Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Οι γυναίκες έχουν δύο στήθη γιατί οι άντρες έχουν δυο χέρια.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

σαγαπω απο την πρωτη ευδομαδα

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #73989 από zouzounakimou στις 16 Μαρτίου 2011, 11:03μμ

zouzounakimou

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 13/3/2011
μου εχει ξανατυχει ........μου εχει ξανατυχει και ξανα μου ετυχε.....να μου λεει το αγορι σαγαπω απο την πρωτη ευδομαδα......
ομως τα πραγματα εγιναν χειροτερα! γιατι θυγετε που δεν του λεω ''και εγω.''

;( δεν τον αγαπω ακομα.

τον εκτιμω
τον θελω
τον ποθω

αλλα δεν τον αγαπω
για να αγαπησω καποιον θελω τον χρονο μου

ασε που αμα χορισεις μετα αρχιζει να τραγουδαει πιξ λαξ ''λογια λογια λογια ψευτικα λογια διχος σκοπο''

τι να του πω........
εκανα την βλακεια και του ειπα ''και εγω''

οσο ευκολα ομως μπορει να πει ''σαγαπω'' ετσι τοσο ευκολα δεν μπορει να πει και το ''ποιος?? εγω?''   
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #73991 από makis92 στις 16 Μαρτίου 2011, 11:21μμ

makis92

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 14/1/2011
Γεια σου zouzounakimou!!
Ξέχασα να σε ρωτήσω και στο άλλο σου ποστ, πόσο χρονών είσαι γιατί έχει σημασία.
Αμα σου λέει σαγαπω απο την πρώτη εβδομάδα και είστε 14-15 θα το λέει λόγο ηλικίας και δεν θα ξέρει τι θα πει αγάπη.
Αμα είστε 17-18 μπορεί να είναι και κεραυνοβόλος έρωτας και να το ενοέι ποτέ δεν ξερεις! :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #73992 από zouzounakimou στις 16 Μαρτίου 2011, 11:23μμ

zouzounakimou

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 13/3/2011
ελα ρε μακηηηηη.....:P ειμαστε 15 στα 16
ευχαριστω για τις απαντησεις να εισαι καλα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #73993 από asap στις 17 Μαρτίου 2011, 12:05πμ

asap

μέλος από: 12/2/2011
ζουζουνακι.. γινεται αυτο σε εμας... εγω γνωρισα μια κοπελα πριν λιγες μερες..... και απο εκεινη την στιγμη μου εχουν αλλαξει τα μυαλα...την σκεφτομαι συνεχεια και κανω κινησεις ειτε να βγουμε ειτε να εχουμε μια επικοινωνια...και μπορω να πω οτι την αγαπω(κεραυνοβολος οπως ειπε ο φιλος).. και μα την παναγια δεν σκεφτομαι το σεξ αλλα να κανω μια σχεση μαζι της...

ps ειμαι 18
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #73997 από panagiotiC στις 17 Μαρτίου 2011, 8:24πμ

panagiotiC

Εικονίδιο
μέλος από: 11/5/2010
Η αγάπη δεν μπορεί να έρθει αμέσως,προφανώς το αγόρι σου είναι φουλ ερωτευμένο και τα έχει μπερδέψει μέσα του και νομίζει ότι αυτό είναι αγάπη.Η αγάπη έρχεται με τον καιρό,περνάει το ζευγάρι κάποιες καταστάσεις,γνωρίζει ο ένας τον άλλον καλύτερα,μαθαίνει τις αδυναμίες ο ένας του άλλου και τα συν του και έρχεται σιγά σιγά και η αγάπη.Αυτό πιστεύω πρέπει να του εξηγήσεις,μην τον αφήσεις να πιστεύει λάθος πράγματα..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #74033 από giannisefoa στις 17 Μαρτίου 2011, 10:22μμ

giannisefoa

μέλος από: 6/5/2009
Εγώ πιστεύω άλλο έρωτας κι άλλο αγάπη και πολλές φορές τα μπερδεύουμε...Εγώ όσο κι αν νοιάζομαι την κοπέλα μου,όσο κι αν θέλω να είναι χαρούμενη και όσο κι αν την θέλω σ αγαπώ δεν έχω πει ακόμα γιατί δεν το πιστεύω...Δεν μ αρέσει να λέω λόγια απλά και μόνο για να ικανοποιήσω τον άλλο.Λέω αυτό που νιώθω...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login