Μήνυμα στις 21/8/2007 στις 12:27 @Διασκέδαση
Εγώ πολύ γέλιο ρίχνω με την αδερφή μου! Είναι τελείως βλαμμένο! Δε φαντάζεσται τι λέει και με κάνει να γελάω! Είναι τελείως τρελή! Εδώ στο δρόμο με μιλάει λες και συζητάμε κάτι σημαντικό αλλά λέει βλακείες και εγώ σκάω στα γέλια! Και πως με κοιτάν? Λες και είμαι εξωγήινος...
Πήγαινε στο θέμα: Τι σας κάνει να γελάτε πολύ?
Μήνυμα στις 20/8/2007 στις 16:22 @Διάφορα
Η Γερμανία και η Αμερική είναι οι πιο γνωστές χώρες και συνήθως κανείς δεν έχει πρόβλημα με το γυναικείο ποδόσφαιρο. Εδώ εγώ δεν έχω δει κανέναν να μη σχολιάζει γιατί τα κορίτσια παίζουν μπάλα. Τώρα για ακαδημίες, εγώ Θεσσαλονίκη δεν έχω βρει ακαδημία...Αλλά αυτό που έχω να πω είναι, αν είμαστε ίσοι γιατί να μην παίζουν και οι γυναίκες μπάλα? Τι πρόβλημα έχουν κάποια αγόρια?
Πήγαινε στο θέμα: Ποδόσφαιρο
Μήνυμα στις 20/8/2007 στις 00:36 @Διάφορα
Συγκροτήματα ε? Λίγο αργά μπήκα αλλά δε πειράζει να απαντήσω. Αρχίζουμε... Lostprophets Three days Grace Skillet Nickle back HIM Good Charlotte (πιο χαρούμενος ρυθμός) Trapt Scorpions Story of the year Whitesnake Green day John Bon Jovi Linkin Park Αυτά έχω, ελληνικά δε ξέρω να σε πω ^^ Πήγαινε στο θέμα: Ιδέες για Rock συγκροτήματα-καλλιτέχες
Μήνυμα στις 20/8/2007 στις 00:25 @Διάφορα
Για να τελειώνουμε! Μου τη δίνει που λένε ότι το ποδόσφαιρο είναι μόνο ανδρικό άθλημα! Ε, όχι δεν είναι ρε παιδιά! Έλεος! Και ε΄γω έχω τρέλα με το ποδόσφαιρο, από τα πέντε βλέπω και παίζω. Το θέμα είναι ότι τα αγόρια δε σε αποδέχονται! Εγώ τρελάινομαι για μπάλα! Αλλά το ελληνικό πρωτάθλημα είναι χάλαι ρε παιδί μου! Μόνο για την ομάδα μου βλέπω και κάποιους ενδιφέροντες αγώνες, αλλά αν είναι Champions League, Mundial, Euro ή κάτι άλλο σίγουρα θα το δω! Και ότι το κάποιοες βλέπουν μόνο για τους παίκτες είναι σίγουρο...αλλά υπάρχουν κοπέλες που δεν είναι έτσι. Και εγώ πάιξει μες στη βροχή και στο κρύο, και εγώ χτυπήσει πόδι και χέρι. Το θέμα είναι ότι δεν προσέχετε τις κοπέλες που ξέρουν, δεν ακούτε τι λένε, αλλά ακούτε τις άλλες. Φυσικό είναι κάποιοι παίκτες να μας αρέσουν γιατί και εμείς κορίτσια είμαστε αλλά δε τσιρίζουμε κιόλας σαν άλλες...το έχω βαρεθεί αυτό με το ότι το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να είναι και γυναικείο άθλημα...εμένα με έχουν κάνει τους έξυπνους και μεγάλοι αλλά και στην ηλικία μου αλλά τους απαντάω για πιο σημαντικότερα θέματα από το τι είναι το οφσάιντ. Αυτό το ξέρει και η γιαγιά μου ρε παιδιά! Και ότι το ότι μας αρέσει το ποδόσφαιρο δεν είναι κακό..καθόλου κακό...και άυτό που είπε η κοπελιά για το τι βρίσκεις σε είκοσι μαντράχαλους που κυνηγούν τη μπάλα είναι βλακεία...το ποδόσφαιρο είναι μαγεία...