Μήνυμα στις 7/1/2012 στις 10:46 @Sex
Μέσα τον κόλπο υπάρχει αέρας.Για να εισχωρήσει το πέος μέσα στον κόλπο πιέζει αυτόν τον αέρα ο οποίος από κάπου πρέπει να βγει.Την είσοδο όμως την κλείνει το πέος σου για αυτό βγαίνει με δυσκολία και κάνει αυτόν τον ήχο
Πήγαινε στο θέμα: ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΗΧΟ
Μήνυμα στις 28/12/2011 στις 17:43 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Φίλε μου καταρχάς είμαι 2 χρόνια μικρότερος σου.και γω ειχα πειραματιστει στο παρελθον,δν το εχω πει σε κανεναν βεβαια αλλα το κανα.Δεν ειναι κατι για να ντρεπεσαι,στην εφηβεια γινονται αυτα....Απο τη στιγμη που εχεις κατασταλλαξει οτι σ αρεσει η κοπελα σου,εισαι μια χαρα και δν στο λεω γιατι δν μ επιτρεπεται να πω κατι αντιθετο μεσα στο forum,είναι η ειλικρινή μου άποψη και στην εκφράζω ακριβώς όπως την έχω συλλάβει.Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να ανησυχείς και να χάνεις τον ύπνο σου για το τίποτα.Επειδη δεν σ σηκωνεται με την καθε μια δν χαλασε κ ο κοσμος!ουτε κ εγω ερεθιζομαι με το παραμικρο,σε ελαχιστες περιπτωσεις θα δω μια κοπελα στο δρομο και θα μ καβλωσει κατευθειαν....συνηθως τετοια τα παθαινω στο ακυρο οταν σκεφτομαι πραγματα και οχι οταν βλεπω.βεβαια γκει τσοντες δν εχω δει αλλα και να βλεπα δν θα πιστευα οτι στο ελαχιστο θα επηρρεαζε αυτο τον ανδρισμο μου.η συμβουλη μου ειναι να ηρεμησεις,να λες ευχαριστω που εχεις μια κοπελα που σε αγαπαει και την αγαπας,καθως τετοιες περιπτωσεις ειναι σπανιες (απο προσωπικη πειρα :( )και δεν ειναι δεδομενες.Επομενως επειδη δν ξερεις τι σ επιφυλασσει το αυριο,μην χανεις ευκαιριες για τετοια θεματα,δν αξιζει....Θα το μετανοιωσεις στο μελλον.Ζησε τη ζωη σου χωρις τετοια κολληματα γιατι το μονο που κανουν ειναι να σε κρατανε πισω.Τα παντα ειναι στο μυαλλο σου για μενα και μπορεις να το ξεπερασεις παρα πολυ ευκολα αν θεσ πραγματικα.δεν εχεις καποιο λογο να ανησυχεις.Και για τελευταία φορά,να λες ευχαριστω που εχεις και μια κοπέλα να σε καταλαβαίνει :)Πήγαινε στο θέμα: γκει,μπαι η στραιτ ?
Μήνυμα στις 8/12/2011 στις 23:27 @Sex
Αυτά είναι αυτά που μένουν φίλε μου ... :) Πήγαινε στο θέμα: δεν ξερω να φιλαω...
Μήνυμα στις 8/12/2011 στις 20:12 @Sex
Εγω πάλι στο πρωτο μ φιλι ημουν καπως απροβλεπτος ! :P. Μ άρεσε τέλος πάντων η κοπέλα πολύ,είχαμε βγει παρέες και αυτή μαζί μας...Καθόμαστε σε μια καφετέρια,όλα ωραία και καλά αλλά κόλωνα να κάνω κίνηση.Τεσπά περνάει η μέρα κάνουμε να φύγουμε σιγά σιγά και κατι μ είπε ενας φίλος μου για το οτι κολωσα με ενα χαμογελακι ως τα αυτια..γυρναω και γω την κοιταω πηγε να μπει στο λεωφορειο να φυγει.Κυριολεκτικα γυρισα την αρπαξα και τη φιλησα χωρις να πω κουβεντα στους αλλους η να διστασω στιγμη...Η πρώτη μου σχεση ηταν και κρατησε 2,5 χρονια...Εκεινη τη στιγμη φιλε μου δν χρειαζεται να ξερεις κατι ιδιαιτερο.Θα σου ρθει απο μονο του.
