ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???
Μήνυμα #77274 από dimitris1997 στις 20 Μαΐου 2011, 11:11μμ
![]() μηνύματα: 270 ![]() |
λοιπόν είμαι 14 και τα έχω με μια κοπέλα η οποία με θέλει πολύ αλλά... η παρέα μου -βασικά 2 μήνες τους ξέρω- μου λέει ότι είμαι συνέχεια μαζί της και όχι με αυτούς. πάντα είμαστε όλη μαζί και η κοπέλα μου και η παρέα της κοπέλας μου και εγώ και η παρέα μου... απλά την περισσότερη ώρα φασώνομαι με αυτήν και δεν μιλάμε πολύ με τα παιδιά, μας ενοχλούν όλη την ώρα και αν πω κάτι Νευριαζουνε. δεν θέλω να χαλάσει η παρέα αλλά θέλω και την κοπέλα. στο κάτω κάτω όλοι μαζί ήμαστε, δεν τους παρατάω. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??? ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #77278 από AggelosTuDromu στις 20 Μαΐου 2011, 11:22μμ
![]() ![]() μηνύματα: 622 ![]() |
απλα κανονισε να βρισκεσαι μονος σου με την κοπελια κ μετα με την παρεα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #77352 από partblah1990 στις 21 Μαΐου 2011, 9:23μμ
![]() ![]() μηνύματα: 73 ![]() |
πες τον μπαμπά σου να σου αγοράσει μια BMW ..και κάντη καμιά βόλτα ..τότε θα λιώσει μαζί σου ! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
7
Μήνυμα #77356 από Doctoras στις 21 Μαΐου 2011, 9:30μμ
Αποδεκτή απάντησηΤραβα ρε κανε οτι θες με την κοπελα μπαμ κανει οτι ζηλευουν...Πες τους γκομενας σας ειμε να βρισκομαστε συναιχια οταν βρειτε και εσεις κοπελα θα καταλαβεται.(Στην πλακα ολλα).Οι φιλοι σου απλα δεν ξερουν τη παει να πει παρεα και τι ειναι η φιλια.Για να εισε φιλος και να κανεις με καποιον παρεα δεν σημαινει οτι θα πρεπει να εισε ολη την ωρα μαζι.Σημαινει να εχεις ατομα τα οποια θα σε στηρηζουν θα ειναι ατομα προς συζητηση ετσι ωστε να λυνεται διαφορα προβληματα.Και θα περνατε καλα.Αντιθετα εαν βαλεις σε πρωτερεοτητα την παρεα και περνας περισσοτερο χρονο μαζι τους η γκομενα θα εσθανθει παραμεληση και θα την κανει σιγα σιγα...Ασε που μπορει καποιος οπου θα την γουσταρει να εκμεταλευεται τον χρονο που λυπεις για να την διεκδικιση.Οι ανθρωποι λιγο πολυ σημπεριφερομαστε σαν ζωα σε μερικα θεματα. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #77358 από asap στις 21 Μαΐου 2011, 10:35μμ
λογικο ειναι.... δινεις περισσοτερη σημασια στην γκομενα(και καλα κανεις) ... οπως ειπε και ο αγγελος απλα κανονιζε να βγαινεις ξεχωριστα π.χ πρωτα με την παρεα να καλοπερνατε και μετα βλεπε και την γκομενα... και στην δικια μου την παρεα ετσι γινεται αλλα δεν φτανουμε σε σημειο να μαλωνουμε η δεν ξερω και γω.. απλα καταλαβαινουμε την ολη φαση... | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |