Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Ασπρόμαυρη τηλεόραση με λάμπες – Ανοίγεις την τηλεόραση, φτιάχνεις καφέ, πίνεις το μισό και ύυυυυυστερα δείχνει εικόνα.
Πέμπτη, 17 Απριλίου

πρεπει να νιωθω τυψεις για τις παλιες μου

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #82059 από dancer89 στις 15 Ιουλίου 2011, 5:20μμ

dancer89

Εικονίδιο
μέλος από: 15/7/2011
ήθελα να ζητήσω την γνώμη σας για ένα θέμα! έχω σχέση με ένα αγόρι και είμαστε πολύ καλά μαζί, λέμε ο ένας στον άλλον τα πάντα και έχουμε τυφλή εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο. δεν του έχω πει ποτέ ψέματα εκτός από μια φορά που του έκρυψα ας πούμε την αλήθεια. μια μέρα που συζητάγαμε για τις σχέσεις που είχαμε στο λύκειο όταν έφτασε η σειρά μου να του πω του απέκρυψα ότι στην πρώτη λυκείου είχα σεξουαλικές σχέσεις με τρία αγόρια, πράγμα για το οποίο μετάνιωσα αργότερα.Το πρόβλημα είναι ότι στο τέλος της διήγησης μου μου είπε πως μια κοπέλα που στις αρχές του λυκείου έχει πάει με 3 αγόρια την θεωρεί "τσούλα". ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί.... πρέπει λοιπόν να νιώθω τύψεις?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #82062 από eisainoobas στις 15 Ιουλίου 2011, 5:37μμ

eisainoobas

banned
μέλος από: 4/6/2011
καλως η κακως ηταν επιλογη σου και δεν μπορεις να το αλλαξεις τωρα.εγω αν ημουν στην θεση σου θα του το ελεγα και θα του ελεγα κιολας αυτο που ειπες, πως μετανιωσες. το παρελθον καθοριζει το πως θα διαμορφωθουμε σαν ανθρωποι στο μελλον. αρα δεν ειμαι υπερ της αποψης οτι το παρελθον το σβηνουμε, η το ξεχναμε. σημασια εχει το τωρα ομως. εαν σε θελει και σε εμπιστευεται οπως λες, δεν υπαρχει λογος να του το κρατας κρυφο. βεβαια, η τελικη αποφαση ειναι δικη σου.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #82064 από Webmaster στις 15 Ιουλίου 2011, 5:53μμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
μέλος από: 14/8/2002
1. Ευχαριστώ που έβαλες κατατοπιστικό τίτλο στο θέμα

2. Μία που πάει με 3 στην πρώτη λυκείου είναι ασταθής (ανισόρροπη) ΔΙΟΤΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΟΥΣ ΘΕΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΑ; Άσε που μπαίνεις στο φαύλο κύκλο να τους φουμαριάζεις και τους 3 και να λες ψέματα και τέτοια και να φουμαριάζεις και τους γονείς σου και όλους. Αν αυτό δεν είναι πουτανιά τότε τι είναι;

3. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ μην του πεις τίποτα. Ignorance is bliss.

-----------------
The only unbearable thing is that nothing is unbearable.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #82074 από drogbach στις 15 Ιουλίου 2011, 8:19μμ

drogbach

Εικονίδιο
μέλος από: 21/8/2010
Διαφωνώ πρέπει να του το πεις ότι έκανες αυτό που έκανες στο παρελθόν...Και θα σε κυνηγάνε οι τύψεις ότι δεν ήσουν ξεκάθαρη απέναντι του και κάποια στιγμή ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ θα το μάθει!Αν εσύ όλον αυό τον καιρό της σχέσης με τις κινήσεις σου του έχεις δείξει ότι αυτά ΟΝΤΩΣ ανήκουν στο παρελθόν τότε από εκεί και πέρα είναι δικό του θέμα αν θα παραμείνει κολλημένος στις απόψεις του!Βέβαια και να δεχτεί να μείνει στο παρελθόν στον πρώτο καιρό καταλαβαίνειςκαι εσύ τα πράγματα θα είναι κάπως-αλλά αν όντως έχετε τυφλή εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον καλό είναι να το μάθει από σένα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #82130 από sophie19 στις 17 Ιουλίου 2011, 1:23πμ