αυτές τι βρίσκουν τότε στο βόλει ρε? Κα΄ποιοι παίκτες (πόσοι παίζουν?) που χτυπούν μια μπάλα με τα χέρια. Εγώ δεν αντέχω χωρίς ποδόσφαιρο και έχω τιμωρηθεί αρκετές φορές γιατί παίζω με τη μπάλα του βόλει μόνη μου μπάλα...και έχω παίξει με αγόρια και κανένας δε φοβοταν να με χτυπήσει...στο δικό μου το σχολείο υπάρχουν κορίτσια που τους αρέσει η μπάλα, όχι πολλά...έχει γίνει τουρνουά και σε εμάς αλλά μόνο οχτώ κορίτσια δηλώσαμε...και τι να κάνουμε? Αλλά αυτό που μου τη δίνει περισσότερο δεν ειναι τα αγόρια που δεν αποδέχονται ότι τα κορίτσια παίζουν μπάλα αλλά οι ηλίθιες, ψωνάρες που σε σχολιάζουν πίσω από τη πλάτη σου λέγοντας "να αυτή είναι σαν αγόρι, παίζει μπάλα μαζί με τα αγόρια και φοράει αγορίστικα ρούχα(έχει γίνει σε μένα)". Λες και αυτές είναι καλύτερες. Εγώ γουστάρω να παίζω μπάλα, όπως και άλλες κοπέλες και κανείς δε μπορεί να αλλάξει τη γνώμη μου. Και στην Αμερική και Γερμανία υπάρχει γυναικείο ποδόσφαιρο αλλά η Ελλάδα έχει μείνει πίσω τι να κάνουμε?
Πήγαινε στο θέμα: Ποδόσφαιρο
Μήνυμα στις 19/8/2007 στις 23:58 @Διάφορα
Παιδιά, είμαι καινούρια εδώ και χαίρομαι που υπάρχει θέμα για τα anime. Τρελαίνομαι για τα αυτά. Εδώ και καιρό παρακολουθώ. To Naruto που λέει ο/η Oblivion είναι τέλειο. Anime υπήρχαν στο Youtube αλλά τα σβήσαν γιατί τους λέγαν ότι δεν είναι σωστό γιατί δε σέβονται την αξία των anime. (Εμάς τους Έλληνες δε μας σκέφτηκαν.) Και για manga τρελαίνομαι αλλά δεν έχει έρθει εδώ κανένα, μόνο αν ψάξεις και τα κατεβάσεις. Τώρα για καλά anime, εμένα με άρεζε το Yugioh αλλά τώρα παρακολου8ώ Naruto, τέλειο και Prince of Tennis. To Prince of Tennis είναι για τέννις φυσικά φαίνεται κιόλας, αλλά έχει μεγάλη φάση.Για άλλο anime λογικά το One piece. Και για το παιδί που ρώτησε για το Shaman King, υπάρχει και έτσι λέγεται. όποιος θέλει να δει μπορεί να μπει στη σελίδα www.veoh.com (δε κάνω διαφήμιση απλά βοηθάω ^^). Αυτά!
Πήγαινε στο θέμα: Anime/Manga...
Μήνυμα στις 19/8/2007 στις 23:44 @Διάφορα
Πράγματι δε μετράει ο τίτλος, έχεις απόλυτο δίκιο. Τώρα μπάσκετ δεν είδα...^^" Δεν τρελαίνομαι για μπάσκετ. Πες μου για ποδόσφαιρο και τρελαίνομαι αλλά ο πατέρας μου είπε ότι ήταν φοβεροί. Τα λέμε
Πήγαινε στο θέμα: Εθνικη Ελλαδος γεια σου!!
Μήνυμα στις 19/8/2007 στις 00:29 @Διάφορα
H rock είναι η καλύτερη ρε παιδιά! Εγώ ακούω Lostprophets (ποιος τους ξέρει άραγε? είναι φοβεροί όμως.), Three days Grace (περισσότερο emo τραγουδάν οι TDG), Nirvana, Good Charlotte (διαφορετικό στυλ rock άπό τα υπόλοιπα συγκροτήματα), ΗΙΜ, Trapt και πρόσφατα ανακάλυψα τους Skillet...θεικοί μιλάμε...Αυτά τα συγκροτήματα περισσότερο....rock, alternative, emo....θεικά...^^
Πήγαινε στο θέμα: Τι μουσικη ακουτε??
Μήνυμα στις 19/8/2007 στις 00:18 @Διάφορα
Γεια! Και ακόμη ένα καινούριο μέλος είναι εδώ! Εμένα μου αρέσει το ποδόσφαιρο, αν και στην Ελλάδα σε παρεξηγούν όταν είσαι κορίτσι. Με αρέσει να ασχολούμε με υπολογιστές αλλά τρελαίνομαι για video games. Είμαι κολλημένη με τα anime και μ' αρέσει να σχεδιάζω manga, το οποίο είναι ιαπωνικό στυλ κόμικς. Αλλά το πιο αγαπημένο μου είναι το γράψιμο, τρελαίνομαι για ιστορίες φαντασίας οπότε γράφω εδώ και δύο χρόνια ιστορίες αν και είμαι 13. Ο αριθμός στο nickname δεν είναι η ηλικία μου, απλά ο αγαπημένος μου αριθμός.
Πήγαινε στο θέμα: ποιο ειναι το αγαπημενο σας χομπυ?
Μήνυμα στις 19/8/2007 στις 00:04 @Διάφορα
Η απάντηση μου ήρθε μετά τον αγώνα ^^" Δε ξέρω το πως θα πάρεις ότι μιλάει κορίτσι αλλά θέλω να πω και εγώ τη γνώμη μου. Λοιπόν ο αγώνας έχει γίνει και έχουμε χάσει. Για άλλη μια φορά το πήρε η Ισπανία. Το θέμα είναι ότι μας άξιζε να το πάρουμε. Ο Ισπανός που έβαλε το γκολ, δε θυμάμαι και όνομα τώρα, με είχε σπάσει τα νεύρα. Καλά είχε πει ο δημοσιογράφος ότι πέρασε από τη θεατρική σχολή της Real. Τώρα για το Euro 2008, δεν ξέρω τι θα γίνει. Ελπίζω να περάσουμε...Ο Ρεχάγκελ πήγε και είδε του μικρούς του Νιόπλια κιόλας (ΘΑΥΜΑ! Αλλά θα πάρει κανέναν). Ο Ρεχάγκελ είναι καλός αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν έψαχνε πολύ. Βασιζόταν μόνο στους παίκτες που είχε στο Euro. Τον Σαμαρά το πήρε γιατί τον πιέσαν, αλλά τον Τζιόλη τι τον κάνει; Τον έχει στο πάγκο...Ο Νιόπλιας έψαξε για να βρει του μικρούς...ας ψάξει και αυτός...δε θα είναι πάντα νέοι οι υπόλοιποι...
Πήγαινε στο θέμα: Εθνικη Ελλαδος γεια σου!!
Μήνυμα στις 18/8/2007 στις 23:51 @Κλάψιμο
Λοιπόν η ερώτηση σου είναι ενδιαφέρουσα...Ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω γιατί ντύνονται έτσι..Λογικά σκέφτονται τι θέλουν τα αγόρια περισσότερο? Sex...(δε ξέρω αν θέλουν συνέχεια αυτό). Σε λέει ας ντυθούμε έτσι για να τραβήξουμε λίγο προσοχή και μετά να έχουμε και εμείς αγόρι. Γιατί να καθόμαστε να ψαχνούμε χωρίς αποτέλεσμα? Ντύνεσαι έτσι και σε παίρνουν...Γιατί? Γιατί είσαι προκλητική...Αυτό είναι εκμετάλλευση ρε παιδιά...Η γνώμη μου είναι αυτή...Εγώ πιστεύω ότι ο καθένας ντύνετε έτσι όπως θέλει ακόμη και αν είναι εξωφρενικό...Αλλά το σπαστικό είναι ότι κάποιες από αυτές σε κρίνουν για το πως ντύνεσε και σε λένε να ντυθείς σαν και αυτές για να τραβήξεις την προσοχή των αγοριών...Βλακείες...Αυτό είναι το μόνο που δε με αρέσει. Συγγνώμη που βγάζω το άχτυ μου εδώ κιόλας....Λοπό αυτά είχα να πω...
Πήγαινε στο θέμα: Κοριτσια τι στο καλο εχετε παθει? |