Μήνυμα στις 2/7/2012 στις 23:27 @Sex
γιατι δεν δοκιμαζεις να πας σε εναν γιατρο?? εγω δηαδη αν δοκιμασω μια περιοδο να κανω ολα αυτα που χω ψαξει και δεν δω διαφορα οντως θα επισκεφτω γιατρο..αλλα πιστευω θελει προπονηση αρκετα πρωτα για να ξερεις τι παιζει..
Πήγαινε στο θέμα: Πρόωρη εξπερμάτιση
Μήνυμα στις 2/7/2012 στις 21:32 @Sex
καλησπερα φιλε μου..και εγω αντιμετωπιζω παρομοιο προβλημα..και να αυνανιστω απο το σπιτι κ να παω μετα για το βολι τα ιδια αποτελεσματα βλεπω..ισωσ φταιει και πως δεν εχουμε εξασκηθει στο αθλημα πολυ ωστε να συνηθισουμε..γιατι και αραια να κανεις σεξ δεν υπαρχει προοδος..ισως αν υπαρξει πολυ εξασκηση με την κοπελα σου να δεις βελτιωση..παντως θα θελα καποιος να μας πει αν το ξεπερασε επιτυχως.. ΥΓ:εχω ακουσει πωσ οφειλεται στον γρηγορο αυνανισμο,διοτι σε αυτην την περιπτωση ο οργανισμος συνηθιζει στην γρηγορη εκσπερματωση..οποτε πρεπει να ξεσυνηθισεις!!! Πήγαινε στο θέμα: Πρόωρη εξπερμάτιση
Μήνυμα στις 14/6/2012 στις 17:43 @Sex
απλα ειμαι 22 και δεν εχω πολλες εμπειριες..ελπιζω να στρωσω γιατι στο θεμα στοματικο δεν ειδα βελτιωση αν και αυτο δεν γινοταν συχνα..το ιδιο ισχυει κ αμα μου τραβηξει μ@@@ια :(
Πήγαινε στο θέμα: υπαρχουν περιθωρια βελτωσης??? σοσ
Μήνυμα στις 13/6/2012 στις 01:05 @Sex
γεια σας παιδια..στο στοματικο την πρωτη φορα κραταω δευτερολεπτα το πεος μου ερεθιζεται πανευκολα δεν μπορω να το ελεγξω..στο σεξ κραταω λεπτα αλλα οχι πολλα κ φανταστειτε πως μετα απο εναμιση χρονο ξανακανα 3-4 φορες κ κρατησα απο 1 λεπτο μεχρι 5-6 λεπτα..μηπως πρεπει να μαθω να ζω με αυτο?? Πήγαινε στο θέμα: υπαρχουν περιθωρια βελτωσης??? σοσ
Μήνυμα στις 22/5/2012 στις 15:29 @Θ. Κλημεντίνη
γεια σας παιδια..εγω ειμαι 22 κ η κοπελα μου 17..ειμαστε μαζι 6 μηνες ομως πριν τα φτιαξουμε 1μιση χρονο ειμασταν σε περιεργη φαση αφου οταν ηθελε εκεινη να γινει κατι εγω απλα την φασωσα κ μετα χαλαρα κ οταν ηθελα δεν ηθελε αλλα οσο κ να προσπαθησα να χαθω παντα εκανε κατι να μιλησουμε..λοιπον παμε στο σημερα!!η κοπελα δεν ειναι ιδιαιτερα εκδηλωτικη στις σχεσεις της κ με μενα..ειναι λιγες φορες που την εχω χαλαρωσει κ ελαχιστες που θα δωσει πχ ενα φιλι απο μονη της..μπορει ωρες ωρες να μην ειναι ιδιαιτερα ομιλιτικη μαζι μου απατωντας μονολεκτικα ενω με τους αλλους ειναι οκ..αλλα αυτο απο την αρχη..τωρα τελευταια μου φαινεται πως εχει ξενερωσει πραγματι..αλλα υπαρχει ενα μειονεκτημα στην σχεση μας πωσ δεν καθεται να συζητησει..ξαφνικα δεν στελνει μνμ το πρωι αν κ υπηρχε μια ενταση αυτες τις μερες..κ οταν την ρωτησα απαντα στο αν με αγαπας αν πεις δεν ξερω θα χωρισουμε..κ ειπε ναι..κ της ειπα να υποσχεθει πως αμα κουραστηκε κ δεν θελει να το πει γτ 8α ναι καλυτερο κ για τους 2 κ πως 8α το παρω πιο καλα εγω κ συμφωνησε..αν κ δειχνει πολυ αδιαφορια τωρα τελευταια με μπερδεψε..λετε να θελει να την χωρισω εγω???ειμαι η πρωτη της ολοκληρωμενη σχεση αν αυτο παιζει ρολο..σορρυ που σας κουρασα!! Πήγαινε στο θέμα: λετε να θελει να την χωρισω εγω??