sophie19

Εικονίδιο
μέλος από: 27/6/2011
για το τι εκανε στο σχολειο η κοπελα μιλαμε οχι αν εκανε κανενα φονο η καμια ληστεια!απο που κι ως που να το μαθει αργα η γρηγορα και σιγουρα κιολας?αν ειναι κατι που νιωθεις ασχημα δεν εχεις λογο να του το πεις και να του δωσεις και λογαριασμο..εξαλλου αφου εχει γινει ηδη η συζητηση και δεν μιλησες ε τι πια ολο για το τι κανατε στο λυκειο θα μιλατε;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #82132 από drogbach στις 17 Ιουλίου 2011, 2:52πμ

drogbach

Εικονίδιο
sophie18 τα λόγια της κοπέλας:
έχω σχέση με ένα αγόρι και είμαστε πολύ καλά μαζί, λέμε ο ένας στον άλλον τα πάντα και έχουμε τυφλή εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο.

Πιστεύω πως μόνο και μόνο από αυτό παίρνεις απάντηση όταν λες "δεν εχεις λογο να του το πεις και να του δωσεις και λογαριασμο"!Και σε μια σχέση δεν κυριαρχεί η μυστικοπάθεια και η απόκρυψη στοιχείων του χαρακτήρα μας αλλά η αμοιβαία εμπιστοσύνη και στήριξη!

2)Οκ το κορίτσι λέει ότι μετάνιωσε και εγώ δεν έχω κανένα απολύτως λόγο να μην την πιστέψω..Το αγόρι της όμως δεν δικαιούται να ξέρει με ποια έχει να κάνει?Και δεν το λέω με την κακή έννοια αλλά μπορεί ο άλλος να μην γουστάρει να τα έχει με κάποια που πήγε με 3 αγόρια στην Α Λυκείου!

3)Μπες λίγο στην θέση της κοπέλας!Το αγόρι της της είπε πως μια τέτοια κοπέλα την θεωρεί τσούλα!Θα ένιωθες άνετα αν το αγόρι σου χωρίς να το ξέρει σε θεωρεί τσούλα?Δεν πρέπει να του ξεκαθαρίσει ακριβώς τα γεγονότα και τους λόγους κάτω ααπό τους οποίους έκανε αυτό που έκανε?(ανωριμότητα,ηλιθιότητα ηλικίας κτλ...)

4)Στην τελική η κοπέλα το έκανε και πρέπει να δει αν το αγόρι της της έχει εμπιστοσύνη να μην το ξανακάνει και αν θα την στηρίζει και στα άσχημα και όχι μόνο στα ωραία!Αν δεν δεχτεί πολύ απλά αυτός δεν είναι για εκείνη!

5)Τέλος,με το να της λες να το κρύψει συμφωνείς ότι ήταν μια "εγκληματική" πράξη...Επιτέλους,δεν χρείαζεται να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας για πράγματα που κάναμε προκειμένου να ικανοποιούμε ψεύτικες ιδανικές καταστάσεις!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ!Την αγαπάει ο άλλος?Το βουλώνει και το δέχεται!Δεν το δέχεται και την χωρίζει για αυτό?Ε,δεν έχασε και τίποτα η κοπέλα-παρά έναν προβληματικό και ψεύτικο χαρακτήρα!Θα υπάρξει κάποιος εκεί που θα καταλάβει ότ αυτή της η πράξη δεν ήταν λόγω πουτανιάς,αλλά λόγω ανωριμότητας!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #82133 από Webmaster στις 17 Ιουλίου 2011, 6:07πμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
μέλος από: 14/8/2002
Τι λες ρε φίλε drogbach που πρέπει να δώσουμε γη και ύδωρ μπροστά στην "ανωριμότητα" και να δεχτούμε τα απαράδεκτα; Ξέρεις εσύ σε πόσους από αυτούς τους 3 είπε ψέματα και τι είδους ψέματα είπε; Ξέρεις πόσους πούλησε στα πλαίσια της "ανωριμότητας" και τι ψυχολογικά τραύματα προκάλεσε ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΕΞΙΣΟΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ;

Φοβούνται τις τύψεις όλοι μη χέσω λες και είναι δεν ξέρω τι. Ναι ρε να έχει τύψεις γιατί έχοντας τύψεις δεν θα ξαναπαίξει με τους άλλους.

