Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Προσπαθείς να μάθεις ένα μωρό να μιλάει κανονικά αλλά καταλήγεις να μιλάς εσύ μωρουδιακά
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Ο Χειροτεροςς ανθρωπος στον κοσμο!

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #106787 από petros97 στις 06 Αυγούστου 2012, 10:59πμ

petros97

Εικονίδιο
μέλος από: 6/8/2012
Η Γιαγια μου του μπαμπα μου η μανα(Η ΠΟΥΤΑΝΑ).ΕΙΝΑΙ ο χειροτερος ανθρωπος που ξερω.Για αρχη απο τοτε που τη θυμαμαι μονο κακες αναμνησεις εχω.Μας εκλεινε εμενα και τους φιλους μου το ρευμα την ωρα που παιζαμε π.χ pc,ps2 καπου 6-7 χρονων παραλιγο να την τραβουσα μπουκετο αλλα με σταματησε ο μπαμπας μου.Επισης απο τοτε (πριν 7-8 χρονια)και ως τωρα βριζει με τα πιο ασχημα λογια την αλλη την γιαγια μου,τον παππου μου,τη μανα μου ΚΑΙ ΜΕΝΑ!!wtf? τεσπα οι γονεις μου ειναι χωρισμενοι και αυτη κατηγορει τη μανα και την γιαγια μου οτι φταιν εκεινες που χωρισαν οι γονεις μου ενω αυτη ηταν που επεμβαινε αναμεσα τους.Αλλος και ο πατερας μου,ενω ειναι πολυ καλοσ ανθρωπος εχει κολλησει πανω της.Η μαμα μου μου ειχε πει οτι ηθελε να κανει 3ο δωματιο στο σπιτι που σιζουσαν για να ειναι μες τα ποδια τους.Ολο της το σοι εχει τη χειροτερη φημη στο χωριο,τον αδερφο της τον φωναζαν σατραπη χΔ.Εχει παρει το φτιαρι και θαβει ολο το χωριο.Αυτη τη στιγμη τωρα ειναι μεσα και βριζει τους φιλους μου και μενα.Τους κατηγορει οτι κλεβουν απο το σπτι(!) ενω ειναι 8 χρονια φιλοι μου και ολοι εχοθν καποια σχεση με την οικογενεια.π.χ βαφτιστικο,,,και αλλα.Και ειναι και πολυ καλα παιδια.Σχεδον καθε μερα κανουμε παρεα και πιγενουμε στο δικο μου σπιτι,στο δικο τουσ και τρωμε οπου ειμαστε.Λεει οτι μου τρωνε το φαγητο και με εκμεταλλευονται και οταν της λεω οτι τρωω και γω εκει λεει ναι καλα και αλλαζει θεμα.Εμενα με βριζει επειδη την αποφευγω και δεν της δινω σημασια και λεει δεν μου εχουν δωσει καμια σειρα και τετοιεσ μαλακιες.<<Αμα σε ειχα εγω θα σε ειχα στρωσει θα σε εριχνα 2 με το μπαστουνι και θα σε εκανα το κωλο μαυρο χΔ ειπε πριν λιγο.Αλλα τωρα το προβλημα:Οταν βριζει την οικογενεια μου δεν μπορω να κρατιθω.Βαραω τοιχους και κρεβατια για να σιγκρατισω την οργη μου.ΣΗμερα της εκλεισα τη πορτα και μιλαει μονη της στο κενο,εμενα βριζει παλι.Φοβαμαι οτι μια μερα (αρκετα συντομα) δεν θα σιγκρατιθω και θα ακουσει το καντηλι της ζωης της.Τεσπα να μιν κανω τπτ χειροτερο φοβαμαι,τι να κανω?Εχει σπασει το ποδι της πριν 2 χρονια.περπατουσε με π παλια αλλα τωρα ειχε κατι στο κοκκαλο και εκανε και αλλη εγχειρηση και χεν σικονεται απο το κρεβατι τωρα.Αυτο το χαρακτηρα ομμως τον ειχε παντα απο νεα.Μου το εχουν πει και αλλοι,αλλα την βλεπω και γω.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???Γαμω την κοινωνια μου δεν αντεχω αλλο.Ιρθα εδω και για διακοπες...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #106788 από Φοβερός στις 06 Αυγούστου 2012, 11:24πμ

