με έφτυσε ...
Μήνυμα #77524 από zamanfou στις 23 Μαΐου 2011, 6:31μμ
μέλος από: 28/3/2011 μηνύματα: 210 0 |
Σήμερα έφαγα την πρώτη μου χυλόπιτα και πονάει ρε γαμώτο...Τον ήθελα πόσο καιρό και αυτός μου έδειχνε σημάδια ότι με θέλει,με κοιτούσε κλπ...ε του έστειλα μήνυμα για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και ...την έφαγα τη μπάμια...Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να το πιστέψω...να το δεχτώ...δεν μου αρέσει κανένας άλλος!Δεν μπορώ να τον ξεπεράσω.όλοι μου έλεγαν ότι δεν είναι ωραίος και ότι πρέπει να αισθάνεται ωραία που τον θέλω και τέτοια...τι να κάνω??ντρέπομαι να τον αντικρύσω αυτόν και τους φίλους του...! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #77527 από Doctoras στις 23 Μαΐου 2011, 6:39μμ
μέλος από: 31/8/2009 μηνύματα: 1978 0 |
Κανε αυτο που λει το ονομασου και ολλα θα πανε καλα.Ξεχνα τους αλλους φερσου λες και δεν σε πειραξε ας σε πειραξε βαθεια μεσα σου.Οταν σε δει οτι εισαι το χαλαρη και οτι τα αντιμετοπιζεις ολλα ψηχρεμα θα του κοψεις τον αερα και ισως σε δει διαφορετικα καπια στιγμη.Και κανε αλλα πρεγματα χωρις να επιδιωκεις να βρεις καποιον αλλον.Και καποια στιγμη 1000% θα βρεις καποιον που θα σε τραβηξει περισσοτερο.Ετσι ειναι αυτα παροδικα πριν το καταλαβεις θα εισε τσιμπημενη με καποιον αλλο.Αλλα και εσυ ρε κοπελα μου γιατι απο το κινητο? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #77534 από zamanfou στις 23 Μαΐου 2011, 7:01μμ
Γιατί από κοντά φαινόταν σαν να ντρέπεται και δεν με κοιτούσε καν...πραγματικά νιώθω ένα απόλυτο κενό............νομίζω ότι δεν θα το αντέξω.Λέω και ξαναλέω από μέσα μου ότι αφού έφαγα χυλόπιτα από αυτόν...δεν έχω ελπίδα με κάποιον πιο ωραίο και ας λένε όλοι ότι είμαι όμορφη.Να τη βράσω την ομορφιά αν δεν έχεις αυτόν που θέλεις...μου ισοπέδωσε την αυτοπεποίθηση |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #77540 από VeTeRaNoS στις 23 Μαΐου 2011, 7:15μμ
μέλος από: 8/11/2009 μηνύματα: 813 0 |
Κόλλησες τόσο πολύ με αυτόν και ήσουν σχεδόν σίγουρη ότι σε θέλει ενώ στην ουσία δεν σου είχε δείξει κάποιο πραγματικό σημάδι. Για αυτό άλλη φορα να προσεχεις να μην τρως τόσο μεγάλα κόλληματα με κάποιον επειδή είχατε ένα δυο κοιταγματάκια. Πάντως σε καταλαβαίνω, πρώτη σου χυλόπιτα αλλα μην το παίρνεις τόσο βαριά. Προσωπικά δεν γνωρίζω κανέναν που να έχει φάει μονο μια χυλόπιτα στην ζωή του. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #77542 από zamanfou στις 23 Μαΐου 2011, 7:18μμ
Είχαν προηγηθεί και άλλα αλλά...είμαι 17,5 πόσες να προλάβω να φάω?ούτε μία δεν θα είχα φάει αλλά το χαζό μου το κεφάλι που αποφάσισε να το παίξει γενναίο και να δείξει τα συναισθήματα που έχω γι'αυτόν... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #77560 από dimitris1997 στις 23 Μαΐου 2011, 11:18μμ
μέλος από: 7/5/2011 μηνύματα: 270 0 |
εγώ είμαι 14 και έχω φάει καμιά 12 χυλόπιτες. αυτό που νιώθεις εσύ το έχω νιώσει και εγώ πάρα πολλές φορές, ένιωθα να χάνω την γη κάτω από τα πόδια μου -βασικά είμαι αγόρι και το ένιωθα αυτό για κοπέλες-. απλά χαλάρωσε. μην περιμένεις να τον ξεχάσεις από την μια μέρα στην άλλη. το να λες αυτό που νιώθεις είναι γεναιότητα, που λίγοι-λίγες την έχουν. εγώ θα σου έλεγα να ψάξεις για άλλον. μην του δίνεις σημασία και όταν δει αυτό που έχασε, μάλλον θα αλλάξει γνώμη για εσένα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #77587 από johnny_95uru στις 24 Μαΐου 2011, 12:13μμ
μέλος από: 7/2/2011 μηνύματα: 59 0 |
Δεν πειράζει....με τον καιρό θα ξεχαστεί! Ξέρεις πόσες χιλόπιτες έχω φάει εγώ;! Καλά τα λέει ο από πάνω.Και καλά έκανες και του το είπες.Σκέψου αυτό που σκέφτομαι και εγώ όταν τρώω χυλόπιτα από μια κοπέλα.Τι είναι καλύτερο να έχεις φάει τη χυλόπιτα ή να ζούσες μέσα στην αμφιβολία συνέχεια και να λες με θέλει, δε με θέλει;; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
5
Μήνυμα #78000 από Velvet στις 27 Μαΐου 2011, 11:55μμ
μέλος από: 5/5/2011 μηνύματα: 12 0 |
Αποδεκτή απάντησηΗ πρώτη χυλόπιτα πάντα πονάει, είναι γεγονός. Γνώμη μου είναι να προσπαθήσεις να ηρεμήσεις και να ξεχαστείς: να βγεις με τις φίλες σου, να ασχοληθείς με κάτι που σου αρέσει (ζωγραφική, μουσική κλπ.), να ξεκινήσεις γυμναστήριο ή κάποια μορφή αυτοάμυνας (σε βοηθάει να ξεσπάς τα νεύρα σου, πολύ απελευθερωτικό). Με αυτόν τον τρόπο θα τον σκέφτεσαι όλο και λιγότερο. Μπροστά του να είσαι απόλυτα χαλαρή και ψύχραιμη, σα να μην έγινε τίποτα. Αν το κάνεις αυτό όχι μόνο θα δει αυτός ότι δεν καιγόσουν κιόλας για πάρτη του (και, κατά συνέπεια, δε θα ψωνιστεί) και εσύ θα αισθανθείς καλύτερα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |