Πως να την ξεφωρτοθω
Σελ. 1
Μήνυμα #65610 από stefanos1996 στις 31 Αυγούστου 2010, 4:14μμ
μέλος από: 6/5/2010 μηνύματα: 244 0 |
Παιδια απο περσυ που αρχισε το σχολειο μου τα εχει πριξει μια μπαζολα η οποια με γουσταρει και δεν με αφηνει στην ησυχια μου! Αυτη η κοπελα που λετε εχει βρει τον αριθμο μου και μου τα πριζει (μια φορα ειχα βρει 28 αναπαντιτες κλησεις στο κινητο μου μεσα σε 2 ωρες οπου ειχα αφησει το κινητο στο σπιτι για να παω φροντηστηριο) Ξερει που μενω και ερχετε καθετε κατω απ την πολυκατοικια μου και μολις βγαινω εξω με ακολουθει φυσικα εγω την βριζω συνεχεια αλλα αυτη παλι τα ιδια! Επισης αυτη ηταν η αιτια που χωρισα και με την κοπελα μου.Μου ερχοταν να τη σπασω στο ξυλο τοτε αλλα ειναι κοπελα! Δεν αντεχω αλλο θα τρελαθω , θα πηδηχτω απ το παραθυρο. Για πειτε τωρα ωρε παιδες τι να κανω για να με αφησει υσηχο? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #65611 από anonymh στις 31 Αυγούστου 2010, 4:16μμ
μέλος από: 28/8/2010 μηνύματα: 34 0 |
χαχα,καημενε...!αν την εκανες ρεζιλι μπροστα σε αλλους?? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #65613 από DAINOS στις 31 Αυγούστου 2010, 4:26μμ
μέλος από: 16/8/2010 μηνύματα: 228 0 |
Ειχα και εγω ενα ιδιο προβλημα φιλε!!! Εμενα κιολας εστελνε φιλες της και μου ελεγαν συνεχεια να τα φτιαξω μαζι τις. (το θεμα ειναι οτι τωρα αφτη ειναι γκομεναρα) . Ξερεις τι εκανα ? Πηρα μια φιλη μου και αφτες νομιζαν οτι τα ειχα φτιαξει με αφτην (την φιλη μου) γιατι φιλιθικαμε κιολας μπροστα τους. Συνεχισε να με ακολουθει εγω δεν εδινα συμασια και μπρωστα μου να ερχοτανε... αφτο γινοτανε 3 μηνες!! Μετα οταν με εβλεπε εκανα διαφορα πραγματα οπως να φτινω χλεπες με θορυβο. οπως ''ΧΧΧΧΧΧ ΦΤΟΥΥΥ'' οπως και το σαιτ χαχαχα. Το χειροτερο που εκανα ειναι να ψαχνω τα σκουπιδια και καλα να βρω κατι χρησιμο.... Οταν με κιταζε εκανα οτι πιο αιδιαστικο μπορουσα να κανω εκεινη την στιγμη... Ξαπλωνα στον δρομο και εκανα τον πρεζακια.... χωρις πλακα. εε μετα ουτε που μου ξαναμιλουσε. να φανταστεις τις εστιλα sms και με εβρισε. Μην με ξαναενοχλεις μου ειπε χαχαχααχ. το θεμα ειναι οτι τωρα ειναι γκομεναρα... ασε φιλε... προσεξε μην την παθεις και εσυ χαχαχαχα. ΑΑΑΑΑΑ!!!!! 3 μηνες ηταν κολιμενη... αφτα που εκανα για να ξεκολισει ητανε 2 βδομαδεσ περιπου.... κανε το ιδιο!! θα σε βοηθισει!!! Καλη επιτυχια!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #65614 από VeTeRaNoS στις 31 Αυγούστου 2010, 4:38μμ
μέλος από: 8/11/2009 μηνύματα: 813 0 |
lol και πάλι lol |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #65616 από stefanos1996 στις 31 Αυγούστου 2010, 4:52μμ