Πήγαινε στο θέμα: δεν ξερω να φιλαω...
Μήνυμα στις 7/12/2011 στις 23:41 @Sex
Και γω μία από τα ίδια...Είχα δοκιμάσει να σκάσω ένα....Συμβουλή:ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ (μιλάμε για πρήξιμο)
Πήγαινε στο θέμα: Σπυρακια στο .....
Μήνυμα στις 28/11/2011 στις 18:27 @Sex
Ναι για αυτό τον λόγο πονάει κατά πάσα πιθανότητα.Θα σε συμβούλευα να χαλαρώσεις ,να ηρεμησεις και εσυ και αυτη και να επισκεφτεις ενα φαρμακείο να αγορασεις "προμηθειες" ώστε την επόμενη φορά να μην έχεις τέτοιες ανησυχίες
Πήγαινε στο θέμα: Φοβος να εγινε το κακο ( Νεο)
Μήνυμα στις 28/11/2011 στις 00:49 @Θ. Κλημεντίνη
Φίλε μου μη χαλιέσαι η ζωή είναι μεγάλη..Σε λίγα χρονια θα τα σκεφτεσαι αυτα και θα γελας.Και γω ειχα φαει γερη απογοητευση ενα χρονο πριν με την κοπελα μου,η οποια δν παει στο διαολο να ηρεμησω και γω ολο μνμτακια στελνει να τα ξαναβρουμε και λοιπες βλακειες!αλλα εχουμε και μια αξιοπρεπεια.Και αυτο ειναι που μας διαχωριζει απο τα θυματα,οτι ξερουμε να ζουμε με το κεφαλι ψηλα.Ηθικο διδαγμα?ΓΡΑΨΤΗΝ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΥΓΙΕΑ ΣΟΥ!
Πήγαινε στο θέμα: Μπέρδεμα εξαιτίας ερωτική απογοήτευσης.
Μήνυμα στις 28/11/2011 στις 00:39 @Sex
Να λέμε την αλήθεια Dorina είναι μεγάλο πράγμα να λες οτί είσαι ο πρώτος της..Καθαρά ψυχολογικά πράγματα και αυτοί που έχουν πετύχει σε κάτι πιο σοβαρό και δν τους ενδιαφέρει μόνο να "σταθουν τυχεροι"...Βεβαια δν ειναι ολοι ετσι.Προσωπικα ανοικω στην πρωτη κατηγορια αλλα δν εχς ιδιαιτερα κομπλεξ πανω στο θεμα
Πήγαινε στο θέμα: Δεν ειναι παρθενα!!!
Μήνυμα στις 28/11/2011 στις 00:35 @Sex
Προσωπικά στο σχολείο κάθομαι με την κολλητή μου στο θρανίο...Πρόσφατα πάνω στην πλάκα έφερε στο φως το θέμα των "ανόδων" π παρατηρεί.Το αστείο είναι οτι το συζητούσε με την κοπέλα μου και όλα αυτά μπροστά μου ! xD Η κολλητή μου το πήρε για αστείο και δν χάνει ευκαιρία να μ πειραξει πάνω στο θέμα...Τώρα η κοπέλα μου,το πήρε πολυυυυ καλά.
Πήγαινε στο θέμα: Σκεψεις οταν βλεπετε καποιον με στυση
Μήνυμα στις 28/11/2011 στις 00:30 @Sex
Να ρωτήσω κάτι εγώ,η κοπέλα σου είχε άλλη επαφή στο απρελθόν ή όχι ?
Πήγαινε στο θέμα: Φοβος να εγινε το κακο ( Νεο) |