Βασεις ΑΕΙ ΤΕΙ
Σελ. 2
Μήνυμα #36065 από tHoDwRiS στις 06 Σεπτεμβρίου 2006, 1:53πμ
μέλος από: 18/2/2006 μηνύματα: 64 0 |
Mindcry...sorry κι όλας,αλλά και εγώ παιδί φτωχής οικογένειας είμαι και πέρασα σε μια σχολή και μάλιστα ΑΕΙ...δεν καταλαβαίνω λοιπόν γιατί τα παιδιά που δεν έχουν οι οικογένειες τους οικονομική άνεση να μην περνάνε...είναι περισσότερο θέμα προσωπικής προσπάθειας,αλλά να μην πω τι έχουν στο νου τους τα παιδιά του σήμερα στην γ λυκείου γιατί αλλάζουμε θέμα...επίσης,επειδή εγώ τις έζησα τις καταλήψεις(αφού ήμουν και καταληψίας) θα σου πω οτι οι φοιτητές ΔΕΝ ζητούσαν Δημόσια δωρεάν παιδεία έτσι όπως το θέτεις εσύ...έχουμε δημόσια και δωρεάν παιδεία,την έχουμε κατακτήσει,εμείς οι φοιτητές,ζητούσαμε να μην καταργηθεί όμως με το νέο νομοσχέδιο... Τέλος συγχαρητήρια για το οτι πέρασες στη σχολή που πέρασες...θα είμαστε και συνάδελφοι στο μέλλον αν ακολουθήσεις τον τομέα των τηλ/νιών... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #36074 από honry στις 07 Σεπτεμβρίου 2006, 12:27μμ
μέλος από: 7/9/2006 μηνύματα: 5 0 |
ap thn mia einai kalo epidh den tha mpainoun oloi, kai tha mpainoun mono autoi poy to theloun pragmtika kai apo thn allh gama ta....... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #36075 από Maximos στις 07 Σεπτεμβρίου 2006, 4:55μμ
μέλος από: 28/8/2006 μηνύματα: 95 0 |
Μα δεν λεω οτι επρεπε οι βασεις να ειναι 3, 4, 5 κλπ...Καλα κανανε που τις ανεβασαν ολες απο 10 και πανω.εγω λεω για τις αλλες σχολες οπως αυτη που με ενδιαφερει(παιδαγωγικο δημοτικης) που ανεβηκε 600 μορια περιπου ή καθε σχολη... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #36076 από deathsinger... στις 07 Σεπτεμβρίου 2006, 6:44μμ
μέλος από: 5/7/2006 μηνύματα: 432 0 |
Αναφορά: (Maximos@07 Σεπτεμβρίου 2006) Παιδαγωγικο δημοτικης...εγραψες μεγαλε...!!! (παιδαγωγικο=δασκαλος=δημοτικο)....Π.χ αυτο που ειπες...γιατι ανεβηκε το παιδαγωγικο? γιατι δηλωσανε 15,000 ατομα παιδαγωγικο...αρα είχαν μια πληρωτητα οι σχολες του παιδαγωγικου της ταξεως του 80%. Προφανως του χρονου να ανεβουν οι βασεις...γιατι πρεπει να μπουν λιγοτεροι μιας και δεν υπαρχουν θεσεις κενες...(παιδαγωγικο θελουν το 90% των παιδιων ηλικιας 16 και ανω...εγω, ολοι οι φιλοι μου κτλ κτλ...παιδαγωγικο και σωματα ασφαλειας "πουλανε" πολυ την εποχη μας γιατι εγγυουνται αμεση προσβαση και εργασια...καθως και την γνωστη όαση της μονιμοτητας....δημοσιο for ever που λεμε...). |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #36099 από pinokio στις 11 Σεπτεμβρίου 2006, 2:49μμ
μέλος από: 8/8/2006 μηνύματα: 20 0 |
kai mena me stenaxorise pou anevikan toso oi vaseis kai dn epiasa tin sxoli pou ithela kai perasa koinoniologia stin mitilini(skata diladi) pali kala pou mporo na paro metagrafi sto pantio, kserei kaneis an ego pou thelo na paro metagrafi sto panteio,tha prepei na pao katholou stin mitilini ektos apo mia fora pou prepei na grafto? mporo na parakoloutho ta mathimata sto panteio etsi oste na min pao mitilini? an kserei kaneis ti ginete me tis metagrafes kai auta as mou pei |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #36100 από tHoDwRiS στις 12 Σεπτεμβρίου 2006, 4:50πμ
μέλος από: 18/2/2006 μηνύματα: 64 0 |
Pinokio νομίζω πως βάσει νόμου,αν πληρείς φυσικά τις προθποθέσεις για να πάρεις μεταγραφή,οχι απλά πρέπει να παρακολουθήσεις μαθήματα στη Μυτηλίνη,αλλά για να πάρεις μεταγραφή θα πρέπει να έχεις περάσει και ένα συγκεκριμένο αριθμό μαθημάτων στο α εξάμηνο...νομίζω τα 2/3 των μαθημάτων του εξαμήνου... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #36101 από pinokio στις 12 Σεπτεμβρίου 2006, 12:07μμ
μέλος από: 8/8/2006 μηνύματα: 20 0 |
dn to ksera auto, alla dn nomizo na isxiei, an kserei kai kapoios allos kati as pei parakalo, euxaristo pantos thodore, kserete ti akousa ego, kai thelo na mou peite an ginete, na eimai gramenos stin mitilini alla na parakoloutho ta mathimata apo athina kai sto telos na pao na doso ekei ta mathimata |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #36102 από weirdlena στις 13 Σεπτεμβρίου 2006, 3:13μμ
μέλος από: 7/9/2006 μηνύματα: 27 0 |
Βάσεις...Μόρια...Έλεος πια, τα τελευταία 2 χρόνια είναι το πλέον πρσφιλές θέμα συζήτησης....ΟΚ, κάποιες βάσεις ανέβηκαν, άλλες κατέβηκαν, εξαρτάται και τι ήθελες! Πέρα από τισ βάσεις το πρόβλημα είναι γενικά το σύστημα των Πανελλαδικών...Δηλαδή, έλεος, γιατί να πρέπει το μέλλον μας να κρίνεται από ένα γραπτό?? ΓΙατί τώρα που τα μαθήματα γίναν 6 αν πατώσεις σε ένα την πάτησες κανονικά!!Για να επανέλθω πάντως, το γεγονός ότι κάποιες σχολές ανέβηκαν είναι καλό γιατί ήταν ψιλοξεφτίλα να μπαίνει ο καθένας σε σχολή και να γίνεται και καθηγητής...Τέλος πάντων...take care! |
προφίλάλλα... |