Μήνυμα στις 2/4/2011 στις 14:02 @Μηχανήματα
1. εχω 2μεγκαμπιπιεσ ιντερνετ και χρησιμοποιω το μοζιλα φαιερφοξ το 4. μπενοντας σε διαφορα σαιτ κιριος στο φεισμπουκ κολαει παρα πολυ...πατοντας κατι μου βγαζει οτι δεν ανταποκρινετε για λιγα λεπτα και μετα σινερχετε... 1. μηπως ξερετε εναν καλητερο μπροσερ? 2. μην προτινετε τιποτα που να εχει εξοδα και αλλη μια ερωτηση πως διαγραφουμε καποιο θεμα απο το σαιτ αυτο?? γινετε:D Πήγαινε στο θέμα: παιδια μια μικρη βοηθεια
Μήνυμα στις 2/4/2011 στις 00:29 @Sex
γενικα φανταστιτε οτι εγω σαν ανθρωπος ειμαι πολυ χαδιαρα και γενικα θελω ο συντροφος να ασχολειτε μαζι μου με τρυφερο τροπο και να με προσεχει (οταν ειμαστε μαζι). μα εμενα ο δικος μου ο γκομενος γτ δεν το κανει??? σπανια μονο...και δεν θυμαμε σε πιες περιπτοσεισ.... επισις αλλη μια ερωτιση...μου την δινει οταν λεει ''να σε κλισω να δω τηλεοραση?? θα κλισεις την κοπελα σου να δεις τηλεοραση??? εγω αυτα τα λεω σε αυτον που θελω να ξεφορτοθω οχι στον ανθρωπο που θελω να ακουω την φωνη του και τον νοιαζομε συνεχεια...αχχχ Πήγαινε στο θέμα: πφφφ....ουφ ουφ....
Μήνυμα στις 27/3/2011 στις 14:03 @Sex
του ζητησα να βρεθουμε σημερα για καμια βολτα. και ειπε ενταξει... οντος μπορει και να κανει καψονια διοτι σε καποια φαση τον ηθελα παρα πολυ και αυτος καθοτανε σαν πεδακι δημοτικου και με κοιταγε σαν να μην ηξερε τι ειναι ερωτας σεξυ φιλια και καυλα. και του κανω..εεεεεεεε:( σαν στεναχωρημενο...και αυτος με κοιταξε και γελαγε.. Πήγαινε στο θέμα: εκανα μια μεγαλη βλακεια
Μήνυμα στις 27/3/2011 στις 13:46 @Sex
μην μου λες τετοια τωρα :( δεν αντεχω...τι θα κανω .. τον εχω πριξει τον ανθροπο συνεχεια ''πλακα εκανα ελπιζω να μην μου κρατας μουτρα'' και λεει ''οχι βρε αραξε την πετσα σου '' και τετοια και του κανω ''ουτε εκεινος μου κραταει? και μου λεει '''οχι δεν σου κραταει'' και λεω που το ξερεις και λεει '' εμ λες να μην το ξερω:P τι συμενεει τωρα αυτο... θα εχουμε προβλημα... η θα συνεχισει η σχεση ετσι..χορις σεξουαλικα πραγματα.... η θα με χορισει :( Πήγαινε στο θέμα: εκανα μια μεγαλη βλακεια
Μήνυμα στις 27/3/2011 στις 13:26 @Sex
τσακοθηκα με το αγορι μου τις προαλες αλλα μετα απο δικη μου πιεση συναντιθικαμε και αυτος ηταν σαν να μην εγινε τιποτα!! χαλαρος και καλος μαζι μου και τρυφερος. εγω ομως ημουνα ακομα απο την επιρια της ολης καταστασης και σκευτομουν συνεχεια πως γινετε απο εκει που ητανε τσιτομενος και τα λιπα να ειναι τωρα μια χαρα. και με ειχε πιασει μια γενικοτερη τσατιλα. και μου μιλαγε κιαυτος με καυστικο χιουμορ μου εκανε γκριματσεσ για την θυμομενη φατσα μου , χειρονομιες για να με τσατισει ακομα περισοτερο!!!!!!!!!και εγω τα ειχα παρει αλλα δεν αντιδρουσα απλα καθομουνα και κοιταγα στο απειρο. και σε καπια φαση........................... μου κανει δαχτυλακι μεστην μαπα και μου λεει ''σαρεσει η ειναι μικρο?' και του κανω....'' δεν ειναι αυτο μικρο ..ο πουτσος σου ειναι μικρος'' και μενει μαλακας ο ανθρωπος και θυμοσε....και γαμησετα.....σοκαριστικα εγω τελειος εβαλα τα κλαματα εφυγα και καθομουνα πιο εκει του ειπα ''πλακα εκανα για πλακα το ειπα και τετια ... (οντος για πλακα...επηδη ξερω οτι αυτο τσαντιζει τους ανδρες). μου ειπε ''ενταξει δν πειραζει...και τετοια'' τελοςπαντον...μια μερα μετα..