Μήνυμα στις 6/8/2012 στις 13:25 @Flame
Εδω και καποιες μερες εχει υποψιαστει κατι.Πιστευω οτι σημερα θα καταλαβει.Πολλες φορες πηγα να του μιλησω και δεν με πιστευε.Μια φορα την τραβιξα βιντεο οταν ακομα πιγενε με το π να με βριζει και να προσπαθει να με βαρεσει με τη μυγοσκοτοστρα xD και με λεει τι βλακειες ειναι αυτες και εφυγε
Πήγαινε στο θέμα: Ο Χειροτεροςς ανθρωπος στον κοσμο!
Μήνυμα στις 6/8/2012 στις 12:44 @Flame
Φοβερος ειμαι 14.Στο σπιτι του πατερα μου ειμαι.Δεν θελω να με διωξει απο το σπιτι μου κιολα,επειδη εχει καλλο στον εγκεφαλο.Ευχαριστω παντως πραγματικα. giozz Μου φαινονται πολυ σωστα αυτα που λες και θα το δοκιμασω το εχω προσεξει πολλες φορες πως ειναι η μονη περιπτωση που βγαινω εκτος εαυτου.Αλλα κατι ακομα,ο πατερας μου οπως εχω πει ειναι κολλημενος πανω της.Αν και ειναι στην δουλεια τωρα αυτη προλαβε και του ειπε οτι της εκλεισα την πορτα και πριν 2 λεπτα με πηρε πιθανοτατα για να μου τα ψαλλει και απο πανω.Η βλακεια που εχω κανει και γω ειναι οτι δεν του εχω πει πολλα πραγματα σχετικα με αυτην.Ειναι τελειως πονηρη,οποτε παει να θαψει σιγουρευετε οτι εφυγε απο το σπιτι ο πατερας μου και μετα αρχιζει.Aλλα ρε γαμωτο μου οποτε παω να του μιλησω δεν ξερω μου ερχεται να κλαψω και τελικα τιποτα δεν του λεω. Πήγαινε στο θέμα: Ο Χειροτεροςς ανθρωπος στον κοσμο!
Μήνυμα στις 6/8/2012 στις 10:59 @Flame
Η Γιαγια μου του μπαμπα μου η μανα(Η ΠΟΥΤΑΝΑ).ΕΙΝΑΙ ο χειροτερος ανθρωπος που ξερω.Για αρχη απο τοτε που τη θυμαμαι μονο κακες αναμνησεις εχω.Μας εκλεινε εμενα και τους φιλους μου το ρευμα την ωρα που παιζαμε π.χ pc,ps2 καπου 6-7 χρονων παραλιγο να την τραβουσα μπουκετο αλλα με σταματησε ο μπαμπας μου.Επισης απο τοτε (πριν 7-8 χρονια)και ως τωρα βριζει με τα πιο ασχημα λογια την αλλη την γιαγια μου,τον παππου μου,τη μανα μου ΚΑΙ ΜΕΝΑ!!wtf? τεσπα οι γονεις μου ειναι χωρισμενοι και αυτη κατηγορει τη μανα και την γιαγια μου οτι φταιν εκεινες που χωρισαν οι γονεις μου ενω αυτη ηταν που επεμβαινε αναμεσα τους.Αλλος και ο πατερας μου,ενω ειναι πολυ καλοσ ανθρωπος εχει κολλησει πανω της.Η μαμα μου μου ειχε πει οτι ηθελε να κανει 3ο δωματιο στο σπιτι που σιζουσαν για να ειναι μες τα ποδια τους.Ολο της το σοι εχει τη χειροτερη φημη στο χωριο,τον αδερφο της τον φωναζαν σατραπη χΔ.Εχει παρει το φτιαρι και θαβει ολο το χωριο.Αυτη τη στιγμη τωρα ειναι μεσα και βριζει τους φιλους μου και μενα.Τους κατηγορει οτι κλεβουν απο το σπτι(!) ενω ειναι 8 χρονια φιλοι μου και ολοι εχοθν καποια σχεση με την οικογενεια.π.χ βαφτιστικο,,,και αλλα.Και ειναι και πολυ καλα παιδια.Σχεδον καθε μερα κανουμε παρεα και πιγενουμε στο δικο μου σπιτι,στο δικο τουσ και τρωμε οπου ειμαστε.Λεει οτι μου τρωνε το φαγητο και με εκμεταλλευονται και οταν της λεω οτι τρωω και γω εκει λεει ναι καλα και αλλαζει θεμα.Εμενα με βριζει επειδη την αποφευγω και δεν της δινω σημασια και λεει δεν μου εχουν δωσει καμια σειρα και τετοιεσ μαλακιες.<<Αμα σε ειχα εγω θα σε ειχα στρωσει θα σε εριχνα 2 με το μπαστουνι και θα σε εκανα το κωλο μαυρο χΔ ειπε πριν λιγο.Αλλα τωρα το προβλημα:Οταν βριζει την οικογενεια μου δεν μπορω να κρατιθω.Βαραω τοιχους και κρεβατια για να σιγκρατισω την οργη μου.ΣΗμερα της εκλεισα τη πορτα και μιλαει μονη της στο κενο,εμενα βριζει παλι.Φοβαμαι οτι μια μερα (αρκετα συντομα) δεν θα σιγκρατιθω και θα ακουσει το καντηλι της ζωης της.Τεσπα να μιν κανω τπτ χειροτερο φοβαμαι,τι να κανω?Εχει σπασει το ποδι της πριν 2 χρονια.περπατουσε με π παλια αλλα τωρα ειχε κατι στο κοκκαλο και εκανε και αλλη εγχειρηση και χεν σικονεται απο το κρεβατι τωρα.Αυτο το χαρακτηρα ομμως τον ειχε παντα απο νεα.Μου το εχουν πει και αλλοι,αλλα την βλεπω και γω.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???Γαμω την κοινωνια μου δεν αντεχω αλλο.Ιρθα εδω και για διακοπες...
Πήγαινε στο θέμα: Ο Χειροτεροςς ανθρωπος στον κοσμο! |