Φοβερός

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 21/5/2012
Το πρώτο πράμα που θα σου πω είναι ότι.. δεν είναι ανάγκη να πηγαίνεις για διακοπές... φέτος δεν πήγα πουθενά και περνάω πολύ καλύτερα στην Αθήνα... έπρεπε να μην πήγαινες καν αφού είναι τέτοια. Μετά... Αφού είναι έτσι όπως μου λες δεν είναι καθόλου ωραίο.. στην θέση σου θα κουβέντιαζα με τους δικούς μου να μην την αφήσουμε να ξαναμπεί στο σπίτι μετά από χοντρό βρίσιμο που θα της είχα ρίξει.. όταν λέω βρίσιμο δεν εννοώ μόνο μπινελίκια αλλά και λόγια που θα την κάνουν να ντραπεί για αυτά που κάνει. Και άμα οι δικοί μου δεν έλεγαν να κάνουν τίποτα θα έπαιρνα την εξουσία στα χέρια μου τώρα που είμαι 18 χρονών. Εσύ πόσο είσαι? Άμα είσαι 15 + τότε ρίξε της καμία φωνή ή τέλος πάντων ότι και να σου λέει να της απαντάς από πάνω και να την απαξιώνεις και να κάνεις πως δεν σε νοιάζει. Θα σκάσει πιστεύω από τον εγωισμό της και θα κάνει το μεγάλο μπαμ που θα σε κατηγορεί ή θα χειροτερέψει η κατάσταση που αυτό θα είναι και το τέλος όλης της υπόθεσης για πάντα. Ελπίζω να καταλαβαίνεις το σκεπτικό μου. Αυτά από εμένα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #106790 από giozz στις 06 Αυγούστου 2012, 11:53πμ

giozz

Εικονίδιο
petros97, να προσπαθήσεις να ηρεμήσεις, αν και δεν είναι εύκολο αυτό και το καταλαβαίνω. Ο καυγάς τρέφει πολλούς ανθρώπους, και μπαίνοντας στην ίδια συχνότητα μαζί της πρώτα από όλα της δίνεις την ικανοποίηση πως "επικοινωνείς" μαζί της, αφού τη γλώσσα αυτήν καταλαβαίνει. Κυρίως όμως κάνεις κακό στον εαυτό σου. Θα σου είναι πολύ δύσκολο να μάθεις να σκέφτεσαι και να αντιμετωπίζεις τη ζωή σου ήρεμα και λογικά, αν συνηθίσεις να τρέφεσαι με θυμό και οργή κι εσύ. Ο θυμός σου είναι μια φαινομενικά δίκαιη αντίδραση. Όμως δεν παύει να σου παίρνει όλη την υπέροχη Ενέργεια των 15 χρόνων- σκέψου το. Την επόμενη φορά που θα σε προκαλέσει, και θυμώσεις παρατήρησε τον εαυτό σου. Απλά. Δες πόσο πολύ έχεις θυμώσει/οργιστεί χωρίς να σκεφτείς εάν είναι κακός ή καλός. Παρατηρώντας τον θα διαπιστώσεις πως είναι ένα συναίσθημα, όπως όλα τα άλλα και πως κάθε φορά όταν τον παρατηρείς να κυριαρχεί στην καρδιά σου, ο θυμός μικραίνει και σιγά σιγά ελέγχεται(!). Δες το και λίγο "εγωιστικά" το θέμα. Κάποιος κυριαρχεί μέσα μας αν καταφέρει να μας κάνει να οργιστούμε, να θυμώσουμε. Αν αντίθετα στην αδικία εμείς φερθούμε με ανωτερότητα ο άλλος νικιέται κατά κράτος, και φυσικά Εμείς είμαστε οι Κυρίαρχοι του εαυτού μας. Μπορείς να επιδιώκεις παρέες και δραστηριότητες που σε ηρεμούν και βοηθούν όλη σου η ενέργεια να γίνει στόχοι και δημιουργία. Να είσαι καλά.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #106794 από petros97 στις 06 Αυγούστου 2012, 12:44μμ

petros97

Εικονίδιο
Φοβερος ειμαι 14.Στο σπιτι του πατερα μου ειμαι.Δεν θελω να με διωξει απο το σπιτι μου κιολα,επειδη εχει καλλο στον εγκεφαλο.Ευχαριστω παντως πραγματικα.
giozz Μου φαινονται πολυ σωστα αυτα που λες και θα το δοκιμασω το εχω προσεξει πολλες φορες πως ειναι η μονη περιπτωση που βγαινω εκτος εαυτου.Αλλα κατι ακομα,ο πατερας μου οπως εχω πει ειναι κολλημενος πανω της.Αν και ειναι στην δουλεια τωρα αυτη προλαβε και του ειπε οτι της εκλεισα την πορτα και πριν 2 λεπτα με πηρε πιθανοτατα για να μου τα ψαλλει και απο πανω.Η βλακεια που εχω κανει και γω ειναι οτι δεν του εχω πει πολλα πραγματα σχετικα με αυτην.Ειναι τελειως πονηρη,οποτε παει να θαψει σιγουρευετε οτι εφυγε απο το σπιτι ο πατερας μου και μετα αρχιζει.Aλλα ρε γαμωτο μου οποτε παω να του μιλησω δεν ξερω μου ερχεται να κλαψω και τελικα τιποτα δεν του λεω.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #106795 από Noir Désir στις 06 Αυγούστου 2012, 1:03μμ

