Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
"Δεν υπάρχει κάτι που δε θα πούμε στους ανθρώπους για δοκιμάσουμε και να τους πείσουμε ότι ο δρόμος μας είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουν" Bill Gates στο Microsoft marketing
Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου

Anime/Manga...

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #39591 από spirooos στις 21 Μαΐου 2007, 11:03μμ

spirooos

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 4/2/2007
Παιδια μπορει να μου πει καποιος απο που να κατεβασω anime?
Eπεισης να ρωτησω κατι αλλο, μια σειρα με ενα παιδακι απο Ιαπωνια και το saman king (αν θυμαμαι ετσι λεγετε) ειναι anime? Εχει να μου προτεινει κανεις καποιο που να αξιζει αρκετα?
προφίλάλλα...
Μήνυμα #39598 από little baby στις 22 Μαΐου 2007, 12:33μμ

little baby

Εικονίδιο
μέλος από: 15/5/2007
παιδια να ροτησο και εγω κατι μπορειτε να μου πειτε τι ειναι αυτα τα anime??????????? γιατι ολη την ωρα βλεπω για αυτα τα anime και δεν ξερω μπορειτε να μου πειτα τι ειναι??????????? αλλα μην με κοροιδεψετε επειδη δεν ξερω τι ειναι αυτα τα anime?????????? να μου απαντησετε αν γινεται.............. παρακαλω
προφίλάλλα...
Μήνυμα #39641 από Stone_Cold στις 22 Μαΐου 2007, 5:37μμ

Stone_Cold

Εικονίδιο
μέλος από: 18/5/2007
Τα Anime ειναι: The Japanese contraction and pronunciation of the English word animation. Anime refers to traditional hand painted cel animation, but also applies to animation created in part or in whole by Computers.
προφίλάλλα...
Μήνυμα #39681 από eleftheria στις 25 Μαΐου 2007, 1:01μμ

eleftheria

Εικονίδιο
μέλος από: 20/5/2007
Εμενα δεν μ'αρεσουν αυτα τα ειδη καρτουν!Δεν μ'αρεσουν αυτες οι γραμμες και τα σχεδια.
Τωρα βεβαια δεν εχω κατσει να παρακολουθησω οποτε δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #39688 από .OBLIVION στις 25 Μαΐου 2007, 3:36μμ

.OBLIVION

Εικονίδιο
μέλος από: 2/4/2007
Λοιπον anime ειναι καποιο στιλακι manga (κατι παρομοιο),
και πρωτείνω to   ''Naruto'' . Ειναι κάπως παιδικό,αλλα
αξίζει με χίλια.
προφίλάλλα...
Μήνυμα #41855 από Vicky_17 στις 19 Αυγούστου 2007, 11:58μμ

Vicky_17

Εικονίδιο
μέλος από: 18/8/2007
Παιδιά, είμαι καινούρια εδώ και χαίρομαι που υπάρχει θέμα για τα anime. Τρελαίνομαι για τα αυτά. Εδώ και καιρό παρακολουθώ. To Naruto που λέει ο/η Oblivion είναι τέλειο. Anime υπήρχαν στο Youtube αλλά τα σβήσαν γιατί τους λέγαν ότι δεν είναι σωστό γιατί δε σέβονται την αξία των anime. (Εμάς τους Έλληνες δε μας σκέφτηκαν.) Και για manga τρελαίνομαι αλλά δεν έχει έρθει εδώ κανένα, μόνο αν ψάξεις και τα κατεβάσεις. Τώρα για καλά anime, εμένα με άρεζε το Yugioh αλλά τώρα παρακολου8ώ Naruto, τέλειο και Prince of Tennis. To Prince of Tennis είναι για τέννις φυσικά φαίνεται κιόλας, αλλά έχει μεγάλη φάση.Για άλλο anime λογικά το One piece. Και για το παιδί που ρώτησε για το Shaman King, υπάρχει και έτσι λέγεται. όποιος θέλει να δει μπορεί να μπει στη σελίδα www.veoh.com (δε κάνω διαφήμιση απλά βοηθάω ^^). Αυτά!
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login