Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Θέλω ξύρισμα! ©mountrixas, irc.ftou.gr
Πέμπτη, 17 Απριλίου

Θελει να να μεινει μονη αλλα μ’αγαπαει

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #83188 από lolboi στις 04 Αυγούστου 2011, 6:36μμ

lolboi

Εικονίδιο
μέλος από: 19/6/2011
Παιδια μου ειπε η κοπελια μου πως τις τελευταιες μερες δεν ειναι καλα κ θελει να μεινει λιγο μονη τις για καμια βδομαδα..νομιζω πως φταιω και γω γιατι εχει 2 βδομαδες να την δω και την πιεζα για να πει στους γονιους της (επειδη ειναι το μεσο της για να βρεθομαστε) για να βρεθουμε..κ σημερα μου ειπε πως δεν ειναι καλα κ να μεινει μονη..θελω να την καταλαβω γιατι την αγαπαω και δεν θελω να την χασω..μου το ειπε οτι δεν φταιω εγω κ οτι δεν εκανα κατι κ οτι με αγαπαει..αλλα δεν ειναι καλα..ειπαμε να μην μιλησουμε για καμια βδομαδα για να συνελθει..δεν ξερω τι να κανω..2 εβδομαδες εχει να την δω κ τρελενομαι...τι να κανω? :(
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #83189 από Webmaster στις 04 Αυγούστου 2011, 6:53μμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
μέλος από: 14/8/2002
Θέλει να δει αν τη γουστάρει εκείνος που γουστάρει.

Αν ναι, τότε θα σου πει να χωρίσετε. Αν όχι, τότε θα ξαναγυρίσει σε σένα.

Κλασσικό trick.

-----------------
The only unbearable thing is that nothing is unbearable.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #83190 από lolboi στις 04 Αυγούστου 2011, 7:53μμ

lolboi

Εικονίδιο
Έγραψε:(Webmaster@04 Αυγούστου 2011)
Θέλει να δει αν τη γουστάρει εκείνος που γουστάρει.

Αν ναι, τότε θα σου πει να χωρίσετε. Αν όχι, τότε θα ξαναγυρίσει σε σένα.

Κλασσικό trick.

δεν υπαρχει κανεις ρε φιλε..με αγαπαει κ το ξερω...απλα δεν ξερω τι να κανω γτ εχει μερες να την δω κ τρελενομαι ;/
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #83191 από lolboi στις 04 Αυγούστου 2011, 7:57μμ

lolboi

Εικονίδιο
απλα ζητησε 1 εβδομαδα για να συνελθει κ μετα να μιλαμε κ να βρεθομαστε κανονικα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #83192 από Webmaster στις 04 Αυγούστου 2011, 8:08μμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
μέλος από: 14/8/2002
Καααααααααααααλά

Εγώ σου το είπα πάντως να μη σου έρθει έκπληξη

-----------------
The only unbearable thing is that nothing is unbearable.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #83300 από mustirios στις 06 Αυγούστου 2011, 6:26πμ

mustirios

μέλος από: 27/6/2011
όλοι μας τα ακουσαμε αυτα και κανείς μας δεν πίστευε πως θα χωριζε..δυστηχως είναι φραση κλισέ που χωρίζουν οι κοπέλες τα αγόρια τους..ελπίζω να βγω ψεύτης..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #83313 από M1k3y στις 06 Αυγούστου 2011, 3:32μμ

M1k3y

Εικονίδιο
μέλος από: 29/12/2010
Υπάρχουν 2 περιπτώσεις:

α) Ή θέλει να σε χωρίσει, και ψάχνει για άλλον
β) Ή απλά σε βασανίζει, λόγω οξείας τσουγδίτιδας

Η πρόταση μου: Ψάξε για άλλη, όσο είναι καιρός.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #83319 από Doctoras στις 06 Αυγούστου 2011, 5:37μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Tιποτα μα τιποτα δεν ειναι σηγουρο.Παντος το μονο σηγουρο απο αυτην την ιστορια ειναι οτι δεν αγαπαει πια διοτι αν σε αγαπαγε οχι μια βδομαδα δεν θα αντεχε να σε παρει τηλεφωνο αλλα μεσα σε δυο τρεις μερες θα σου εστελνε ενα μυνηματακι ρε αδερφε.Απλα η κοπελα δεν εχει τα κοτσια να στο πει στα ισα και απομακρυνεται αφεινοντας το στον χρονο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #83321 από zamanfou στις 06 Αυγούστου 2011, 6:00μμ

zamanfou

Εικονίδιο
μέλος από: 28/3/2011
Ή βρήκε άλλον όπως είπαν πιο πάνω, ή σκυλοβαρέθηκε και είπε να μείνετε χώρια μια βδομάδα μπας και της λείψεις και αντέξει λίγο ακόμη στη σχέση...ή την πίεσες πολύ και ξενέρωσε με κάτι και βρήκε αυτή τη δικαιολογία για να σε αποφύγει ή ακολουθεί τη μέθοδο γραμματόσημο για να κολλήσεις περισσότερο και να σε έχει του χεριού της.Σε κάθε περίπτωση ένα είναι το σίγουρο,ότι δεν θα είστε όπως πριν και ότι αν ραγίσει το γυαλί δεν ξανακολλάει.Οπότε ξεκόλλα όσο είναι καιρός και μην γίνεις το κουταβάκι της που θα σε έχει για να τρέχεις από πίσω της.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #83322 από MeLeneGiwrgo στις 06 Αυγούστου 2011, 6:01μμ

MeLeneGiwrgo

Εικονίδιο
μέλος από: 13/7/2011
Σωστότατος o doctor.Αυτές δεν βλέπουν τον χωρισμό όπως εμείς.Και καλά δεν θέλουν να μας πληγώσουν και το φέρνουν Σιγά-Σιγά...Νομίζουν οτί θα είναι καλυτερα έτσι αλλά δεν ξερουν τη δικιά μας ψυχολογια και δεν καταλαβαινουν οτι τα προτιμαμε μιακ ια εξω και όχι σε αναμονή....Μιλάω απο προσωπική εμπειρία...εμένα δεν μ πε μια βδομαδα μου πε 2-3 μερες και οπως και σε σενα μ λεγε πως μ αγαπαει και να μεινει μονη κλπ κλπ.....Την τρίτη μέρα μ πε να χωρίσουμε οριστικά.Επειδή εγώ όμως δεν έιμαι κορόιδο ήμουν ήδη στα σκαριά για νέα σχέση και την επόμενη ήμουν με άλλη.. Στα @@ μ την εγραψα λοιπόν και σ προτείνω να κανεις και συ το ιδιο φιλε.(σρυ webmaster για την εκφραση btw)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login