Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

μου κολλαει η πρωην

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #71573 από AggelosTuDromu στις 30 Ιανουαρίου 2011, 8:37μμ

AggelosTuDromu

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 9/7/2010
τα ειχα μαζι της απ την αρχη της χρονιας κ χωρισαμε μετα απο 2-3 βδομαδες επιδη ειχα φαει το καιρατο της ζωης μου αλλα συναιχιζει να μου κολλαει ολο αγκαλια συναιχια λεει οτι μου παει το μπλουζακι ωραια εκανα τα μαλλια μου σημερα κ πουτσες μπλε εγω να την βριζω να την σπροχνω δεν γουσταρω αγκαλια της λεω μεχρι κ σε ολη την ταξη την εκανα ρεζιλη εκατσε διπλα μου κ της ειπα φυγε απο δω μωρη αξυριστη (αληθεια αξυριστη ηταν) αναθεμα την ωρα πυ σηκωσα την πετρα κ βγηκε αυτη η σαυρα αλλα συναιχιζει να μου κολλαει κ το χοιροτερο ριχνει χαστουκια γαμω τις πιτσιλοτες κουκουβαγιες
αν θυμαμαι καλα ειχα κανει κ πιο παλια αυτο το θεμα ολο αυτο το καιρο εκανα σαν να μην υπαρχει αλλα κολαγε ακομα πιο πολυ τι αλλο να κανω να μην μου ξαναμιλισει να μην με ξανακουμπισει κ να μην με ξανακοιταξει οεο? να την πλακοσω στα χαστουκια? να την σκοτοσω να πω στον αδερφο της βοιθισει
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #71575 από Atom στις 30 Ιανουαρίου 2011, 8:44μμ

Atom

Εικονίδιο
μέλος από: 5/1/2011
γιατι δεν της δινεις αυτο που θελει?? ενα περιποιημενο γ****ι να στρωσει??
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #71576 από Verus στις 30 Ιανουαρίου 2011, 8:49μμ

Verus

Εικονίδιο
μέλος από: 30/12/2010
Γενικά δεν είμαι υπέρ της μεθόδου του χαστουκιού αλλά εδώ τα θέλει. Όχι πολλά, ένα για να το θυμάται και να μη σε πλησιάζει. Θα σου συνιστούσα να γίνει μπροστά σε κόσμο, για να γίνει και λίγο ρεζίλι για να το θυμάται ως κακή εμπειρία αλλά δε θέλω να γίνω πάλι η κακιά της υπόθεσης.

Ας αρχίσουμε πάλι λοιπόν τα θεωρητικά.
Αυτή σου κολλάει, μπλα μπλα μπλα, αγκαλίτσες και τα σχετικά. Εσύ κύριος ανταποκρίνεσαι, γλύκες και λοιπά σαχλά ως σωστός gentleman χωρίς βέβαια να πεις ότι θες να γίνει κάτι μεταξύ σας παίξ'το χαλαρός, σαν να το βλέπεις εντελώς φιλικά. Κανονίστε ραντεβού τα δυό σας να δείτε κανένα cartoon στο cinema. Με το που θα μπείτε στην αίθουσα άρχισε να στέλνεις μηνυματάκια (σε φίλους, γνωστούς, στη μάνα σου, σε κάποιον άκυρο) και πάνω στην κορύφωση της ταινίας... σηκω και φύγε (γιατί σε πήρε ο κολλητός σου να πάτε για μπύρες). Άλλη μια κακή εμπειρία για να σε δει με κακό μάτι και να μη σου κολλάει πλέον.
Ή γ***σε την και μετά απλώς γράψ'την και μη της δίνεις σημασία (γιατί δεν είναι καλή ούτε καν στο κρεβάτι).
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #71577 από AggelosTuDromu στις 30 Ιανουαρίου 2011, 8:49μμ

AggelosTuDromu

Εικονίδιο
banned
Έγραψε:(Atom@30 Ιανουαρίου 2011)
γιατι δεν της δινεις αυτο που θελει?? ενα περιποιημενο γ****ι να στρωσει??

