνεις ταξίδια και να ζήσεις την ζωή σου!Εγώ σου προτείνω,όταν είσαι χωρίς τους γονείς σου,να πίνεις κάτι χαλαρωτικό π.χ Τσάι και να ακούς χαλαρή μουσική!Προσπάθησε και εάν δεν δουλέψει,εδώ είμαστε εμείς!Με λένε Αμάντα (από το Αδαμαντία) και είμαι 13! Πήγαινε στο θέμα: φοβάμαι Να κοιμηθώ |