Μήνυμα στις 30/10/2014 στις 14:15 @Κλάψιμο
γεια σας μέλη του ftou Την Δευτερα θα κάνω εξαγωγή φρονιμίτη η οποια εξαγωγή δεν είναι μια συνηθισμένη. Ο φρονιμίτης μου είναι εγκλειστος και βγαίνει πλαγια και θα βγει με εγχειρηση το πρόβλημα μου είναι ότι μετά από όλα όσα μου είπε ο γναθοχειρουργός για την εξαγωγή φοβήθηκα παρα πόλη διότι πρώτα θα μου άνοιξη το ούλο με νυστέρι για να απελευθερωθεί ο φρονιμίτης και μετά θα τεμαχίσει τον φρονιμίτη για να γίνει πιο εύκολη η εξαγωγή του. Εχει κάνει κανεις σας παρόμοια εξαγωγή φρονιμίτη και αν ναι πως ήσασταν κατά την διάρκεια της εξαγωγής? Πήγαινε στο θέμα: εξαγωγή φρονιμίτη
Μήνυμα στις 28/8/2014 στις 20:39 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Αν θες να την παίξεις μαζί του θα πρέπει να το κάνεις όταν θα είσαι σπίτι σου και όταν όλοι θα λείπουν.Θα βάλεις τσόντα στο pc και μετά αφού καυλώσετε του το προτείνεις. Μην του το πεις μέσο internet γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν ξέρει κανένας άλλος τον κωδικό του απο το λογαριασμό του και σε κάνει ρεζίλι εκτος από αυτό μπορεί να του φανή σαν πλάκαΠήγαινε στο θέμα: Μαλακία με φίλο
Μήνυμα στις 28/8/2014 στις 20:30 @Διασκέδαση
Αποδεκτή απάντηση:Είναι επεισόδιο από την σειρά αληθινοί έρωτεςΠήγαινε στο θέμα: Alpha ταινία/σειρά
Μήνυμα στις 22/8/2014 στις 12:53 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:μια χαρά είσαι αν και το κανονικό είναι να είσαι 10 κιλά λιγότερο από το ύψος σου δηλαδή είσαι 1.66 56kgΠήγαινε στο θέμα: Πόσα κιλά πρέπει να είμαι?
Μήνυμα στις 18/8/2014 στις 00:12 @Sex
όχι δεν πονάει και ούτε αλλάζει κάτι είτε είναι με προφυλακτικό είτε χωρίς
Πήγαινε στο θέμα: Σεξ
Μήνυμα στις 15/8/2014 στις 02:28 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Θα σου συνιστούσα να μην κάνεις τίποτα με αυτόν που σου εκδήλωσε πρόσφατα ενδιαφέρον γιατί είναι η λάθος επιλογή.Το αγόρι σου σε αγαπάει και τον αγαπάς και σου δείχνει καθημερινά το πόσο σημαντική είσαι γι αυτόν και έχετε σχέση 1 ολόκληρο χρόνο. Αν όμως έκανες κάτι και το μάθαινε πιστεύεις ότι θα σε συγχωρούσε? Αρκέσου στην σχέση που έχεις τώρα και κάνε τα πάντα για να μην την διαλύσης. Αγόρι σαν κι αυτό μπορεί να μην ξαναβρείς. Στο λέω εγώ που είμαι και αγόρι και ξέρω από φίλους μου τους χαρακτήρες τουςΠήγαινε στο θέμα: Παράλληλη σχέση
Μήνυμα στις 11/8/2014 στις 18:55 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Δεν γίνετε να μικρύνει εσύ μάλλον το μέτρησες λάθος. Το πέος δεν μεγαλώνει μετά από κάθε σεξουαλική επαφή αλλά με την πάροδο του χρόνου. Μέχρι να γίνεις 21-22 μπορεί να μεγαλώσει κι άλλο. Aποδεκτή αν σε κάλυψαΠήγαινε στο θέμα: ΣΙΜΥΚΡΙΝΣΗ ΠΕΟΥΣ
Μήνυμα στις 9/3/2014 στις 19:09 @Διάφορα
pi8hkos97 Δεν ευθύνεται ο μπαμπάς μας για το χωρισμό και οι 2 το αποφάσισαν ότι θα χωρίσουν και δεν ξέρουμε το λόγο.Δεν μας λένε τίποτα. όσο για το σπίτι και η μάνα μας συμφώνησε στο να πουληθεί το σπίτι γιατί εμείς θα πάμε να μείνουμε στο πατρικό της στης Σέρρες.όσον αφορά το πρόβλημα με τον αδερφό δεν τον ενοχλεί το ότι θα μετακομίσουμε αλλά το ότι δεν θα βλέπει το μπαμπά μας κι εκτός από αυτό έχει 1 μέρα να έρθει στο σπίτι είναι στο σπίτι τον γονιών του και η μάνα μας πήγε στο πατρικό τις για να το καθαρίσει από την παρασκευή που μας είπε ότι χωρίζουν και είμαστε μόνοι μας στο σπίτι κι εγώ φροντίζω τον αδερφό μου. Αλλά κι εκτός από όλα αυτά από χθες θέλει να είναι όλοι μέρα μαζί μου μου έχει γίνει κολλιτσίδα ακόμη και να κοιμάται μαζί μου θέλει τα βράδια έχει φτάσει σε σημείο να μου σπάει τα νεύρα ώρες ώρες Πήγαινε στο θέμα: χωρίζουν οι γονείς μου
Μήνυμα στις 8/3/2014 στις 00:04 @Διάφορα
Σήμερα οι γονείς μου μας ανακοίνωσαν ότι θα χωρίσουν τώρα θα αναγκαστούμε να μείνουμε με τη μάνα μας και να πάμε σε άλλη πόλη γιατί ο μπαμπάς μας θέλει να φύγει από την Ελλάδα και θα πουλήσει το σπίτι μας.Το πρόβλημα είναι ότι ο αδερφός μου το πήρε κατάκαρδα και κλέη είναι μόλις 13 και είναι δεμένος πολύ με το μπαμπά μας αλλά δεν ξέρω τι να κάνω για να σταματήσει να κλέη.Mπορείτε να μου πείτε τι να κάνω για να σταματήσει να κλέη?
Πήγαινε στο θέμα: χωρίζουν οι γονείς μου
Μήνυμα στις 9/12/2012 στις 23:20 @Διάφορα
λες ότι σπουδάζεις αρχιτεκτονική για πες μου πως χτίζουμε ένα σπίτι για να δω αν σπουδάζεις στα αλήθεια Πήγαινε στο θέμα: ΠολιτικοςΜηχανικος/Αρχιτεκτονας/Δομικων |