απαπαπαπ

διαβασες κατι πιο πανω?
ΑΞΥΡΙΣΤΗ
οταν τα χαμε το μονο που με αφησε να πιασω ηταν τον κωλο της ουτε δαχτυλακι δεν με αφηνε να βαλω μην σου πω πως φιλαγε...σαν αλογο κ φοραει κ μποξερακια δλδ αν φορουσε το ιδιο με εμενα θα γινομασταν μπιλιες με λιγα λογια ειναι ενα μπαζο για τα μπαζα κ τα ειχα φτιαξει μαζι της μονο κ μονο επιδη ηθελα γκομενα γιατι μολις ειχα χωρισει κ επεσα με τα μουτρα σε οτι βρηκα μπροστα μου

verus δεν εδινα σημασια για 2-3 μηνες κ συνεχισε να μου κολαει οσο για το αλλο καλο μου ακουγετε θα δουμε xD
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #71578 από Atom στις 30 Ιανουαρίου 2011, 8:54μμ

Atom

Εικονίδιο
μέλος από: 5/1/2011
αααα οκ.. τοτε θα συμφωνησω με την verus για το χαστουκι..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #71579 από hardcore στις 30 Ιανουαρίου 2011, 9:02μμ

hardcore

μέλος από: 1/11/2010
και μπαζο και αξιρισιες και σ απατουσε και συνεχιζει να σου κολλαει?
οκ ελεος
κ αλλη φορα να μην πηγαινεις με οποια να ναι μονο κ μονο για να εχεις γκομενα, οριστε καταντια
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #71580 από AggelosTuDromu στις 30 Ιανουαρίου 2011, 9:02μμ

AggelosTuDromu

Εικονίδιο
banned
αν δεν τα ειχα φτιαξει μαζι της τοτε τωρα θα τα ειχα με αυτη που εχω κολλησει αξηζω ολες τις μουτζες του κοσμου

θα κανω πρωτα αυτο με το cinema αν δεν πιασει χαστουκι κ αν δεν πιασει ουτε αυτο θα κανω αλλαγη φιλου τι στο διαολο θα το αλλαξει σε λεσβια μετα?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #71581 από Verus στις 30 Ιανουαρίου 2011, 9:19μμ

Verus

Εικονίδιο
μέλος από: 30/12/2010
Πάρε λοιπόν μια μούτζα από 'μένα για να μάθεις να μην κάνεις μαλακίες χωρίς να σκέφτεσαι. Και για να πω και την καλή κουβέντα της ημέρας, υπομονή, κάποια στιγμή θα ξενερώσει.

να σας ψυχαγωγήσω κι'όλας ορίστε!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #71582 από AggelosTuDromu στις 30 Ιανουαρίου 2011, 9:44μμ

AggelosTuDromu

Εικονίδιο
banned
χαχαχα ωραιο :P με εχει πριξει κ στα μυνηματα απο χθες κ σε κανενα δεν εχω απαντησει κ απο χθες μεχρι σημερα μου εστειλε 52 μυνηματα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #71583 από sintele στις 30 Ιανουαρίου 2011, 9:54μμ

sintele

Εικονίδιο
μέλος από: 8/12/2008
52 μυνηματα?προσ θεου μην κανεισ αυτο με το cimena μετα θα στελνει 100! προβλημα οσο τη φτηνησ τοσο κολλαει,,αλλα αμα τησ δωσεισ σημασια θα αρχιση να κουλαρη?ιδου το ερωτημα,,,κανε πωσ αδιοφορεισ οτι δεν σε ενοχλη καν που σε πριζη..τι χειροτερο απο την αδιαφορια?ε καπια στιγμη θα βαρεθη,τι στα κοματια πια..και εσει ειπαμε να κανεισ σχεσει απλα για να εχεισ σχεση αλλα με τοσο χαλια ατομο πια?δεν ειναι λογικο αυτο..αν προσπαθησησ για το αλλο plan οπου τις κολλασ-εγω δεν το υποστηριζο-τωτε διξε τησ σε θελο ΜΟΝΟ για το γαμηση και αν ειναι οπωσ λεσ ισωσ ξενερωση..εκτοσ και αν ''ανηξη η τυχη σου''και σου κατση το αξυριστο αλογο χαχα
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login