lol δε λετε τπτ εχω κανει τα παντα για να με αφησει υσηχο! Αυτη την κοπελα την ξερει ολο μου το σοι επειδη την εχουν δει πως κολλαει απο πισω μου σαν Body guard! Αφου να φανταστητε δεν εβγενα για 2 εβδομαδες απ το σπιτι! Καλα ακουστε τι εγινε χθες! Αυτην την κοπελα την λενε Αλεξανδρα και μου στελνει μνμ χθες ακουστε ( ή μαλλαον διαβαστε) τι γραφει το μνμ! "Σημερα εχω τη γιωρτη μου θα μου πεις χρονια πολλα?" Ελεος!!!!!!!!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #65619 από margarita15 στις 31 Αυγούστου 2010, 5:42μμ
μέλος από: 30/8/2010 μηνύματα: 9 0 |
αφου με το βρισιμο δεν παιρνει χαμπαρι πιαστην και μιλα της αναγκαστικα...πες της οτι εχει γινει εντελως ξεφτιλα και οτι ακομα και να το σκεφτοσουν καποτε μετα απο αυτα που κανεις δεν εχει ελπιδα...πες της οτι εισαι γκει στην αναγκη...χαχα...οχι αυτο μν το πεις θα σε κανει βουκινο...αλλαξε αριθμο και δωστον μονο σε λιγουσ που ξερεις πως δεν θα της τον πουν...ειναι βδελλα...πες της το καταμουτρα...σε λυπαμαι πραγματικα...ειχα παθει κατι αντιστοιχο αλλα με αγορι...αν εχεις αδερφο η αδερφη βαλτοθσ να τησ μιλησουν το πολυ πολυ...:P |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #65621 από Webmaster στις 31 Αυγούστου 2010, 5:47μμ
Ε δηλαδή αν η κοπέλα σε γουστάρει και προσπαθεί να σε πλησιάσει είναι τόσο έγκλημα ότι σου είπε να της πεις χρόνια πολλά; Και πώς βρήκε τον αριθμό σου; Μήπως δεν μας τα λες καλά και της έδωσες ελπίδες (λέω εγώ τώρα) στην αρχή και μετά που βρήκες άλλη καλύτερη την πούλησες; Άντε ρε που πήρανε και οι Έλληνες τώρα τα κομπλεξικά των Αμερικάνων και νομίζουν ότι όποιος τους δείξει λίγη προσοχή και αγάπη αμέσως τους κάνει stalking! ----------------- The only unbearable thing is that nothing is unbearable. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #65622 από Doctoras στις 31 Αυγούστου 2010, 5:48μμ
μέλος από: 31/8/2009 μηνύματα: 1978 0 |
Αυτα τα ατομα ειναι κολυμενα και δεν ξεκωλαν με τιποτα μεχρι να τους γυαλισει ακτι αλλο.Ακριβως το ιδιο ειχε συμβει φετος σε εναν φιλο μου.Μονο που αυτος δεν ειχε κοπελα απλα του τα επριζε.Απλα αγνοησε την και λεγε σε ολους οτι σου σπαει τα νευρα για να το μαθει και η μελλοντικη σου κοπελα ετσι ωστε να μην ξαναγινει αιτια χωρισμου. Μπορει οσο αναφορα το κινητο να της κανεις φραγη κλησης. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #65624 από stefanos1996 στις 31 Αυγούστου 2010, 6:41μμ
φιλε webmaster εγω δεν της εδωσα ουτε αριθμο ουτε τπτ! Ψαρεψε μια φιλη μου και της ειπε "Δωσε μου λιγο τον αριθμο στου Στεφανου για να παρω τα μαθηματα" η κοπελα που της εδωσε τον αριθμο ηταν απο αλλο τμημασ το σχολειο! Δεν ειχα ουτε παρτιδες μαζι της ουτε τπτ ουτε καλημερα δν της ελεγα! Πφφ Ελεος μου εχeι σπασει τα νευρα :@:@:@:@:@@@@@@@@@@@@ Δεν μπορω εγω να της απαγορευσω να με ερωτευτει απλως να ξεκοψει λιγο! Οπου παω αυτη ειναι απο πισω μου! Και αυτη ηταν η αιτια που χωρισα και με την κοπελα μου! Οπου πηγαιναμαι απο πισω μας! Αν σας συνεβαινε εσας δεν θα σας εσπαγε τα νευρα! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |