Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
"Λάθος" είπε ο σκαντζόχοιρος και κατέβηκε απ' τη βούρτσα.
Πέμπτη, 17 Απριλίου

Φιλος και γκομενα

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #82804 από lakis1 στις 31 Ιουλίου 2011, 12:24πμ

lakis1

banned
μέλος από: 1/5/2011
Παιδια θα σας πω την ιστορια μας αρκετα περιλιπτικα/...μου αρεσε μια κοπελα που γνωρισα ..μετα απο καμποσο καιρο ξαναηρθε στο προσκηνιο καθως μου την θυμισε ενας φιλος μου που την γουσταρει κ αυτος..εε τωρα βρεθηκαμε εγω ο φιλος μου αυτη και μια φιλη της εε τωρα αυτη γουσταρει καποιον απο τους δυο ο φιλος μου μου λεει αμα σε γουσταρει δεν θα κανεις τοιποτα γιατι την γουσταρω και γω πολυ..ρε φιλε του λεω αν δεν της αρεσεις και θελει εμενα γιατι να μην κανω? αμα δεν θελει να κανει κατι μαζι σου? γιατι να μην τα φτιαξω εγω μ αυτην αμα δεν σε θελει? μ λεει αμα κανεις τοιποτα λεει δεν σ ξαναμιλαω...εγω τωαρ τι να πωω...!! τι να κανω ρε παιδια και η γκομενα γαματη αλα και ο φιλος τα κανει απο εγωισμο και ειναι πολυ ανταγωνιστικος τι να κανω?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #82807 από zamanfou στις 31 Ιουλίου 2011, 12:30πμ

zamanfou

Εικονίδιο
μέλος από: 28/3/2011
Η φιλία πάνω από όλα.Αυτή τη φορά συνιστώ να κάνεις πίσω με την γκόμενα αλλά να το συζητήσεις σοβαρά με το φίλο σου και να του πεις τι σε ενόχλησε...στο κάτω κάτω με αυτή μπορεί να χώριζες και σε μία βδομάδα...ενώ με τον φίλο σου...
προφίλάλλα...˵quote˶
7
Μήνυμα #82808 από Doctoras στις 31 Ιουλίου 2011, 12:31πμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009

Αποδεκτή απάντηση

Κατσε για να καταλαβω ο φιλος σου δεν εχει κανενα προβλημα αν αυτη γουσταρει αυτον?και αν οντος ειναι ετσι αυτος θα κανει κινηση,ενω αν γουσταρει εσενα θελει να κανεις πισω?Συγνωμη κιολας αλλα αυτο ειναι πολυ εγωιστικο και στην θεση σου αν δεν καταλαβαινε θα τον αλλαζα διοτι δεν ειναι φιλος.Κοιτάει μονο την δικη του εφτυχια.Κανε οτι θες και αν δειξει κατανοησει εδειξε αλλιως δεν θα ριχτεις κιολας επιδη δεν φερθηκε σωστα αυτος.Νομίζω οτι πρέπει να προχωρίσεις!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #82811 από lakis1 στις 31 Ιουλίου 2011, 12:36πμ

lakis1

banned
ζαμανφου ειναι εγωιστης και κανει αυτο που λεει ο doctoras μας...η κοπελα φανηκε οτι γουσταρει περισσοτερο εμενα σημερα και αυτος το παραδεχθηκε αλλα λεει οτι αμα εγω δεν κανω τοιποτα και της αρεσεις εσυ ουτε εσυ θα κανεις...εγω την κοπελα την ηξερα απο πιο παλια αλλα ειχαμε κοψει επαφες..μετα ξαναηρθε στο προσκηνειο 2 μερες πριν μου πει ο φιλος οτι την θελει .... μετα εγω του ειπα αυτουνου να ζητησει τον αριθμο της και τωρα μου λεει πιος τον ζητησε πρωτος ? εγω του λεω εσυ επειδη σου ειπα εγω..αφτος αλλιως δεν θα τον ζητουσε...και η κοπελα μου το διχνει και μου το λεει οτι με παει περισσοτερο και οτι περισσοτερο ο χαρακτηρας της..αλλα αυτος το δικο του...αυτος μονος του το παραδεχθηκε οτι παιζει να με γουσταρει και οχι αυτον.. αλλα τοιποτα !! μονος του το λεει αλλα δεν το καταλβαινει !!! ελεος μονο απο εγωισμο και ανταγωνισμο..και μου λεει οτι ειμαι πιο καλος χαρακτηρας απο σενα για αυτο θα παω εγω και μαλακιες και με τρελενει και αυτο με κανει ακομη περισσοτερο να χαλασω την φιλια και να παω με την γκομενα!!! σοβαρααα εσεις τι λετε?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #82812 από Doctoras στις 31 Ιουλίου 2011, 1:02πμ