Και όχι να μην το πει. Γιατί να στενοχωρήσει το παιδί για κάτι που πέρασε και έγινε και στο τέλος τέλος δεν τον αφορά; Και γιατί να είναι προβληματικός και ψεύτικος χαρακτήρας το παιδί που ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΘΕΙ και όχι αυτή που την έχουν μάθει να κάνει τις μαλακίες και να μην έχει συνέπειες γιατί τις πληρώνουν άλλοι; Πραγματικά μένω έκπληκτος πώς φτάσαμε οι άντρες να σκεφτόμαστε έτσι.

-----------------
The only unbearable thing is that nothing is unbearable.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #82146 από drogbach στις 17 Ιουλίου 2011, 12:39μμ

drogbach

Εικονίδιο
Μήπως ξεχνάς ότι τότε ήταν 15 χρονών?Με την ανωριμότητα δεν τα δικαιωλόγησα ποτέ μου,αλλά ούτε μπορείς να περιμένεις σε τέτοια ηλικία να σκέφτονται όλοι λογικά!Μπορεί εσύ,ίσως και εγώ να ωριμάσαμε λίγο πιο νωρίς από τους άλλους!Αν ναι,τότε ίσως θυμάσαι πως λειτουργούσαν οι περισσότεροι γύρω σου!Και όπως εγώ δεν ξέρω σε πόσους και τι ψέμματα είπε,έτσι και εσύ δεν ξέρεις ποιοι οι λόγοι που την οδήγησαν σε τέτοια πράξη!

2)Είπα εγώ ποτέ ότι θα είναι προβληματικός και ψεύτικος χαρακτήρας αν στεναχωρηθεί?Προβληματικός και ψεύτικος θα είναι αν την χωρίσει για μια(ομολογουμένως χοντρή) μαλακία που έκανε ΣΤΑ 15 της ξεχνώντας όλα τα "Σαγαπώ" και ότι άλλο λένε!

3)Ας πούμε τώρα ότι έχεις δίκιο και η κοπέλα τα έκανε αυτά λόγω πουτανιάς!Ignorance is bliss λες!Φαντάσου τώρα ότι έχεις μια κοπέλα που όλο είναι αγκαλίτσες με αγόρια φίλους της!Φυσικά σε εκνευρίζει αυτό αλλά επειδή "έχετε τυφλή εμπιστοσύνη και μπλα μπλα ο ένας στον άλλον" δεν λες τίποτα και θεωρείς ότι είναι κάτι αθώο!Και ξαφνικά με κάποιο τρόπο(στο είπε ή το ανακάλυψες) μαθαίνεις αυτό για την κοπέλα σου.Τώρα πόσο αθώες σου φαίνονται αυτές οι αγκαλίτσες?

Πως λες ότι δεν τον αφορά?Δεν τον αφορά με ποια έχει να κάνει?Το ένα ψέμμα φέρνει το άλλο!Δεν φτάνουν μόνο οι σωστές προϋποθέσεις για μια σχέση-ή έστω οι προϋποθέσεις που εμείς θέλουμε να πληρούνται-αλλά και τα σωστά θεμέλια!Αν ήταν μια σχέση καθαρά για πήδημα,όντως δεν τον αφορά τον άλλον!Αλλά για κάποιο λόγο και εσύ και η sophie19 κλείνετε τα μάτια στην πρόταση της κοπέλας "έχω σχέση με ένα αγόρι και είμαστε πολύ καλά μαζί, λέμε ο ένας στον άλλον τα πάντα και έχουμε τυφλή εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο."Να οι προϋποθέσεις που θέλει η κοπελιά να τηρούνται-πιστεύω ότι διαφαίνεται ξεκάθαρα ποια θεμέλια πρέπει να χρησιμοποιηθούν!

