Μήνυμα στις 29/2/2012 στις 01:03 @Θ. Κλημεντίνη
δεν ξερω... γι αυτο ρωταω. εχω μπερδευτει πολυ. δεν νομιζω οτι θα βγααλω ακρη :/
Πήγαινε στο θέμα: λιωνω απο ερωτα :$
Μήνυμα στις 28/2/2012 στις 23:35 @Θ. Κλημεντίνη
και τι να του πω?:/
Πήγαινε στο θέμα: λιωνω απο ερωτα :$
Μήνυμα στις 23/2/2012 στις 23:54 @Sex
Να πω και γω μια αποψη σαν γυναικα... Λοιπον αν καποια στιγμη καποια σχεση μου μου ελεγε οτι εχει παει με που**** θα ξενερωνα οσο δεεεεεεεεεεεν παει.. Οι αντρες το βλεπετε σαν υποχρεωση σας καπως απο μικροι να κανετε σεξ και οταν δεν συμβαινει ακριβως ετσι τρελενεστε.. δεν ξερω δεν μ φαινεται νορμαλ οταν οπως λες δεν εχει φιλησει ακομα κοπελα να πας να κανεις σεξ με μια του δρομου.. Χαλαρωσε και οταν ερθει η ωρα του και θα μπορεσεις να το κανεις και θα τ ευχαριστηθεις.
Πήγαινε στο θέμα: ανχος..
Μήνυμα στις 23/2/2012 στις 23:33 @Sex
η αισθητικος το μονο που κανει διαφορετικα ειναι οτι στο κανει γρηγορα... κατα τα αλλα ο πονος ειναι ακριβως μα ακριβως ιδιος και εξισου αφορητος:p
Πήγαινε στο θέμα: αποτριχωση..
Μήνυμα στις 22/2/2012 στις 23:39 @Θ. Κλημεντίνη
χαχα ευχαριστω! :)
Πήγαινε στο θέμα: Καθαρισμα πεους
Μήνυμα στις 22/2/2012 στις 23:16 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:προφανως με καμια.. μην αγχωνεσαι!Πήγαινε στο θέμα: Καθαρισμα πεους
Μήνυμα στις 22/2/2012 στις 23:05 @Θ. Κλημεντίνη
το θεμα ειναι οτι ειμαστε και στην ιδια παρεα... αλλα τι αλλο χειροτερο μπορει να γινει? :/ εγω σκαω μεσα μου και γι αυτο μου βγαινει μια ανεξηγητη συχνα συμπεριφορα προς αυτον..θα νομιζει οτι ειμαι τρελη!
Πήγαινε στο θέμα: Ειναι κακο να ξερει οτι ενδιαφερεσαι?
Μήνυμα στις 22/2/2012 στις 22:58 @Θ. Κλημεντίνη
ομως απο την στιγμη που υποτιθεται οτι ειχαμε συμφωνησει οτι θα ναι πιο φλου μηπως τον ενοχλησει? απο την αποψη οτι ισως νιωσει να πιεζεται...
Μήνυμα στις 22/2/2012 στις 22:39 @Θ. Κλημεντίνη
βασικα για να μιλαμε πιο συγκεκριμενα... κατι μεταξυ μας γινεται αλλα ειχαμε συμφωνησει οτι δεν θα ναι σχεση με την εννοια ξερεις αγκαλιτσες φιλακια και γουτσου γουτσου συνεχεια.. οτι θα πιο φλου. απλως μετα αρχισα να τον βλεπω διαφορετικα και το γεγονος οτι αλλα νιωθω και αλλα προσπαθω να παραστησω νομιζω οτι με κανει να φερομαι λιγο περιεργα.. ειναι κακο να του πω την αληθεια?
Μήνυμα στις 22/2/2012 στις 21:25 @Θ. Κλημεντίνη
Ειναι κακο ενας αντρας να ξερει οτι ενδιαφερεσαι για αυτον..? η αληθεια ειναι πως συχνα λεγεται οτι δεν πρεπει να το ξερει γιατι ετσι ξενερωνει κλπ.. ισχυει οντως? η μπορει και να του κινησει την προσοχη το ενδιαφερον? Ολες οι γνωμες αντρικες-γυναικειες ευπροσδεκτες :)
Πήγαινε στο θέμα: Ειναι κακο να ξερει οτι ενδιαφερεσαι? |