Μήνυμα στις 29/10/2014 στις 03:52 @Flame
Για να τελειώνουμε: https://www.youtube.com/watch?v=-oUWLntHyDg Πήγαινε στο θέμα: ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟ?
Μήνυμα στις 21/4/2014 στις 06:07 @Θ. Κλημεντίνη
Μπράβο φίλε για την κίνηση σου!! Εσύ έκανες αυτό που ένοιωθες ανεξάρτητα από την έκβαση του όλου θέματος (προσωπικά ελπίζω να έχει αίσιο τέλος και κάτι καινούργιο να ξεκινήσει στη ζωή σου!! ;) ) Παρακολουθώ το thread τελικά τι έγινε;;
Πήγαινε στο θέμα: αναμονη απο κοπελα
Μήνυμα στις 18/1/2012 στις 17:26 @Θ. Κλημεντίνη
Ναι άρχιζε να ελπίζεις!!! Επίσης αν βρεθεί "τυχαία" σε μέρη που εσύ συχνάζεις ή σε δρόμους που συνήθως πας, τότε πάει να πει ότι ενδιαφέρεται!!! Αρκεί αυτό να γίνεται συστηματικά!!
Πήγαινε στο θέμα: Πώς καταλαβαίνεις ότι αρέσεις σε κάποιον;
Μήνυμα στις 12/1/2012 στις 21:01 @Θ. Κλημεντίνη
Ναι για να πας σε μια ιδιωτική σχολή πρέπει να έχεις απολυτήριο λυκείου. Τουλάχιστον στις περισσότερες περιπτώσεις.
Πήγαινε στο θέμα: Ιδιωτικές σχολές
Μήνυμα στις 12/1/2012 στις 20:59 @Κλάψιμο
Και εσύ δηλαδή φίλε το θεωρείς φυσιολογικό;; Κανονικά ,και σοβαρά τώρα, η σεξουαλική διαπεδαγώγιση έπρεπε να διδάσκεται στο σχολείο.. Θα συμφωνήσω με τον Webmaster.Και ΝΑΙ αυτό είναι πρόβλημα γιατί όσο και να σ'αγαπάνε αυτό φτάνει στα σημεία της τρέλλας γιατί από την υπερβολική αγάπη τα πράγματα έφτασαν εδώ που έφτασαν..Μίλα σε κάποιον καθηγητή που έχετε καλές σχέσεις μήπως και μπορεί να σε βοηθήσει περισσότερο.
Πήγαινε στο θέμα: Δεν αντέχω την μάνα μου...
Μήνυμα στις 12/1/2012 στις 20:51 @Θ. Κλημεντίνη
Καταρχήν, να μην ζητάς εσύ συνέχεια συγγνώμη και ας έχεις δίκιο γιατί έτσι δίνεις τροφή στον εγωισμό της. Δε θα σου πω να την χωρίσεις προς Θεού!!! Απλά βάλτε τα κάτω και ξεκαθαρίστε τα.. Ρώτα την τι την ενοχλεί, αν έκανες κάτι..Αν δεν έκανες πες της να μην ακούει αυτά που λένε η φίλες της..Από αυτά που λές κατάλαβα ότι δε σε πολυπάνε οι φίλες της..Αλλά αυτό είναι άλλο εσύ με αυτή τα έφτιαξες και όχι με αυτές!!! Ξεκαθαρίστε τα για να μην έχεις και περαιτέρω προβλήματα!! Ελπίζω να βοήθησα!!
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με την κοπελα μου
Μήνυμα στις 12/1/2012 στις 20:46 @Θ. Κλημεντίνη
Άκου τι έκανα εγώ όταν τα είχα κοντά τα μαλλιά μου!!! Για να τα σηκώσεις μπορείς να τα ισιώσεις και μετά να τους βάλεις κερί. Πίστεψέ με έχει αποτελέσματα!!
Πήγαινε στο θέμα: Μαλλλια λοοκ
Μήνυμα στις 27/12/2011 στις 00:13 @Flame
Πριν 1 χρόνο στο πότο ενός φίλου μου του είχε πέσει στάχτη και όταν το ήπιε έγινε τύφλα.Δεν καταλάβαινε τι του γινόταν. Από όσο ξέρω ,εγώ τουλάχιστον, η στάχτη στο ποτό σε τρελαίνει με την έννοια ότι μεθάς πάρα πολύ.
Πήγαινε στο θέμα: Σταχτη στο ποτο?
Μήνυμα στις 6/12/2011 στις 16:46 @Ftou.gr admin
Και συγχαριτήρια στον Doctora!!! Είναι το πρώτο μέλος με τα περισσότερα μηνύματα!!! ;) :)
Πήγαινε στο θέμα: Doctoras
Μήνυμα στις 1/12/2011 στις 20:18 @Θ. Κλημεντίνη
Πώς καταλαβαίνεις ότι μια κοπέλα σε θέλει;;; Και τι κάνει σε περίπτωση που δε σε θέλει;; (2ο σκέλος, δε χώραγε στον τίτλο). Ρωτάω πληροφοριακά!! Ευχαριστώ! Πήγαινε στο θέμα: Πώς καταλαβαινεις ότι η άλλη σε θέλει; |