Μήνυμα στις 13/9/2012 στις 22:50 @Διάφορα
Παιδιά θέλω να κάνω μερικές φάρσες, πλάκες, στην κοπέλα μου.. έχετε κάνει ποτέ? Καμία ιδέα για μια καλή φάρσα? Έκανα στις πρώην μου και την βρίσκω αλλά ξέμεινα από ιδέες. Και για να κάνω τις ίδιες δεν λέει γιατί τις της έχω πει.
Πήγαινε στο θέμα: Φάρσες στην κοπέλα μου
Μήνυμα στις 12/9/2012 στις 17:34 @Sex
και μεγαλο σου ειναι!
Πήγαινε στο θέμα: ειναι φυσιολογικο για 14 χρονων?
Μήνυμα στις 12/9/2012 στις 08:55 @Μηχανήματα
Πόσο χρονών είναι ο πρώην σου? Από ότι κατάλαβα στα 15 - 17 είναι. Δεν πρόκριτε να πάει στην δίωξη ηλ εγκλήματος ούτε να κάνει τίποτα.. το μόνο που θα κάνει έιναι να σε βρίσει λίγο να βρίσει λίγο την άλλη και τέτοια. εγώ στην θέση σου δεν θα ασχολιόμουν καν το τι κάνουν.. αφού δεν είναι πλέον αγόρι μου.
Πήγαινε στο θέμα: εδω ο κοσμος καιγεται
Μήνυμα στις 11/9/2012 στις 22:46 @Διάφορα
Μουσική, καλλιτεχνικά και τέτοια δεν έχει. Μόνο γυμναστική έχει από ''διασκέδασης'' μαθήματα. Τα άλλα είναι όπως τα ξέρεις και μπορείς να φανταστείς.
Πήγαινε στο θέμα: Μαθηματα Α λυκειου 2012-13
Μήνυμα στις 7/9/2012 στις 17:08 @Μηχανήματα
M1k3y λες? το bios είναι αυτό που πατάει f8 ή f10 εάν θυμάμαι καλά πριν ανοίξει το pc? mozart1981 δεν υπα΄ρχει καν στην διαχείρηση συσκευών το λέω πάνω. το είχα δοκιμάσει. Το μόνο που δείχνει είναι τάχα μου άγνωστη συσκευή ήχου και όταν πατάω να βρω drivers δεν τους βρίσκει. Πήγαινε στο θέμα: Καρτα ηχου
Μήνυμα στις 7/9/2012 στις 11:09 @Μηχανήματα
Ειχα μια καρτα ηχου που ειχε ο υπολογιστης μονος του μεσα και ολα καλα ηταν.. μετα εβαλα μια εξωτερικη για να ηχογραφω που ηθελα .. σημερα ηθελα να την βγαλω να την βαλω σε αλλο pc όμως δεν αναγνωριζε το pc την εσωτερικη καρτα ηχου και δεν μπορουσα και δεν μπορω να ακουσω χωρις την εξωτερικη... σαν να μην υπαρχει η εσωτερικη. Δοκιμασα να κατεβασω dfrivers και να κανω windows update και απο διαχειρηση συσκευων και οτι θελετε... δεν καταφερα τιποτα... τι να κανω?
Πήγαινε στο θέμα: Καρτα ηχου
Μήνυμα στις 7/9/2012 στις 09:12 @Sex
Ναι ρε παιδιά. Μιλάμε για όταν περάσει καιρός πάντα...
Πήγαινε στο θέμα: Νέα σχέση και σεξ
Μήνυμα στις 7/9/2012 στις 00:49 @Sex
Έκανα μια νέα σχέση χθες.. μου αρέσει πολύ η κοπέλα το σώμα της όλα. Θέλω όμως σιγά σιγά να την ψίσω να κάνουμε σεξ. εγώ δεν είμαι παρθένος αυτή είναι. 17 χρονών αυτή 18 εγώ. Μια φορά έχει τύχει να ξεπαρθενιάσω αλλά δεν ξέρω πως το έκανα.. δεν θυμάμαι τις κινήσεις μου.. μπορείτε να μου πείτε τίποτα να κάνω για να πετύχω τον σκοπό μου καλύτερα?
Πήγαινε στο θέμα: Νέα σχέση και σεξ |