τον κοιταξα στα ματια του ειπα συγνωμη ωρες ωρες πεταω κοτσανες...δεν ξερω γιατι..' μου απαντησε μονο με ενα ''καλα..ενταξει'' και μετα βγηκαμε διασκεδασαμε και σαν να μην εγινε τιποτα φεροτανε ξανα...ομως κατι ελιπε...δεν ητανε τοσο ερωτικος οσο πιο παλια.., δηλαδη ουτε χουφτοματα ουτε τιποτα... κατι ελιπε...πραγματικα .....κατι συμβενει και το νιωθω..κατι εχει αλλαξει αναμεσα σε εμενα και εκεινον πλεον ..:( και φταιω εγω...δεν ξερω τι να κανω πλεον.. Πήγαινε στο θέμα: εκανα μια μεγαλη βλακεια
Μήνυμα στις 16/3/2011 στις 23:23 @Θ. Κλημεντίνη
ελα ρε μακηηηηη.....:P ειμαστε 15 στα 16 ευχαριστω για τις απαντησεις να εισαι καλα Πήγαινε στο θέμα: σαγαπω απο την πρωτη ευδομαδα
Μήνυμα στις 16/3/2011 στις 23:03 @Θ. Κλημεντίνη
μου εχει ξανατυχει ........μου εχει ξανατυχει και ξανα μου ετυχε.....να μου λεει το αγορι σαγαπω απο την πρωτη ευδομαδα...... ομως τα πραγματα εγιναν χειροτερα! γιατι θυγετε που δεν του λεω ''και εγω.'' ;( δεν τον αγαπω ακομα. τον εκτιμω τον θελω τον ποθω αλλα δεν τον αγαπω για να αγαπησω καποιον θελω τον χρονο μου ασε που αμα χορισεις μετα αρχιζει να τραγουδαει πιξ λαξ ''λογια λογια λογια ψευτικα λογια διχος σκοπο'' τι να του πω........ εκανα την βλακεια και του ειπα ''και εγω'' οσο ευκολα ομως μπορει να πει ''σαγαπω'' ετσι τοσο ευκολα δεν μπορει να πει και το ''ποιος?? εγω?'' Πήγαινε στο θέμα: σαγαπω απο την πρωτη ευδομαδα
Μήνυμα στις 16/3/2011 στις 22:54 @Sex
μακη ευχαριστω για την απαντηση σου... ακριβως αυτο σκευτομαι και εγω ...το αγορι αυτο βασικα δεν με πιεζει και ιδιετερα διχνει να καταλαβαινει. ισως απηδη ειναι και αυτος απειρος και δεν του εχει ξανατυχει αντιστιχη εμπειρια δεν ξερω. παντος ο τροπος που με πλισιασε το οτι τελικα αποφασησε να επιλεξει εμενα και να την πει στους φιλους του γιαυτο που εκαναν (π ελεγα πιο πανω) διχνει οτι με εκτιμα και γιαυτο δεν θελω να τον απογοητευσω και εγω σαν κοπελα του.(γιαυτο αποφασησα να γραψω αυτο το ποστ να παρω μια γνωμη)
Πήγαινε στο θέμα: παρακαλω ας απαντησουν οι αντρες
Μήνυμα στις 16/3/2011 στις 22:42 @Sex
δεν μπορεσα να καταλαβω ακριβως τι ηθελες να πεις . ενοεις οτι θα με θεωρησει μυξοπαρθενα (σωστη η εκφραση) αν ενω θελω δεν το κανω (για να μην με πει ευκολη) . σωστο ισχιει . και εγω ετσι θα σκευτομουν :P . απλα ειναι καποιοι παραγοντες που με αποθουν απο το να το κανω. 1. επηδη δεν το εχω ξανακανει 2. το ανχος αν θα του αρεσει η οχι 3. αν μετα απο καποιο διαστημα θελισει κατι παραπανω που δεν ειμαι σηγουρη αν θα ειμαι σιγουρη για να το κανω. απο την αλλη πλευρα ομως θα ηθελα στην σχεση μου να εχω τετοιου ιδους απολαυσεις περα απο την διασκεδαση και την συντροφικοτητα και την τρυφεροτητα. την σεξουαλικη απολαυση και την χημεια. που χημεια μπορω να πω πως υπαρχει απλετη !!! :P ειμαστε μαζι ουτε καν εναν μηνα ... Πήγαινε στο θέμα: παρακαλω ας απαντησουν οι αντρες
Μήνυμα στις 15/3/2011 στις 23:27 @Sex
θελω ομως σιγα σιγα. γιατι πηστευω πως θα σκεφτει : αφου ενδιδει ετσι σεξουαλικα σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα μπορω να της ζητησω και το ολοκηλρωμα . και εγω γιαυτο χρειαζομαι ααααααααααπλετο χρονο. (δεν εχω ολοκληρωσει) και εκει θα ξενερωσει περιμενοντας να νιωσω ετοιμη.
Πήγαινε στο θέμα: παρακαλω ας απαντησουν οι αντρες |