Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Να μη φοβάσαι τις σκιές, είναι η απόδειξη του ότι υπάρχει φως κάπου κοντά!
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

διαβασμα

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #116091 από summoner στις 12 Ιανουαρίου 2013, 7:46μμ

summoner

Εικονίδιο
μέλος από: 2/1/2013
μηπως ξερετε τι ειναι πιο αποτελεσματικο? το διαβασμα απο μεσα μας η να ακουμε αυτα που λεμε?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #116094 από Noir Désir στις 12 Ιανουαρίου 2013, 8:02μμ

Noir Désir

Εικονίδιο
μέλος από: 11/5/2012
Αυτό είναι τελείως υποκειμενικό, ό,τι σε βολεύει εσένα.

Να σου πω για μένα, ας πούμε, αν θέλω να συγκρατήσω απλά το νόημα ή όταν διαβάζω κάποιο λογοτεχνικό κείμενο, το κάνω από μέσα μου γιατί η φωνή μου μου αποσπά την προσοχή.. Όταν όμως θέλω να μάθω απ'έξω συγκεκριμένα πράγματα, τότε τα λέω δυνατά, γιατί έτσι συγκεκριμενοποιούνται οι λέξεις και ξέρω ακριβώς τι θυμάμαι και τι όχι.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #116096 από Gray στις 12 Ιανουαρίου 2013, 9:05μμ

Gray

Εικονίδιο
μέλος από: 29/4/2011
υποκειμενικο , και εγω προσωπικα κανω οτι η απο πανω
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #116103 από Webmaster στις 12 Ιανουαρίου 2013, 10:12μμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
μέλος από: 14/8/2002
Δεν είναι υποκειμενικό καθόλου. Αν πρέπει να διαβάζεις φωναχτά κάτι για να καταλάβεις τι λέει, τότε υπάρχει πρόβλημα χοντρό.

-----------------
The only unbearable thing is that nothing is unbearable.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #116107 από aglina στις 13 Ιανουαρίου 2013, 12:06πμ

aglina

Εικονίδιο
μέλος από: 7/12/2012
Έγραψε:(Webmaster@12 Ιανουαρίου 2013)
Δεν είναι υποκειμενικό καθόλου. Αν πρέπει να διαβάζεις φωναχτά κάτι για να καταλάβεις τι λέει, τότε υπάρχει πρόβλημα χοντρό.

Διαφωνω κ εγω πιστευω πως ειναι υποκιμενικο αλλα αυτο προσωπικη αποψη. Εχω πραρατιρισει σε εμενα που τοσα χρονια προσπαθουσα να μαθω τα κειμενα χωρις να τα ακουω χρειαζομου την δυπλασια και παραπανω ωρα να τα μαθω απο οταν τα ελεγα φωναχτα. Αυτοι δεν παει να πει οτι οταν τα διαβαζω χωρις να ακουω την φωνη μου δεν καταλαβενω τι λει.
προφίλάλλα...˵quote˶
10
Μήνυμα #116109 από Webmaster στις 13 Ιανουαρίου 2013, 12:20πμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator

Αποδεκτή απάντηση

Και που τα διάβαζες φωναχτά, σιγά την ορθογραφία που έμαθες.

-----------------
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #116110 από aglina στις 13 Ιανουαρίου 2013, 12:29πμ

aglina

Εικονίδιο
Έγραψε:(Webmaster@13 Ιανουαρίου 2013)
Και που τα διάβαζες φωναχτά, σιγά την ορθογραφία που έμαθες.

Οταν διαβαζεις φωναχτα δεν μαθενεις ορθογραφια αλλα το νοημα ή τα λογια που λεει. Για να μαθεις ορθογραφια 3 λυσεις υπαρχουν:
1) Εισαι απο αυους που με το που διαβασουν την λεξει την μαθενου.
2) Γραφεις την λεξη 10++ φορες μεχρη να την μαθεις.
3) Λες την λεξη γραμμα γραμμα (γ-ρ-α-μ-μ-α) μεχρι να την μαθεις.
Εγω προσπαθησα με τον πρωτο αλλα δεν. Προσπαθησα με τον 2 αλλα δεν ειχα τοση υπομονη κ το παρατησα το ιδιο κ με τον 3.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #116114 από Webmaster στις 13 Ιανουαρίου 2013, 12:47πμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
Θέλω να πω, ότι αν υπάρχει ανάγκη για να διαβάσεις φωναχτά κάτι για να το καταλάβεις, τότε έχεις πρόβλημα συγκέντρωσης. Δεν είναι υποκειμενικό και αυτοί που λένε έτσι κάνουν λάθος. Αν ήταν έτσι, στις εξετάσεις όλοι θα διάβαζαν τα θέματα φωναχτά στο θρανίο τους και θα γινόταν ο χαμός μέσα στην αίθουσα.

By the way αν κακομάθεις τον εαυτό σου να διαβάζει φωναχτά για να κατανοήσει, τότε σε καταστάσεις που επιβάλλεται να διαβάσεις από μέσα σου, έχεις προεξοφλήσει την αποτυχία. Όχι έξυπνο.

-----------------
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #116117 από aglina στις 13 Ιανουαρίου 2013, 9:29πμ

aglina

Εικονίδιο
Έγραψε:(Webmaster@13 Ιανουαρίου 2013)
Θέλω να πω, ότι αν υπάρχει ανάγκη για να διαβάσεις φωναχτά κάτι για να το καταλάβεις, τότε έχεις πρόβλημα συγκέντρωσης. Δεν είναι υποκειμενικό και αυτοί που λένε έτσι κάνουν λάθος. Αν ήταν έτσι, στις εξετάσεις όλοι θα διάβαζαν τα θέματα φωναχτά στο θρανίο τους και θα γινόταν ο χαμός μέσα στην αίθουσα.

By the way αν κακομάθεις τον εαυτό σου να διαβάζει φωναχτά για να κατανοήσει, τότε σε καταστάσεις που επιβάλλεται να διαβάσεις από μέσα σου, έχεις προεξοφλήσει την αποτυχία. Όχι έξυπνο.

Οταν διαβαζεις φωναχτα το κανεις για να το μαθεις πιο ευκολα απο εξω. Αυτο δεν ανερει οτι αν το διαβασεις απο μεσα σου δεν καταλαβενεις τι λεει. Καταλαβενεις εκτος κ αν εχεις προβλημα (δεν εχου νπροβλημα οσοι δια βαζουν φωναχτα).
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #116145 από summoner στις 13 Ιανουαρίου 2013, 6:38μμ

summoner

Εικονίδιο
μέλος από: 2/1/2013
webmaster μιας και εισαι 'διαβασμενος' μηπως ξερεις πως ειναι η βιολογια και η χημεια στην γ λυκειου κατευθυνσης? εννοω απο βαθμο δυσκολιας και αυτα
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login