Noir Désir

Εικονίδιο
μέλος από: 11/5/2012
Προσπαθησε καποια στιγμη που θα εισαι πιο ηρεμος να του μιλησεις, οχι οταν εισαι νευριασμενος γιατι δε θα μπορεις να σκεφτεις καθαρα, και πες του τα ολα. Κ αν δε σε πιστεψει, βρες εναν τροπο να του αποδειξεις..αν εχει συνεχεια αυτη τη συμπεριφορα, δε μπορει καποια στιγμη θα το καταλαβει ο πατερας σου, αν του χεις βαλει υποψιες.. Ε και πια αν δεν αλλαξει τπτ, ξαναμιλα στον πατερα σ και πες του οτι αν δεν γινει κατι με τη γιαγια σου δε θα ξαναπας εκει γιατι δεν αντεχεις αλλο.. Και μονο απ'τη συζητηση πιστευω κατι θα υποψιαστει ο πατερας σου, εστω και λιγο, γτ στην τελικη γιατι να κανεις θεμα αν δεν υπηρχε καποιος λογος..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #106796 από petros97 στις 06 Αυγούστου 2012, 1:25μμ

petros97

Εικονίδιο
Εδω και καποιες μερες εχει υποψιαστει κατι.Πιστευω οτι σημερα θα καταλαβει.Πολλες φορες πηγα να του μιλησω και δεν με πιστευε.Μια φορα την τραβιξα βιντεο οταν ακομα πιγενε με το π να με βριζει και να προσπαθει να με βαρεσει με τη μυγοσκοτοστρα xD και με λεει τι βλακειες ειναι αυτες και εφυγε
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #106805 από Noir Désir στις 06 Αυγούστου 2012, 3:46μμ

Noir Désir

Εικονίδιο
μέλος από: 11/5/2012
Οοοκ..αποκλείεται να μην έχει πάρει είδηση τίποτα ο πατέρας σου, απλά δεν θέλει να το παραδεχτεί επειδή είναι μάνα του. Τέλος πάντων, καλή τύχη σήμερα και ελπίζω να κάνει κάτι για την κατάσταση.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #106815 από giozz στις 06 Αυγούστου 2012, 6:40μμ

giozz

Εικονίδιο
Λόγω προσωπικής πείρας με συγγενικά μου πρόσωπα σου ξαναγράφω.
Η αλήθεια είναι πως είσαι ακόμη μικρός, αλλά σε 1-2 χρόνια θα αισθάνεσαι απότομα πολύ μεγάλος και σύντομα θα είσαι και βιολογικά και νοητικά άντρας. Καθώς η δύναμη σου θα αυξάνεται, έχει μεγάλη σημασία να έχει αυτοκυριαρχία και - όσο είναι αυτό δυνατόν - κατανόηση προς τους άλλους. Κανείς δεν είναι τέλειος. Φυσικά και δεν δικαιολογείται τέτοια συμπεριφορά από τη γιαγιά σου και δεν εννοώ πως πρέπει να συγκαλύψεις τα γεγονότα αυτά. Μίλησε στον πατέρα σου ήρεμα, θα βρεις κάποια ευκαιρία. Εξάλλου σύντομα θα είστε φίλοι.
Πολλές φορές οι γονείς/παππούδες μας δεν καταλαβαίνουν πως μας πληγώνουν, ή πάλι δε γνωρίζουν πως να δείχνουν αγάπη και στοργή. Άλλοι πάλι, πιο ηλικιωμένοι, ίσως θεωρούν πως με τη σκληρότητα φτιάχνουν ένα άνθρωπο με πιο ισχυρό χαρακτήρα, ίσως ακόμη αυτόν τον τρόπο γνώρισαν μόνο. Φυσικά δεν είναι εύκολο να αλλάξει ένας ηλικιωμένος άνθρωπος. Εσύ όμως, όντας νέος ακόμη, τώρα βάζεις θεμέλια για το χαρακτήρα που θα έχεις αύριο - χτίσε με καλά υλικά.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login