Μήνυμα στις 25/8/2012 στις 10:15 @Flame
Αποδεκτή απάντηση:Η Μασονία είναι μυστική οργάνωση παιδιά... στην ουσία είναι ένα κύκλωμα υψηλά ιστάμενων πολιτών κάθε κοινωνίας (ιατροί, δικηγόροι, πολιτικοί κ.τ.π) οι οποίοι διευκολύνουν σε τρελό βαθμό τις υποθέσεις των άλλων μασόνων. Πιστεύουν στον Μ.Α.Τ.Σ. (Μέγας Αρχιτέκτονας Του Σύμπαντος). Το μασονικό σύμβολο είναι ο διαβήτης με τον γνώμονα σε δημιουργία ενός είδος ρόμβου. Αναγνωρίζονται μεταξύ τους από τη χειραψία και τον βηματισμό. Και όσο και να ενδιαφέρει κάποιον για το τι κάνουνε και το τι συζητάνε στις προσωπικές τους συζητήσεις.. πιθανότατα δε θα μάθει και πολλά μιας και τα κρατάνε μυστικά και μέχρι στιγμής πολύ λίγοι έχουν μιλήσει και έχουν δώσει κάποια στοιχεία.Πήγαινε στο θέμα: Ελευθεροτεκτονισμός Ο.ο
Μήνυμα στις 19/8/2012 στις 12:06 @Διασκέδαση
eurotrip! easy A! Πήγαινε στο θέμα: ταινιες σαν το project x
Μήνυμα στις 18/8/2012 στις 18:40 @Sex
έχω ακούσει και για κάποια σπρευ που ψεκαζει το μοριο του ο ανδρας και δε σε αφηνει εγκυο αλλα δεν γνωριζω αν δημιουργει προβληματα στειροτητας μακροπροθεσμα....
Πήγαινε στο θέμα: ανησυχία εγκυμοσύνης
Μήνυμα στις 18/8/2012 στις 18:37 @Sex
Ελπίζω να κάνεις πλάκα για αυτό με την βαζελίνη, έτσι? Η βαζελίνη στον κόλπο μπορεί να προκαλέσει κολπίτιδες και αφετέρου αλλοιώνει τα προφυλακτικά και μπορεί να τα κάνει να σπάσουν. Αν θες λοιπόν να χρησιμοποιήσεις κάποιο λιπαντικό, προτίμησε ένα προϊόν ειδικά γ' αυτή τη δουλειά, που να έχει βάση το νερό. οπ... σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία.... να σαι καλά!!! Πήγαινε στο θέμα: Αντιμετώπιση Παρθένας
Μήνυμα στις 18/8/2012 στις 18:36 @Sex
όλα αυτά που είπες Βασίλη τα κάνω πάντα... την καταντάω να με σπρώξει για να αρχίσω να γλείφω.... και φιλε helias94 που μάλλον έχουμε την ίδια ηλικία ;) καλως ή κακώς ξεπερνάει και το 18 για 2-3 πόντους... το μεγαλύτερο προβλημα είναι οτι ειναι πολυ στενο το δικο της... το κεφάλι μπένει και λιγο παραπάνω... ούτε το 1/4.... τέλοσπάντων ρε παιδιά... σας ευχαριστω... ισως μπω πιο αποφασιστικα την επομενη φορα...
Πήγαινε στο θέμα: Αντιμετώπιση Παρθένας
Μήνυμα στις 18/8/2012 στις 18:25 @Sex
αφιερώνω στα προκαταρκτικα παραπανω από μισή ώρα ρε παιδια... (δηλαδή της κανω στοματικό και την τρίβω...) τι να πω;; δε ξέρω;!!! θα πάθω και κανα νευροκαβαλικευμα στο τελος.... επίσης δεύτερο δαχτυλο με το ζορι μπενει μεσα της... και εμενα το παχος μου ειναι ισο με τρια δαχτυλα.... αφήστε που διαβασα μια ερευνα που λεει οτι το φυσιολογικο μεγεθος πεους σε στυση είναι στα 14 εκατοστα και εγω το εχω υπερβει κατα πολυ... Ευχαριστω παντως.... θα αγοράσω βαζελινη.. να δω τι θα γινει...!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Αντιμετώπιση Παρθένας
Μήνυμα στις 18/8/2012 στις 18:18 @Sex
είναι πολύ ριψοκίνδυνο.... δυστυχώς πρέπει να σου προτείνω να χρησιμοποιείτε προφυλακτικα.. όσο πιο ωραίο κι αν είναι χωρίς αυτα... αν και διαβασα πως ετοιμαζεται να βγει στην αγορα αντισυλληπτικό χαπι για τον αντρα... θα είναι τέλειο αν λειτουργεί και ισχύει όντως!!!!
Πήγαινε στο θέμα: ανησυχία εγκυμοσύνης
Μήνυμα στις 18/8/2012 στις 18:13 @Sex
εμένα με τρελαίνει να κανω!!!! είναι πολύ γαματο!!! και ευτυχώς καταφέρνω και τρελαίνω την κοπέλα μου!!! μόνοι περιορισμοί μου να είναι σχετικα καθαρό και να μην υπαρχει ζούγκλα στη γύρω περιοχή!!! παλιότερα ζήταγα από φίλες μου να με αφήσουν να τους κάνω γλυφομούνι για δικια μου εξασκηση και δικια τους ευχαρίστηση!!! και όλως περιέργως με αφήνανε και πλέον μπορώ να πω πως έχω αποκτήσει μια πολύ καλή τεχνική!!! σε 10 με 15 λεπτα οι κοπέλα μου χύνει!!!! τέλειο! συμβουλή προς τα κορίτσια.. να αφήνεστε ελεύθερες ώστε να χύσετε... η κοπέλα μου μου είπε πως νομίζει πως θα κατουρήσει αλλα είναι η τέλεια ηδονή και δεν (κατουρατε).... και στα αγόρια... γευτείτε τους χυμούς της παρτενέρ σας!!!!
Πήγαινε στο θέμα: στοματικο στη γυναικα
Μήνυμα στις 18/8/2012 στις 17:56 @Sex
ρε παιδια εγώ είμαι με μια κοπέλα παρθένα.... έχουμε δοκιμασει δύο φορές και δεν έχουμε καταφέρει να ολοκληρώσουμε.... εκείνη είναι πολύ στενή και εγώ δυστυχώς σε αυτήν την περίπτωση είμαι προικισμένος... προσπαθώ να μπω.. και το νιώθω σχεδόν αδύνατον!!!! και καθε τρεις και λίγο με σταματαει από τον πόνο... δεν είχα και ποτέ ξανα επαφή με παρθένα και δε ξέρω πως να το χειριστώ τι να κανω;;;
Πήγαινε στο θέμα: Αντιμετώπιση Παρθένας |