Και μάλλον μπέρδεψες κάτι!Δεν αναφέρθηκα στις τύψεις που έκανε αυτό που έκανε αλλά στις τύψεις που δεν του είπε την αλήθεια

Εσύ μένεις έκπληκτος που φτάσαμε οι άντρες να σκεφτόμαστε έτσι!Εγώ μένω έκπληκτος που φτάσαμε όλοι να παροτρύνουμε ο ένας τον άλλον να αποκρύπτουμε την αλήθεια,και μάλιστα από τον σύντροφό μας!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #82152 από sophie19 στις 17 Ιουλίου 2011, 3:59μμ

sophie19

Εικονίδιο
μέλος από: 27/6/2011
drogbach σου βαζω τι ειπα σε ενα ποστ μετα απο την απαντηση μου για μια κοπελα που ελεγε ψεματα:
...θα πειτε και εσεις τωρα προσπαθουμε να πουμε της κοπελας να εχει ειλικρινεια και ερχεσαι της λες να κανει πισω με ενα δειλο τροπο αλλα η πολλη λεβεντια δεν φερνει και παντα καλα αποτελεσματα και το "θα εκτιμισουν την αληθεια" μενει στα λογια..
αυτη ειναι η αποψη μου εμενα και το ξερω πως πολλοι ειναι που διαφωνουν αλλα ισως ειστε ολοι μες στο θαρρος και εγω οχι τι να πω..οσο εμπιστοσυνη κι αν εχει ο ενας στον αλλο(που εγω ουτε στον ιδιο μου τον εαυτο δεν εχω τυφλη εμπιστοσυνη) ειναι δικαιωμα του καθενος να κραταει καποια πραγματα για τον εαυτο του. Το παρελθον δεν λεω να το αφησει πισω η κοπελα και δεν μπορει γιατι ακομα και τωρα που σκεφτεται αυτα που εκανε την κανει να κανει μια αυτοκριτικη που θα τη βοηθαει γενικοτερα,αλλα μπορει να το κραταει γι αυτην και να μη δινει δικαιωματα σε ατομα που δεν ξερουν ακριβως την κατασταση να κρινουν.
Καπως εχουμε κανει τα πραγματα τραγικοτερα απο οτι ειναι νομιζω,ολοι κανουμε λαθη ρε!αν ειναι μια χαρα τα παιδια τι ρολο θα παιξει το τι εκαναν κατι χρονια πριν..και τι παει να πει "Δεν τον αφορά με ποια έχει να κάνει?" την κανατε και πουτανα την κοπελα επειδη εκανε μαλακιες στο λυκειο!
τεσπα δε νομιζω να συμφωνησουμε εμεις οποτε κοπελια οτι πιστευεις πως θα σε κανει να νιωθεις καλυτερα να κανεις!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #82156 από drogbach στις 17 Ιουλίου 2011, 4:47μμ

drogbach

Εικονίδιο
1) To τι έγραψες στο ποστ δεν θα το σχολιάσω καθώς δεν έχει σχέση με το θέμα

2) Συνφωνώ είναι δικαίωμά της αν θέλει να τοο κρατήσει για τον εαυτό της.Αλλά δεν μπορεί να απαιτεί μετά μια σχέση πλήρους εμπιστοσύνης!

3) "μπορει να το κραταει γι αυτην και να μη δινει δικαιωματα σε ατομα που δεν ξερουν ακριβως την κατασταση να κρινουν." Το αγόρι της-ειδικά αν πρόκειται για σοβαρή σχέση δεν πρέπει να το ξέρει?Και αν όντως είναι μια σοβαρή σχέση που ο ένας αγαπά τον άλλον,πιστεύεις ότι δεν θα καταλάβει και θα δείξει κατανόηση αλλά θα την πει πουτάνα?Αν την χωρίσει για αυτό,πολύ απλά δεν την αγαπά πραγματικά!

4)Μην αλλάζεις τα λόγια μου τόση ώρα εγώ λέω ότι ήταν θέμα ανωριμότητας και όχι πουτανιάς αυτή η πράξη της!Αλλά το πως θα το πάρει ο άλλος είναι δικό του θέμα,μπορεί για χ λόγους να έχει προκατάληψη να κάνει σχέση με μια κοπέλα που πήγε με 3 στο Λύκειο-δεν λέω ότι είναι σωστό αλλά είναι επιλογή του!Δεν θα του στερήσεει κανείς να διαλέξει.Και το ξαναλέω αν όντως την αγαπάει θα το παραβλέψει
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login