Doctoras

Έγραψε:(lakis1@31 Ιουλίου 2011)
ζαμανφου ειναι εγωιστης και κανει αυτο που λεει ο doctoras μας...η κοπελα φανηκε οτι γουσταρει περισσοτερο εμενα σημερα και αυτος το παραδεχθηκε αλλα λεει οτι αμα εγω δεν κανω τοιποτα και της αρεσεις εσυ ουτε εσυ θα κανεις...εγω την κοπελα την ηξερα απο πιο παλια αλλα ειχαμε κοψει επαφες..μετα ξαναηρθε στο προσκηνειο 2 μερες πριν μου πει ο φιλος οτι την θελει .... μετα εγω του ειπα αυτουνου να ζητησει τον αριθμο της και τωρα μου λεει πιος τον ζητησε πρωτος ? εγω του λεω εσυ επειδη σου ειπα εγω..αφτος αλλιως δεν θα τον ζητουσε...και η κοπελα μου το διχνει και μου το λεει οτι με παει περισσοτερο και οτι περισσοτερο ο χαρακτηρας της..αλλα αυτος το δικο του...αυτος μονος του το παραδεχθηκε οτι παιζει να με γουσταρει και οχι αυτον.. αλλα τοιποτα !! μονος του το λεει αλλα δεν το καταλβαινει !!! ελεος μονο απο εγωισμο και ανταγωνισμο..και μου λεει οτι ειμαι πιο καλος χαρακτηρας απο σενα για αυτο θα παω εγω και μαλακιες και με τρελενει και αυτο με κανει ακομη περισσοτερο να χαλασω την φιλια και να παω με την γκομενα!!! σοβαρααα εσεις τι λετε?

Το μονο που μπορω να σου πω ειναι:Δεν το ξερω το παιδι τι χαρακτηρας ειναι συμφωνα με τα λεγομενα σου ειναι εγωιστης μεχρι αίδιας.Μιλιστε ξεκαθαριστε σαν φιλοι οτι οποιος ειναι να την κερδισει θα την κερδισει δεν θα τσακωθουμε για μια γκομενα.Και αν το παρει καλα εχει καλος.Αλιως ειναι φως φαναρι οτι δεν είναι πραγματικος και καλος φιλος.Αμα ισχυει οτι σου λεει αν δεν κανω εγω κατι με αυτη δεν θα κανες ουτε εσυ συγνωμη αλλα απαντηστε μου ειναι φιλια αυτο η τουλαχιστον είναι σωστο.Εγω ξερω οτι ενας φιλος κολιτος (γιατι υπαρχουν φιλοι και φιλοι) πρεπει να σε στηριζει και να κανει υποχωρισεις και βεβαια να εισπρατει και αυτος το ιδιο.Στην περιπτωση σου δωστου να καταλαβει οτι ειναι λαθος.Οτι εσυ σαν καλος φιλος που τον "αγαπας" αν η κοπελα τον προτιμισει θα το δεκτεις και θα ειστε μια χαρα.Δεν ειναι λαθος ρε φιλαρακι (θα του πεις) αφου εγω αν σε προτιμισει θα ειμε ενταξι μαζι σου αν συμβει το αντιθετο εσει να στραβωσεις?Αν αντιδρασει παλι αρνητικα τι να σου πω κανε οτι καταλαβαινεις πιο απλα δεν γινεται να του το πεις.Και εγω θεωρω οτι ειναι κριμα να χαλασει η φιλια σας οτι χαρακτηρας και να ειναι αλλα ενταξι μεχρι ενα σημειο...Ποσο να αντεξει καποιος.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #82813 από lakis1 στις 31 Ιουλίου 2011, 1:08πμ

lakis1

banned
το ξερω το προσπαθησα αλλα τα ιδια αφτο το τελεφταιο εχεις δικιο εγω δεν θα εχω προβλημα να τα φτιαξει αυτος μ αυτην ....αλλα αυτος ετσι φενεται και σε ολα θελει να με ανταγωνιζεται και να το παιζει καλυτερος!!! δεν γινεται αυτο εγω του ειπα να μην χαλασουμε φιλια και αυτος τις μ@λακιες του! ε εχεις δικιο εγω θα παω θα κανω με την γκομενα και ασ χαλασει η φιλια τετοια φιλια δεν την θελω!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #82825 από lakis1 στις 31 Ιουλίου 2011, 3:41μμ

lakis1

banned
τι λετε?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #82840 από lakis1 στις 31 Ιουλίου 2011, 7:26μμ

lakis1

banned
ντοκτορα ομως μου ειπε καταμουτρα οτι δεν εχω καλο χαρακτηρα ....!! τι να πεις τωρα?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #82842 από panosx στις 31 Ιουλίου 2011, 8:40μμ

panosx

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 1/9/2010
ε ναι ρε.δν ειναι πως ειχαν μεταξυ τους σοβαρη σχεση.ουτε φαση δν εκαναν.βουρ παρτακιας φυλος.δν ειναι πως τν ανταγονιζεσε αυτος ειναι τελειως εκτος αρα ποιος ο λογος.αν δν τν εχω γω δν τν εχει κανεις?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #82843 από Doctoras στις 31 Ιουλίου 2011, 8:44μμ

Doctoras

Έγραψε:(lakis1@31 Ιουλίου 2011)
ντοκτορα ομως μου ειπε καταμουτρα οτι δεν εχω καλο χαρακτηρα ....!! τι να πεις τωρα?

Ρε συ αμα εσει τα εχεις καλα με τον εαυτο σου και ξερεις εισε τι σκας?Αυτο βαζω στοιχημα το συμπερανε επιδη νομιζει οτι θα του φας την γκομενα και επιδη θεωρει οτι ειναι λαθος που δεν υποχωρεις.Οι γκομενες γενικα δεν προτοιμαν τους εγωιστες γιατι θελουν να εχουν καποιον που να ασχολειτε μαζι τους και γενικα να ειναι καλοπροερετος.Απο την στιγμη που το βλεπεις οτι διαλεγει εσενα νομιζω πως τετοιος εισε και εσυ.Βεβαια ξαναλεω δεν σας ξερω.Νομιζω πως ο φιλος σου γουσταρει τρελα την κοπελα και προσπαθει με καθε μεσο να αποτρεψει να κανεις κατι μαζι της για αυτο χρησημοποιει χαρακτηρισμους που του τεριαζουν πανω σου.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login