Δουλειά για απόφοιτο λυκείου
Μήνυμα #101462 από Φοβερός στις 25 Μαΐου 2012, 1:38μμ
![]() ![]() μηνύματα: 150 ![]() |
Φέτος τελειώνω και με το λύκειο και θα δίνω πανελλαδικές μπας και μπω πουθενά.Είμαι 17 στα 18 χρονών. Θέλω να πιάσω κάποια δουλειά το καλοκαίρι και εάν είναι δινατόν να συνεχιστεί και τον χειμώνα θα ήταν καλό. τουλάχιστον για το καλοκαίρι θέλω. Έχω σκεφτεί να πάω σε καφετέριες να ζητάω ή σε σουπερ μαρκετ αλλά δεν ξέρω εάν είναι καλή ιδέα. Μπορείτε να μου πειτε καμια ιδέα ή κάποιος τι έκανε στην ηλικία μου .. γενικως να με βοηθησετε... ευχαριστω |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #101538 από Φοβερός στις 26 Μαΐου 2012, 7:58πμ
![]() ![]() μηνύματα: 150 ![]() |
Που να βρω για διαφημιστηκα φυλλαδια ομως? οταν λες Beach bar ? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #101543 από Dope Boy στις 26 Μαΐου 2012, 11:56πμ
![]() ![]() μηνύματα: 129 ![]() |
Ρώτα γνωστούς για φυλλάδια... όλο και κάτι θα ξέρουν..! Όσο για τα beach bar τι δεν καταλαβαίνεις ? :P Τώρα το καλοκαίρι ξεσκίζονται στην δουλειά και χρειάζονται προσωπικό. Πήγαινε και ρώτα όσο πιο γρήγορα γίνετε μήπως βρεις καμιά θέση. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #101567 από pantelis20 στις 26 Μαΐου 2012, 5:04μμ
![]() |
Αποδεκτή απάντησηΚοίτα τα φυλλάδια ξέχνα τα. Πολύ ξεπάτωμα και το καλοκαίρι δε λέει καθόλου για 2-3 ευρώ.Μπιτς μπαρ είναι η εποχή τους και πάντα θέλουν άτομα τέτοια εποχή και όλοι κλείνουν απο νωρίς ακόμα και απο μάιο. Δεν είναι βέβαια δουλειά που θα κρατήσεις και τον χειμώνα. Αλλά η προυπηρεσία που θα πάρεις θα σε βοηθήσει να δουλέψεις μετά ως σερβιτόρος. Πάρε μια εφημερίδα με αγγελίδες και θα δεις πολλά μπιτς μπαρ να ζητάνε ήδη άτομα. Εναλλακτικά μπορείς και ομαδάρχης σε κάποια κατασκήνωση αν και είναι για πολύ λίγο 15μέρες μόνο... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |