Μήνυμα στις 27/5/2013 στις 13:01 @Διάφορα
ποσο κοστιζει μια επισκεψη σε εναν διαιτολογο περιπου? εννοω να βγαλει μια πληρη διαιτα..
Πήγαινε στο θέμα: διαιτολογος
Μήνυμα στις 7/4/2013 στις 21:47 @Μηχανήματα
πως μπορω να αλλαξω το ονομα( username) μου στο youtube?
Πήγαινε στο θέμα: youtube
Μήνυμα στις 24/3/2013 στις 15:22 @Sex
τρελανε μας
Πήγαινε στο θέμα: Review Περιτομής -προς ναυτιλομένους-
Μήνυμα στις 20/3/2013 στις 22:13 @Μηχανήματα
θα θελα να ρωτησω αν υπαρχει audi tt 4 θεσεων και αν ναι τι μοντελο.. αν υπαρχει και καποιο λινκ τοσο το καλυτερο
Πήγαινε στο θέμα: audi tt
Μήνυμα στις 19/3/2013 στις 00:23 @Sex
κομπλε.. ποσο διαρκει η εγχειριση? νιωθεις κανα πονο κατα την εξεταση του γιατρου? Πήγαινε στο θέμα: Review Περιτομής -προς ναυτιλομένους-
Μήνυμα στις 19/3/2013 στις 00:21 @Sex
μπομπα λοιπον.. τις πρωτες μερες σκεφτομαι να μη το πολυβλεπω αλλα εχω μερικες ερωτησεις.. ποσο διαρκει η εγχειριση και ποσο καιρο το πουλι ειναι σε ΄κακη' κατασταση?
Πήγαινε στο θέμα: Review Περιτομής -προς ναυτιλομένους-
Μήνυμα στις 15/3/2013 στις 23:24 @Sex
επειδη ετοιμαζομαι κ εγω να κανω οταν λες τοπικη αναισθησια εννοεις οτι δεν εισαι κοιμησμενος και καθεσαι ξαπλα κατα τη διαρκεια της εγχειρισης? :ΟΟΟ Και κατι ακομα , μετα την εχγχειριση το πουλι ειναι ασχημο αισθητικα? γιατι στο ιντερνετ κυκλοφορουν καποιες απαισιες φωτογραφιες και αηδιασα.. ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: Review Περιτομής -προς ναυτιλομένους-
Μήνυμα στις 13/3/2013 στις 22:43 @Sex
γεια σας. προχτες ειδα οτι το πουλι μου ειχε κοκκινισει, το κεφαλακι και οταν το ακουμπαγα ισα ισα ποναγε πολυ.. αυτη η κατασταση εξακολουθει μεχρι σημερα.. παρατηρησα οτι οταν κατεβαζω κατω το πετσακι αν δεν ακουμπησω το κεφαλακι δεν ποναει οποτε δεν ειναι περι περιτομης.. επισης μπορει να φταει οτι την προηγουμενη μερα το 'ταλαιπωρησα΄λιγο.. αν ξερετε κατι πειτε μου γιατι ποναω
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα στο πεος |