Μήνυμα στις 10/4/2012 στις 00:56 @Sex
αμα στο ξαναπει να της φερθεις προστυχα για μενα..ποια ειναι εκεινη που θα σου πει πως ειναι μικρο δηλαδη ελεος..καντης τιποτα περιεργο και προστυχο για να καταλαβει τι κανει το κατα λεγομενο για κεινη μικρη πεος..κ καντο γιατι με αυτο που ειπε δεν σεβεται οποτε μην την σεβαστεις κ συ..και στο κατω κατω μην ανησυχεις θα μεγαλωσει ακομα μικρος εισαι..
Πήγαινε στο θέμα: peos
Μήνυμα στις 22/3/2012 στις 04:31 @Sex
οσο το δυνατον περισσοτερα προκαταρκτικα για να γινεις πολυ υγρη ωστε να βοηθησει στην διεισδυση..προφανως να χαλαρωσεις κ να αφεθεις σε αυτη την μαγευτικη εμπειρια του ερωτα με τον ανθρωπο που αγαπας γιατι μετα θα σου μεινει για παντα χαραγμενη μια ωραια αναμνηση :)
Πήγαινε στο θέμα: Σεξ πρωτη φορα.
Μήνυμα στις 9/3/2012 στις 00:50 @Sex
επειδη εχω προωρη εξπερματωση μπορει να πει καποιος που ειχε 'η εχει τι εκανε κ το ξεπερασε 'η δεν μπορεσε να το ξεπερασει αντιστοιχα??? τουλαχιστον να ξερω να συμβιβαστω με αυτο για την υπολοιπη ζωη μου γιατι λυσεις οπωσ κρεμες κ επιβραδυντικα προφυλακτικα δεν ειναι μονιμες αλλα προσωρινες!!
Πήγαινε στο θέμα: προωρη εξπερματωση !!!!!!
Μήνυμα στις 3/3/2012 στις 18:49 @Sex
απλα η μαλακια πηγαινε συννεφο οσο καιρο εμεινα χωρις σχεση κ οσο να ναι ανησυχω μηπως μου δημιουργησε προβλημα..κ το οτι κρατησα μονο αυτο που ειπες απλα δεν μου αρεσουν τετοιου ειδουσ σχολια!!ευχαριστω παντως μονο για τις καλοπροαιρετες σου απαντησεις!!
Πήγαινε στο θέμα: στυση!!βοηθεια!!!
Μήνυμα στις 2/3/2012 στις 05:40 @Sex
το τελευταιο μιχαλη το λες απο προσωπικη σου εμπειρια;;γιατι τουλαχιστον εγω στην ζωη μου δεν ετυχε να χω καποια τετοια περιεργεια για το ανδρικο φυλο..οποτε δεν τιθεται τετοιο θεμα..ειμαι ειλωτας του αιδιου :P
Πήγαινε στο θέμα: στυση!!βοηθεια!!! |