Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Αν νομίζεις οτι κανείς δε νοιάζεται για σένα, δοκίμασε να αφήσεις δυο τρεις λογαριασμούς απλήρωτους.
Τρίτη, 26 Νοεμβρίου

Ελευθεροτεκτονισμός Ο.ο

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #107994 από PiTSiRiKi στις 24 Αυγούστου 2012, 8:00μμ

PiTSiRiKi

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 29/7/2012
Ρε παιδιά σορρυ κιόλας αλλά...τι διάολο?? Τί στο καλό είναι ο ελευθεροτεκτονισμός? Οι Μασόνοι? Είναι καλοί ή κακοί? Γιατί διάβασα κάτι άρθρα στο νετ και με μπέρδεψαν έ-ν-τ-ε-λ-ω-ς...... και έχω φρικάρει κιόλας, γιατί ένας φίλος μου έχει 3 τελείες που σχηματίζουν τρίγωνο πάνω απ' τον αντίχειρά του, δλδ το μασονικό σύμβολο, και υποψιάζομαι ότι είναι ένας αο' αυτούς...απ'τα Γιάννενα είναι...υπάρχει μασονική στοά εκεί??
Πλιζζζζ όποιος ξέρει τίποτα ας απαντήσει....είμαι τοοοόσο μπερδεμένη!!     
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #107995 από PiTSiRiKi στις 24 Αυγούστου 2012, 8:02μμ

PiTSiRiKi

Εικονίδιο
banned
***απ' αυτούς
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #107997 από stef98 στις 24 Αυγούστου 2012, 9:20μμ

stef98

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 20/6/2012
Ουτε γω εχω καταλαβει τι ειναι οι Μασονοι.. ας μας πει καποιος.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #108003 από Webmaster στις 24 Αυγούστου 2012, 11:26μμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
μέλος από: 14/8/2002
Στο θέμα έχω απαντήσει παλιότερα εδώ: Ελευθεροτεκτονισμός

-----------------
The only unbearable thing is that nothing is unbearable.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #108005 από PiTSiRiKi στις 25 Αυγούστου 2012, 12:15πμ

PiTSiRiKi

Εικονίδιο
banned
Webmaster, τέτοιες απαντήσεις υπάρχουν παντού στο ίντερνετ. Πίστεψέ με.Μου λες ό,τι λένε και οι ιστοσελίδες στο Google. Πάλι δεν καταλαβαίνω τι μέρος του λόγου είναι. Τι συζητάνε όταν συναντιούνται? Γιατί συναντιούνται? Λες αποζητούν χρήματα και εξουσία...για ποιό λόγο? Και πώς εφαρμόζουν αυτήν τους την εξουσία? Είναι μεγάλη οργάνωση ή απλώς κάτι λίγοι τρελοί με κουκούλες? Με όσο πιο απλά λόγια γίνεται, το ζουμί της υπόθεσης, όχι γενικότητες.Νταξει, ίσως εγώ είμαι ηλίθια και δεν καταλαβαίνω.Τί να πω...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #108006 από PiTSiRiKi στις 25 Αυγούστου 2012, 12:16πμ

PiTSiRiKi

Εικονίδιο
banned
Επίσης υπάρχει τελικά Μασονική Στοά στα Γιάννενα??
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #108014 από johngate13 στις 25 Αυγούστου 2012, 3:26πμ

johngate13

Εικονίδιο
μέλος από: 18/1/2012
Έγραψε:(PiTSiRiKi@25 Αυγούστου 2012)
Επίσης υπάρχει τελικά Μασονική Στοά στα Γιάννενα??

Ναι υπάρχει Δές εδώ που αλλού έχει
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #108015 από Webmaster στις 25 Αυγούστου 2012, 4:18πμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
μέλος από: 14/8/2002
Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια απάντηση σαν τη δική μου ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού στο Internet. Και με προσβάλεις που λες ότι λέω γενικότητες. Εδώ εξήγησα μια από τις μυστικές ερμηνείες του λογοτύπου τους. Εξήγησα πώς ξεκίνησε και πού κατέληξε.

Μην περιμένεις με τέτοιο απαιτητικό ύφος να σου πω περισσότερα, ακόμα κι αν ξέρω. Ορισμένοι είναι πολύ πλήρεις με τον εαυτό τους για να κατανοήσουν τις απαντήσεις μου.

Τέλος, μάθε δύο πράγματα.

1. Οι τρεις τελείες δεν είναι μασονικό σύμβολο, άρα είσαι λάθος.
2. Το ελληνικό ερωτηματικό είναι το ";" και όχι το "?" με τα οποία μας φλόμωσες. Κι αν δυσκολεύεσαι να το βρεις στο πληκτρολόγιο, σε ενημερώνω ότι είναι στο πλήκτρο Q.

-----------------
The only unbearable thing is that nothing is unbearable.
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #108019 από arismaj7 στις 25 Αυγούστου 2012, 10:15πμ

arismaj7

Εικονίδιο
μέλος από: 18/8/2012

Αποδεκτή απάντηση

Η Μασονία είναι μυστική οργάνωση παιδιά... στην ουσία είναι ένα κύκλωμα υψηλά ιστάμενων πολιτών κάθε κοινωνίας (ιατροί, δικηγόροι, πολιτικοί κ.τ.π) οι οποίοι διευκολύνουν σε τρελό βαθμό τις υποθέσεις των άλλων μασόνων. Πιστεύουν στον Μ.Α.Τ.Σ. (Μέγας Αρχιτέκτονας Του Σύμπαντος). Το μασονικό σύμβολο είναι ο διαβήτης με τον γνώμονα σε δημιουργία ενός είδος ρόμβου. Αναγνωρίζονται μεταξύ τους από τη χειραψία και τον βηματισμό. Και όσο και να ενδιαφέρει κάποιον για το τι κάνουνε και το τι συζητάνε στις προσωπικές τους συζητήσεις.. πιθανότατα δε θα μάθει και πολλά μιας και τα κρατάνε μυστικά και μέχρι στιγμής πολύ λίγοι έχουν μιλήσει και έχουν δώσει κάποια στοιχεία.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #108023 από PiTSiRiKi στις 25 Αυγούστου 2012, 12:15μμ

PiTSiRiKi

Εικονίδιο
banned
Webmaster σου φαίνεται το ύφος μου απαιτητικό...ε λοιπόν σε διαβεβαιώ πως δεν είναι! Και αυτές τις ερωτήσεις δεν τις έκανα προσωπικά σε σένα, αλλά σε όλα τα μέλη του foroum.Δηλαδή τι να πώ...συγνώμη κιόλας άμα σε πρόσβαλλα.Επίσης, εγώ ψάχνω λίγο στο ίντερνετ πριν πω κάτι. Αυτό το σύμβολο μπορεί να είναι είτε το αντιπροσωπευτικό της μασονίας, είτε να σημαίνει μπάτσοι,γουρούνια,δολοφόνοι που το κάνουν συνήθως στις φυλακές...αφού λοιπόν αυτός ο φίλος μου δεν έχει κάνει φυλακή -το μόνο σίγουρο- υπέθεσα ότι έχει κάτι να κάνει με τους μασόνους.
Αα και ευχαριστώ για το ελληνικό ερωτηματικό...δεν είχα προσέξει ότι είναι εκεί :P. Τώρα θα σας φλομιάζω μόνο με ελληνικά ερωτηματικά...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login