προπονητης
Μήνυμα #108221 από kalakalatom@@to στις 28 Αυγούστου 2012, 5:20μμ
![]() |
πως μπορω να γινω προπονητης ποδοσφαιρου ? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #108226 από άσχετος στις 28 Αυγούστου 2012, 6:01μμ
![]() ![]() μηνύματα: 427 ![]() |
Αποδεκτή απάντησηΑπό τι ξέρω από τον προπονητή μου υπάρχει σχολή...Όχι πανεπιστήμιο.Είναι σχολή,κάνεις μαθήματα,παίρνεις το πτυχίο(coach UEFA'B για να προπονείς μικρά παιδιά ή ερασιτέχνες ποδοσφαιριστής)ή κάνεις μαθήματα για το άλλο πτυχίο(Προπονητής ποδοσφαίρου που προπονείς επαγγελματίες ποδοσφαιριστές Γ',Β',Α' εθνικής αλλά για να το πάρεις πρέπει στο παρελθόν να υπήρξες επαγγελματίας ποδοσφαιριστής ή ακόμα γυμναστής σε επαγγελματική ομάδα).Α!Επίσης για να γίνεις επαγγελματίας προπονητής(προπονητής ποδοσφαίρου)μπορείς και να σπουδάσεις σε ΙΕΚ(χωρίς να υπήρξες ποδοσφαιριστής ή κάτι τέτοιο). |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #108231 από Geiaaaa στις 28 Αυγούστου 2012, 6:34μμ
![]() ![]() μηνύματα: 291 ![]() |
Κανεις μαθηματα και παιρνεις πιστοποιητικο... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #108234 από kalakalatom@@to στις 28 Αυγούστου 2012, 7:09μμ
![]() |
δηλαδη μπαινεις απο πανελλήνιες? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #108236 από άσχετος στις 28 Αυγούστου 2012, 7:41μμ
![]() ![]() μηνύματα: 427 ![]() |
Δεν δίνεις πανελλήνιες...Είναι κάτι σαν μαθήματα και μετά(αν λες για επαγγελματίας προπονητής)σε δοκιμάζουν.Δηλαδή σου δίνουν μια ομάδα(μην φανταστείς μεγάλης κατηγορίας)και μέσα σε 2 μήνες βλέπουν την δουλεία που έγινε... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #108407 από Anjel17 στις 30 Αυγούστου 2012, 8:07μμ
Παρακολουθείς κάποια σεμινάρια και δίνεις εξετάσεις! Στην αρχή για ακαδημίες, μετά για ερασιτεχνικές ομάδες, στη συνέχεια για επαγγελματικές ομάδες (Α,Β,Γ εθνική) και έχει ακόμα ένα επίπεδο νομίζω... | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |