Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Το Πανεπιστήμιο είναι η πηγή της γνώσης γι' αυτό όλοι που πάνε εκεί πίνουν αβέρτα.
Παρασκευή, 4 Απριλίου

Γυμναστικη-στηθος-πλατη

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #101422 από Rossonero στις 24 Μαΐου 2012, 5:11μμ

Rossonero

Εικονίδιο
μέλος από: 2/8/2011
Γεια σε ολους...οπως γραφω και στο θεμα θελω να κανω στηθος...να σφηξω..τι ασκεισεις πρεπει να κανω?να επισυμανω πως εχω και βαρακια αν χρειαζοντε..επισεις θελω να ανοιξουν και οι πλατες μου γιατι εχω και λιγο καμπουρα...
Ευχαριστω εκ των προτερων..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #101423 από arxangelos στις 24 Μαΐου 2012, 5:35μμ

arxangelos

Εικονίδιο
μέλος από: 16/1/2011
κ γω θέλω μια Ρωσίδα χωρίς AIDS να τη γαμαω ακαποτα να την χυνω κάθε μέρα κ ολα αυτά τσάμπα....στο θέμα μας τώρα ...εεεε ξεκινα γυμναστήριο εκεί θα υπάρχουν γυμναστές που θα σου δώσουν σωστό πρόγραμμα για την ηλικία σου, θα σε βοηθήσουν να εκτελεις σωστά τις ασκήσεις κ επίσης θα σου δώσουν κ.σωστό διατροφικό πλάνο
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #101425 από Rossonero στις 24 Μαΐου 2012, 6:10μμ

Rossonero

Εικονίδιο
Ρε γυμναστηριο θα ξεκινισω το καλοκαιρι απλως τωρα θελω να κανω στο σπιτι λιγο μονος μου...για αυτο ρωταω κανα 2 ασκησεις οχι πολλα...κυριως για στηθος
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #101432 από kalakalatom@@to στις 24 Μαΐου 2012, 7:26μμ

kalakalatom@@to

Εικονίδιο
μέλος από: 8/12/2011
δες εδω το ειχα στειλει και σε ενα αλλο θεμα σχετικά με την γυμναστικη
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #101451 από Anjel17 στις 25 Μαΐου 2012, 12:14πμ

Anjel17

μέλος από: 8/10/2011
Άμα έχεις μονόζυγο στο σπίτι, δοκίμασε να κάνεις καμιά έλξη. Αυτό θα ανοίξει τα φτερά και πιθανόν να ψηλώσεις λιγάκι!
Λες ότι έχεις βαράκια. Μπορείς να κάνεις κάμψεις δικεφάλων, τρικεφάλων και άμα έχεις πάγκο (που δεν νομίζω) ρίχνεις και λίγες πιέσεις στήθους. Ακόμα για πλάτη μπορείς να δοκιμάσεις κωπηλατική με ένα χέρι (βλέπε http://www.youtube.com/watch?v=h-0b-f1WdGA)

Πάντως εγώ σου προτείνω να πας κατευθείαν γυμναστήριο!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #101455 από Rossonero στις 25 Μαΐου 2012, 2:11πμ

Rossonero

Εικονίδιο
Έγραψε:(Anjel17@25 Μαΐου 2012)
Άμα έχεις μονόζυγο στο σπίτι, δοκίμασε να κάνεις καμιά έλξη. Αυτό θα ανοίξει τα φτερά και πιθανόν να ψηλώσεις λιγάκι!
Λες ότι έχεις βαράκια. Μπορείς να κάνεις κάμψεις δικεφάλων, τρικεφάλων και άμα έχεις πάγκο (που δεν νομίζω) ρίχνεις και λίγες πιέσεις στήθους. Ακόμα για πλάτη μπορείς να δοκιμάσεις κωπηλατική με ένα χέρι (βλέπε http://www.youtube.com/watch?v=h-0b-f1WdGA)

Πάντως εγώ σου προτείνω να πας κατευθείαν γυμναστήριο!

Μονοζυγο δεν εχω αλλα παγκο εχω...μου ειχε πει ο γιατρος να παρω εναν και να κανω γιατι ειχα λιγη καμπουρα οπως και εχω ακομα...θα δοκιμασω αυτα που με ειπες..γυμναστηριο οπως εγραψα και ποιο πανω το καλοκαιρι θα ξεκινησω
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login